|
|
#1 |
|
yıl 2031, başında bulunduğunuz AK Parti yine tek başına iktidar oldu. bakanlarınızı forumdaki hangi üyelerden seçerdiniz? bakanlık sayısı günümüzde olduğu gibi 20 küsür değil de toplam 13 tane.
Cumhurbaşkanı: Başbakan: Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: İç İşleri Bakanı: Kültür ve Turizm Bakanı: Diyanet Bakanı: Milli Eğitim Bakanı: Maliye Bakanı: Tarım Bakanı: Orman Bakanı: Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Ulaştırma Bakanı: Devlet Bakanı: Devlet Bakanı: vatana millete hayırlı olsun ![]() Paylaş |
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Üye ![]() Üyelik Tarihi: 18-03-2008
Konular: 402
Teşkilat: İzmir
Beğeni Gücü : 27
Beğeni Puanı : 1429
Beğeni Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuyu birkez açmıştın abi :o
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kıdemli Üye ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 09-08-2007
Konular: 321
Teşkilat: Bağımsız
Beğeni Gücü : 54
Beğeni Puanı : 22844
Beğeni Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hani nerde, sen görebiliyor musun
![]() bir bölüm sorumlusu yanlışlıkla silmiş, bende sizleri böylesine muazzam bir başlıktan mahrum bırakmamak için yeniden açtım ![]() istemiyorsanız sileyim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Beğeni Seviyesi :
silmişlermi şaşşırdım :o
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Beğeni Seviyesi :
haydi bismillah ben oluşturayım kabine mi
![]() Cumhurbaşkanı: Hüdaverdi Başbakan: M--U--R--A--T Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: özgün_genç Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: yalçın İç İşleri Bakanı: deniz_feneri Kültür ve Turizm Bakanı: ümmü_seleme Diyanet Bakanı: Mücahid Milli Eğitim Bakanı: milli_mücahide Maliye Bakanı: Nur_efsan Tarım Bakanı: abrek Orman Bakanı: ferman Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: neşe Ulaştırma Bakanı: politikacı Devlet Bakanı: siyah_gül_07 Devlet Bakanı: karaesref biraz pembe bir kabine oldu ama olsun ben güveniyorum bakanlarıma hayırlı uğurlu olsun. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: 23-07-2008
Konular: 2
Teşkilat:
Beğeni Gücü : 0
Beğeni Puanı : 0
Beğeni Seviyesi :
![]() |
Cumhurbaşkanı:ABDULLAH GÜL :-*
Başbakan:RECEP TAYYİP ERDOĞAN :-* Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı:ALİ BABACAN Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı:CEMİL ÇİÇEK HAYATİ YAZICIOĞLU NAZIM EKREN :-* İç İşleri Bakanı:BEŞİR ATALAY :-* Kültür ve Turizm Bakanı:ERTUĞRUL GÜNAY :-* Diyanet Bakanı:ALİ BARDAKOĞLU :-* Milli Eğitim Bakanı:HÜSEYİN ÇELİK :-* Maliye Bakanı:HÜSEYİN UNAKITAN :-* Tarım Bakanı:MEHMET MEHDİ EKER :-* Orman Bakanı EYSEL EROĞLU :-*Kadından Sorumlu Devlet Bakanı:NİMET ÇUBUKÇU :-* Ulaştırma Bakanı:BİNALİ YILDIRIM :-* Devlet Bakanı:MEHMET AYDIN :-* Devlet Bakanı: MURAT BAŞESKİOĞLU :-* :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Beğeni Seviyesi :
abi sen ne yaptın yav
![]() forumdan bulacan bakanları. ayrıca 2031 yılında o isimlerden hangileri kalır Allah bilir :-\ |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ak Üye ![]() Üyelik Tarihi: 01-08-2007
Konular: 0
Teşkilat:
Beğeni Gücü : 17
Beğeni Puanı : 21
Beğeni Seviyesi :
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#9 |
|
Köklü Üye ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 12-06-2008
Konular: 74
Teşkilat:
Beğeni Gücü : 18
Beğeni Puanı : 871
Beğeni Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende kurayım bi kabine..
Cumhurbaşkanı: Kara Eşref Başbakan: İslam Dış İşleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Yalçın Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı: Hüdaverdi İç İşleri Bakanı: DolunAy_Kadim Kültür ve Turizm Bakanı: Duyguseli Diyanet Bakanı: Aşk-ı İlahi Milli Eğitim Bakanı: Ravza_Ruveyda Maliye Bakanı: Fütüvvet Tarım Bakanı: Yeni Dünya ( ismi çok yakıştı ban hep malta eriğini hatırlatır--- :D )Orman Bakanı: M-u-r-a-t Kadından Sorumlu Devlet Bakanı: Ümmü Seleme Ulaştırma Bakanı: Çilik Devlet Bakanı: Ak_Kelebek Devlet Bakanı: Politikaci
|
|
|
#10 |
|
Obsesif √V^√V'^~--- ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 29-02-2008
Konular: 3458
Teşkilat: İstanbul
Beğeni Gücü : 131
Beğeni Puanı : 42673
Beğeni Seviyesi :
Eyvallah sağolun Murat hocam ve islam ama ben rejim bakanı olmakta ısrarcıyım :D
Mağlubiyet kimilerine (chp-mhp-bdp ve türevleri) göre galibiyetten bir adım öte... “Heyhαt Miηη' ez Zilleн” “Harâbât ehline hor bakma zâkir, Defineye mâlik virâneler var…” “Bozulduğu zaman, insandan daha korkunç yaratık yoktur.” (Sophokles) “İnsanın hayvandan geldiğine inanmak en büyük hayvanlıktır.” (Montaigne) “ALLAH'ın serbest kıldığını bana kimse yasaklayamaz” (Şehid Şamil BASAYEV) |
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Beğeni Seviyesi :
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Beğeni Seviyesi :
Alıntı:
bak onu eklemeyi unutmuşum. rejimden sorumlu devlet bakanı. orduda senin kontrolünde olacak, devrim muhafızlarını da kurabilirsin ![]() başbakan olarak istediğin kadar parayı sorgusuz sualsiz bakanlığına aktarmaya hazırım :D |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|