AK Gençliğin Buluşma Noktası
Türkiye ve Dünyadan Spor Türk ve dünya spor'u ile alakalı haber ve bilgiler bu başlıkta.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-23-2015, 20:33   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart GS Eski Başkanı Ünal Aysal'dan Adnan Polat'a Sert Yanıt: 33. ve İbra Olmamış Başkan
Ünal Aysal'dan Adnan Polat'a sert yanıt



Polat'ın Galatasaray tarihinde ibra edilmemiş tek başkan olduğunu, kendisinin ise ibra edildiğini hatırlatan Aysal, "Keşke Galatasaray gibi büyük bir kulübe başkan olma şansını yakalamış ama bunun altında ezilmiş olan bu şahsa da aynı onur nasip olsa idi.

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, koltuğu devraldığı Adnan Polat’ın kendisiyle ilgili eleştirileri üzerine bir açıklama yaptı. Aysal, kendisini kulübü borçlandırmakla suçlayan Polat'ın, "ibra edilmemiş tek başkan" olduğunu vurguladığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray Kulübü’nün 33. ve ibra olmamış tek başkanının röportajı şahsımla ilgili gerçek dışı ifadeler içermektedir. Röportajı veren şahsın 3 yıllık döneminde Galatasaray Kulübü’nün borç-alacak farkı söylediği gibi 100 milyon dolar değil tam 220 milyon dolar artmış olup, bu rakam Özhan Canaydın’dan devraldığı borcun üçe katlanması anlamına gelmektedir. Bahsedilen 1 milyar dolarlık harcama tam bir hayal ürünüdür. Bütün harcamalar genel kurulun onayladığı bütçeler dahilinde yapılmıştır. Bu sebeple de 4 ayrı genel kuruldan da mali ve idari olarak bütün karalama kampanyalarına rağmen büyük bir çoğunlukla ibra edilerek onur ile çıkılmıştır.

"Galatasaray'a en karanlık devrini yaşattı"

Keşke Galatasaray gibi büyük bir kulübe başkan olma şansını yakalamış ama bunun altında ezilmiş olan bu şahsa da aynı onur nasip olsa idi. Belki o zaman bu hezeyan ve iftiralardan bizler de nasibimizi almış olmazdık. Galatasaray’ın en başarılı, şerefli devrini, kıskançlık ve yetersizlik hisleri ile kirletmeye teşebbüs etmek, özellikle bu teşebbüs Galatasaray’a en karanlık dönemini yaşatmış kişiler tarafından yapılıyorsa güneşi balçıkla sıvamaya çalışmak kadar beyhude bir gayrettir. Sporseverleri kasıtlı olarak yanlış yönlendirmeye dönük, kendi döneminde yaşadığı, camiamıza da yaşattığı mali, sportif ve idari başarısızlıkların bir tezahürü olan bu hezeyanlı suçlama ile hakaret içeren sözler için her türlü yasal hakkımı saklı tuttuğumu kamuoyuna duyurmayı bir görev biliyorum."

Kaynak


Spor Alemi 21.12.2015

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
33. ve ibra olmamış, adnan polat, adnan polat'a, galatasaray, gs başkanı, gs eski başkanları, gs eski başkanı, ibra olmamış tek başkan, sert yanıt, ünal aysal, ünal aysal'dan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog Pendik Oto Ekspertiz çarşamba pasta