AK Gençliğin Buluşma Noktası
Basketbol Ak Parti Forum, Ak Genç Basketbol.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-25-2009, 20:27   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Galatasaray pes etmedi
Galatasaray, Bayanlar Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Fenerbahçe’yi 76-66 mağlup etti.



Galatasaray, Bayanlar Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Fenerbahçe’yi Young ve Augustus’un skorer oyunuyla 76-66 yenerek seride durumu 2-1’e getirdi.

Bayanlar Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırladı.

Sezonu kapatmamak için sahadan galibiyetle ayrılmak zorunda olan Galatasaray, Young ve Augustus’un etkili oyunuyla rakibini 76-66 mağlup etti.

Karşılaşmaya seyirci avantajını da iyi kullanarak 10-0’lık seriyle giren Galatasaray, Nevriye ve Sutton Brown’ın basketlerine engel olamayınca sarı-lacivertliler ilk çeyreğin sonunda farkı 4 sayıya indirdi.


İkinci çeyreğe Esmeral’in sayılarıyla giren Fenerbahçe, ilk 3 dakika içinde skora 17-17 eşitlik getirdi. Powell’ın 3 sayılık basketiyle öne geçen sarı-lacivertliler, farkı 4 sayıya kadar çıkarmasına rağmen soyunma odasına 36-36 eşitlikle gidildi.

İkinci yarıya Marina Kress’ün üst üste kaydettiği basketlerle başlayan Galatasaray, skoru 47-38’e getirerek farkı 9 sayıya kadar çıkardı. Farkı çift hanelere taşımayı başaran sarı-lacivertliler, son çeyreğe 58-46 önde başladı.

Son çeyreğe de hücum da etkili başlayarak farkı 17 sayıya kadar çıkaran Galatasaray, son 5.5 dakikaya 67-52 önde girdi. Kalan sürede ezeli rakibinin farkı eritmesine izin vermeyen sarı-kırmızılılar, salondan 76-66 galip ayrılarak seriyi 2-1’e getirdi.

Galatasaray’da Sophia Young 23 sayı – 5 ribaunt – 2 asistle yıldızlaşırken, Augustus da 22 sayı – 6 ribaunt – 2 asistle salondan ayrıldı.

Fenerbahçe’de ise Nevriye Yılmaz’ın 18 sayı – 8 ribauntu ile Sutton Brown’un 10 sayı – 6 ribaunt ve 2 asisti galibiyet için yeterli olmadı.

Habercem

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım