AK Gençliğin Buluşma Noktası
Projelerimiz Tüm projelerimizi burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-31-2008, 11:20   #1
Kullanıcı Adı
abdulnur_bilginci
Standart GENÇLİK NE YAPMALI
proje ve fikirlerinz

 

abdulnur_bilginci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-31-2008, 11:20   #2
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart GENÇLİK NE YAPMALI
hangi konuda ne yapmalı :-\
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2008, 11:42   #3
Kullanıcı Adı
abdulnur_bilginci
Standart GENÇLİK NE YAPMALI
TÜRKİYE GENÇLER İÇİN NELER YAPMALI, GENÇLER TÜRKİYE İÇİN NELER YAPMALI HER KONUDA
abdulnur_bilginci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-31-2008, 12:07   #4
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart GENÇLİK NE YAPMALI
soruyu cevaplayan arkadaşların alnından öpecem :D
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-22-2008, 16:47   #5
Kullanıcı Adı
bhdrbrn
Standart
Arkadaşlar ben bir site gördüm reklam olarak algılamayın lütfen.Genç bir kişi kendisi bir site kurmuş.Orda günlük olaylar,güncel haberlerlerden bahsetmiş.Gençlerin orada seviyeli bir şekilde tartışmaları gerektiğini belirtmiş.Bu gençliğin internetin boş sayfalarında değilde daha verimli olan bir sitede en azından ülkesi hakkında bilgi sahibi olması için kurduğu bir sitedir.Bizde hem bu forumda hemde öyle gençleri desteklersek iyi olacağı düşüncesindeyim.

http://www.merkezsiyaset.com

Konu bhdrbrn tarafından (10-22-2008 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir..
bhdrbrn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 22:58   #6
Kullanıcı Adı
Genclik21
Standart
Gençlik, üniversite okyanlr çevre toplamalı ve Akpartili genç cevherleri ortayaçıkarmak için çalışmalar yapmalı.
Projeler üretmeli ve bu konuda gerekli parti birimlerinden yarfdım ve bilgi almalıdır. Partiye sık sık gidip gelmeli ve gelişmelerden haberdar olmalı.
Gündemi takip etmelidir...
Genclik21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2008, 12:12   #7
Kullanıcı Adı
kaya25
Standart
Arkadaşlar ak parti çekmeköy gençlik kolları çalışmalarına start verdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun 29 mart 2009 tarihinde eğimizin karşılığını almamız dileğiyle hepimize iyi çalışmalar diliyorum.
kaya25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2008, 12:13   #8
Kullanıcı Adı
kaya25
Standart Slm ak gençler
Arkadaşlar ak parti çekmeköy gençlik kolları çalışmalarına start verdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun 29 mart 2009 tarihinde eğimizin karşılığını almamız dileğiyle hepimize iyi çalışmalar diliyorum.
kaya25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2008, 13:46   #9
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
Maneviyat pusulasını takip eden bir gençlik hiçbir zaman yönünü kaybetmeyeceği gibi,en güzel ve doğru projeleri de ülkesine kazandırır.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2009, 11:51   #10
Kullanıcı Adı
sav-yazilim
Standart
Arkadaşlar gençlik ne yapmalı konusundaki benim düşüncem şu. Bazı başka konuların altındada bu düşüncemi belirtmiştim. Hepinizin bildiği gibi medyada, youtube ve facebook gibi sitelerde Ak Partiye karşı planlı bir psikolojik harekat yürütülüyor. Bu kapsamda videolar, resimler hazırlanarak, gruplar kurularak insanların bilinç altında bir Ak Parti fobisi oluşturulmaya çalışılıyor. Ve bu yapılanlar hazırlanan videolar, resimler kurulan gruplar internet başında boş boş zaman geçiren Alinin Velinin Ayşenin Fatmanın hazırladıkları şeyler değil tam aksine bu iş için özel olarak tutulmuş kişilerin ergenekon iddianamesindede bahsedilen psikolojik harekat planları çerçevesinde bilinçli olarak hazırladıkları şeylerdir. 2. iddianameyi okursanız görürsünüzki internetin, medyanın, video sitelerinin, facebook benzeri sitelerin, Ak Partiyi yıpratma planları başlığı altında hazırlanmış belgelerde nasıl kullanılacakları madde madde belirlenmiştir. Bizimde tam olarak yapmamız gereken budur. Yapılan icraatlardan yada bu gazetelerde anlatılan şeylerden bu foruma üye, yada Ak Partiyi desyekleyen bir çok kişinin zaten haberleri vardır, ama dışarda haberleri olmayan, Ak Parti bu güne kadar ne yaptı ki diyen binlerce insan var ve malesef bu kişilerin çoğunluğu üniversiteli. Konuştukları konular, kurdukları cümleler, paylaştıkları resimler videolar, karşı çıktıkları şeyler az önce bahsettiğim planlar çerçevesinde chp medyasının kendilerine ezberlettikleri ve önlerine sunduklarından ibaret. Bizimde mutlaka bu forumda paylaşılanları, chp nin yolsuzluklarını, ak partiye atılan iftiraları, gerçekte kimin Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve Türkiye sevgisiyle dolu olduğunu, kimin Din istismarcısı, Atatürk simsarı ve cumhuriyet düşmanı, darbe destekçisi olduğunu göstermemiz lazım. Youtube, facebook gibi sitelerde videolar resimler hazırlayıp bu hazırladıklarımızı yüzbinlerce kişiyle paylaşmamız lazım. Önemli olan her hazırlanan videoyu yada resmi, arkadaşlarına dağıtacak onlarla paylaşabilecek bir topluluğa, aynı anda mesajla gönderebilmek. Bunun en kolay yoluda facebookta kurucusu içimizden biri olan bir grup altında toplanabilmekten geçiyor. çünkü sadece grup kurucuları tüm üyelere aynı anda mesaj gönderebiliyorlar. Düşünün grubumuzda 1000 kişi olsa ve bir resmi herkes 100 arkadaşına gönderse o resim 100.000 kişiye ulaşır. 10.000 üyemiz olsa bir video 1.000.000 kişiye ulaşır ve mutlaka ulaşan kişiler arasındada bu videoları ve resimleri dağıtacak arkadaşlar çıkar. Bu sayede chp nin kayıp trilyon davasından hiçbir medya kuruluşu bahsetmese bile herkesin haberi olur.. yada aynı şekilde Ak Parti icraatlarından.. Eğer bu fikri destekliyorsanız aşağıdaki facebook grubunda toplanalım diyorum. Kurucusu bizden biri ve yöneticiler arasında akpartiforum.com un kurucusuda bulunuyor.

Bu adresten grubumuza üye olabilirsiniz. UNUTMAYIN ARKADAŞLAR ÜYE SAYIMIZ NE KADAR ÇOK OLURSA PAYLAŞTIKLARIMIZ O KADAR ÇOK KİŞİYE ULAŞIR..

http://www.facebook.com/group.php?gid=151915214547
sav-yazilim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım