|
|
#1 |
|
Kadın Kolları Başkanı Başkanlık Leyla Erdal
![]() -------------------------------------------------------------------------------- Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı Zeliha Üzümcü ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Teşkilatlanma Başkanı Teşkilat İşleri Başkanlığı Ayşe Baran ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Seçim İşleri Başkanı Seçim İşleri Başkanlığı Fazilet Çetiner ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Tanıtım ve Medya Başkanı Tanıtım ve Medya Başkanlığı Hediye Acar Köroğlu ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Dış İlişkiler Başkanı Dış İlişkiler Başkanlığı Müzeyyen Yalçın ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Sosyal İşler Başkanı Sosyal İşler Başkanlığı Gülizar Kaplan ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Yerel Yönetimler Başkanı Yerel Yönetimler Başkanlığı Güler Karataş ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ekonomil İşler Başkanı Ekonomik İşler Başkanlığı Aynur Akdemir ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Halkla İlişkiler Başkanı Halkla İlişkiler Başkanlığı Sıdıka Turgut ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Mali ve İdari İşler Başkanı Mali ve İdari İşler Başkanlığı Gülseren Yılmaz ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ar-Ge Başkanı Ar-Ge Başkanlığı Sebahat Doğaner ![]() -------------------------------------------------------------------------------- İl Sekreteri Sekreterya Başkanlığı Ferda Özsöz ![]() Paylaş |
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Obsesif √V^√V'^~--- ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 29-02-2008
Konular: 3457
Teşkilat: İstanbul
Beğeni Gücü : 131
Beğeni Puanı : 42673
Beğeni Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence hanımların fotoğrafları paylaşılmamalı.Bazı sapkınlar alay etmek,kendilerince eğlenmek için bazı şeyler yapabilirler,buna fırsat vermemek lazım.
Mağlubiyet kimilerine (chp-mhp-bdp ve türevleri) göre galibiyetten bir adım öte... “Heyhαt Miηη' ez Zilleн” “Harâbât ehline hor bakma zâkir, Defineye mâlik virâneler var…” “Bozulduğu zaman, insandan daha korkunç yaratık yoktur.” (Sophokles) “İnsanın hayvandan geldiğine inanmak en büyük hayvanlıktır.” (Montaigne) “ALLAH'ın serbest kıldığını bana kimse yasaklayamaz” (Şehid Şamil BASAYEV) |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Misafir Mesajlar: n/a
Konular: 4358
Teşkilat:
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: 09-10-2008
Konular: 5
Teşkilat:
Beğeni Gücü : 13
Beğeni Puanı : 1
Beğeni Seviyesi :
![]() |
Resimlerin kopyalanmaması için koruyucu önlem alına bilir mesela tek tek vermek yerine albüm biçiminde kopya koruyucu program dahilinde uygulana bilir.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: 31-10-2008
Konular: 2
Teşkilat:
Beğeni Gücü : 12
Beğeni Puanı : 28
Beğeni Seviyesi :
![]() |
bu bölümde ne yapılıyor anlamıs degilim
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 16-06-2009
Konular: 0
Teşkilat: Konya
Beğeni Gücü : 10
Beğeni Puanı : 1
Beğeni Seviyesi :
![]() |
s.a daha gecen gun üye oldum ama şuan siteyi gezmek icin vakit bulabiliyorum herkese merhaba...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Üye Üyelik Tarihi: 18-06-2009
Konular: 2
Teşkilat: Elazığ
Beğeni Gücü : 0
Beğeni Puanı : 33
Beğeni Seviyesi :
![]() |
muhterem kardeşim eklemiş olduğunuz resimler dinen caiz değildir.
sizden ricam kaldırmanızdır. selametle. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
| ak parti, akp konya, akparti konya, başkanlığı, kadın kolları, kadın kolları başkanlığı, konya, konya ili |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|