|
|
#1 | |
|
Dün Murat Bardakcının programına biri fax/mail göndermiş Kemal Kılıçdaroğlunun facebookdaki hayran sayfasının Beş yüz bini aştığını filan söyledi gerçi Murat Bardakçı bu işler klavye başında tuşlara tıklamakla belli olmuyor sandıkta belli oluyor diye cevap verdi haklıda biz bırakın 500 binlik hayran sayfalarını 2.5 milyonluk !!! Cumhuriyet meydanı mitinglerinide gördük
Lakin yinede başbakanımızın hayran sayfasını layık olduğu yere getirmek için çabalamalıyız .Buyrun Başbakanımızın hayran sayfası : http://www.facebook.com/recep.tayyip.erdogan.fanpage Lütfen arkadaş Grubunuzuda davet ediniz . Arkadaş grubunuza kısayoldan toplu davet göndermek içi bu kodu kopyalayıp : Alıntı:
Diğer Ak Parti guruplarınıda davet etmeliyiz Paylaş
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Üye ![]() Üyelik Tarihi: 04-02-2008
Konular: 435
Teşkilat: Bağımsız
Beğeni Gücü : 28
Beğeni Puanı : 5755
Beğeni Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bardakçı doğru söylemiş. Bu işler masa başında tıklamalarla olmuyor. Yine de paylaşım için teşekkürler. Facebookun aktif kullanıcılarının dikkatini çekecektir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir Mesajlar: n/a
Konular: 4358
Teşkilat:
|
ben uyeyım zaten cokda davetım oldu gercı onlarınki face :D
|
|
|
|
#4 |
|
Âşık-ı Sadık ..!! ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 10-08-2007
Konular: 3593
Teşkilat: İzmir
Beğeni Gücü : 95
Beğeni Puanı : 27416
Beğeni Seviyesi :
Hemen bakıyorum sedat teşekkürler
![]()
|
|
|
#5 |
|
Âşık-ı Sadık ..!! ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 10-08-2007
Konular: 3593
Teşkilat: İzmir
Beğeni Gücü : 95
Beğeni Puanı : 27416
Beğeni Seviyesi :
Ben de üyeymişim sayfaya arkadaş listemde davetli
![]()
|
|
|
#6 |
|
Kıdemli Üye ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 05-02-2009
Konular: 1015
Teşkilat: Kocaeli
Beğeni Gücü : 45
Beğeni Puanı : 20398
Beğeni Seviyesi :
Bu sayfanın paylaşımlarını link olarak kalabalık gruplarda paylaşmak gerek .
|
|
|
#7 |
|
Kıdemli Üye ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 15-10-2008
Konular: 2766
Teşkilat: İstanbul
Beğeni Gücü : 63
Beğeni Puanı : 18044
Beğeni Seviyesi :
O sayfa çakma..
500 bin meselesi hikaye, kokusu tez çıktı onun. Naylon üye hepsi, sayfadan dakikada 15 20 kişi azalıyor sürekli.. Facebookta bununla ilgili gruplar da açılmıştı; ilk çakma sayfa bu yüzden kaptılmıştı yine açtılar yine yaptılar aynısını.. Millet de yiyecek bunları emi? Masabaşı anketler gibi masabaşı üyelerle hava atın siz.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Leyletü’l-Arûs’a Doğru.. ![]() Üyelik Tarihi: 26-03-2009
Konular: 440
Beğeni Gücü : 56
Beğeni Puanı : 30468
Beğeni Seviyesi :
Genç Sol sanal ortamda bayağı fazla, etkinlikleri, saldırıları cok oluyor.
Ama gel gör ki Akpartinin oy kitlesi tamam sanal ortamdada var lakin asıl oy kitlesi konuşmayan, çığırtkan olmayan insanlardan oluşuyor. Böyle şeyler güzel ama facebook'da ki hayran kitlesi sadece teneke sesi. Kemal kılıçtaroğlunun facebookdaki hayran kitlesi kadar, Recep Tayyip Erdoğan'ın sadece Malatya'da hayranı / oyu var ![]()
![]() Ey nas, susun! ''inna lillah ve inna ileyhi raciun'' Sonra eğildi sevgilinin yüzüne.. Sürdü bulutlanmış gözlerini. O güzellikler ülkesine Baktı baktı ve dedi: Hayatında güzeldin Öldün.. Ölümünde güzelsin.. Bir daha ölmeyeceksin.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir Mesajlar: n/a
Konular: 4358
Teşkilat:
|
(: ODA GÜZEL |
|
|
|
#10 | |
|
-eski- ![]() Üyelik Tarihi: 10-07-2007
Konular: 200
Beğeni Gücü : 88
Beğeni Puanı : 35829
Beğeni Seviyesi :
Alıntı:
bunların nette ağırşlığı çok, neredeyse her toplantıda dile getiriyorum bu olayı hep ilgilenecekler!!!! Sayın başbakanımızın gördüğüm bütün sayfalarına üyeyim... ve sürekli oalrak arakdaş listemi davet ediyorum...
|
|
|
|
#11 | |||
|
Evet Cengaveri ![]() Üyelik Tarihi: 16-04-2010
Konular: 1858
Beğeni Gücü : 52
Beğeni Puanı : 22819
Beğeni Seviyesi :
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Unnamed, CHPlilerin İnternette belli bir ağırlığa sahip olmaları normaldir; çünkü CHPliler genelde zengin vatandaşlarımızdan oluşur ve genç CHPliler de genelde zengin çocuklarıdır. CHP zengin partisidir; CHP zenginlerin partisidir. 29 Mart 2009 Yerel Seçiminde Türkiye Genelinde % 23 civarında oy almış olan CHP, o seçimde İstanbul'da Kadıköy, Bakırköy, Beşiktaş, Ankara'da Çankaya, İzmir'de Karşıyaka gibi zengin vatandaşlarımızın yaşadıkları ilçelerde; % 50, % 60, % 70'lere varan oranlarda oy almıştır. AK Parti orta gelirli ve dar gelirli vatandaşlarımızın partisidir. Ülkemiz zenginleştikçe, orta gelirli ve dar gelirli vatandaşlarımız daha iyi ekonomik imkânlara kavuştukça, AK Parti'nin ve AK Partililerin İnternetteki ağırlıkları giderek daha da çok artacaktır inşaallah.
Dertlere Derman AK Parti Konu Cihannur tarafından (06-28-2010 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
|
#12 |
|
Obsesif √V^√V'^~--- ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 29-02-2008
Konular: 3458
Teşkilat: İstanbul
Beğeni Gücü : 131
Beğeni Puanı : 42673
Beğeni Seviyesi :
Evet benimde çokdikkatimi çekti kılıçdaroğlunun sayfasındaki kişi sayısı.
Herçi hep diyoruz,onlar boş işlerle uğraşmayı severler.Popolarını internet başında terletirler -bknz: kapatma davasıaçan şahıs dahi-,meydanları onlar doldurur.Biz sessiz çoğunluk olmayı tercih ederiz,bu tür tükürük yarışlarına girmeyiz.Kim bilir kaç üyelik alıp sayfaya giren olmuştur ![]() Kapatma davası açan kişide hayranımı bir bakın bakalım ![]()
Mağlubiyet kimilerine (chp-mhp-bdp ve türevleri) göre galibiyetten bir adım öte... “Heyhαt Miηη' ez Zilleн” “Harâbât ehline hor bakma zâkir, Defineye mâlik virâneler var…” “Bozulduğu zaman, insandan daha korkunç yaratık yoktur.” (Sophokles) “İnsanın hayvandan geldiğine inanmak en büyük hayvanlıktır.” (Montaigne) “ALLAH'ın serbest kıldığını bana kimse yasaklayamaz” (Şehid Şamil BASAYEV) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|