|
|
#1 |
|
Nisan Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Yazılan " Enler " için, konu ile alakalı yorum yapmak,teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinecektir Paylaş
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Ayın Yıldız Üyesi ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 21-10-2008
Konular: 1048
Teşkilat: İstanbul
Beğeni Gücü : 37
Beğeni Puanı : 16482
Beğeni Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En Aktif Üye: ....... .::NûN::. Muhammet İÇTENAbdullah KAÇ Ömer BekirAdem Etyemez özgün gençAk_Kelebek Noktaların Efendisi Hatice Yalçın KARACA Ukbâ
En Yardımsever Üye: ...... Ak_Kelebek gönülden En Ciddi Üye: ....... Abdullah KAÇ En Çok Rastladığınız Üye: ....... Erhan KARACA Noktaların Efendisi En Fanatik Üye: ....... Erhan KARACA En Daimi Üye: ....... Ak_Kelebek Muhammet İÇTEN .::NûN::. Abdullah KAÇ Noktaların EfendisiYalçın KARACAAk-Fırtınası AK_Türk Erhan KARACA EZEL Furkanca Bakış eSsra Hatice milletinadami Ruh-i zarredyellow siyah gül 07 Ukbâ Yalçın KARACA Ömer Bekir Adem Etyemezözgün genç _Fırat_ gönülden En Sabırlı Üye: .......Yalçın KARACA Abdullah KAÇ En iyi Yorum yapan Üye: ....... Yalçın KARACA Adem Etyemez
|
|
#3 |
|
Tecrübeli Üye ![]() Üyelik Tarihi: 11-12-2009
Konular: 119
Teşkilat: Bağımsız
Beğeni Gücü : 30
Beğeni Puanı : 13884
Beğeni Seviyesi :
Enlerinde yer verdiğin için teşekkür ederim Emre
|
|
#4 |
|
Köklü Üye ![]() Üyelik Tarihi: 05-12-2009
Konular: 196
Beğeni Gücü : 19
Beğeni Puanı : 8579
Beğeni Seviyesi :
bende teşekkür ederim emre
![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Hayat.Beni.61.Kenara ![]() ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 05-07-2007
Konular: 366
Beğeni Gücü : 98
Beğeni Puanı : 16948
Beğeni Seviyesi :
Emre'm ben de teşekkür ediyim haa (:
|
|
|
#6 |
|
Zaman Alacak İntikamımı ..! ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 06-02-2009
Konular: 1511
Beğeni Gücü : 100
Beğeni Puanı : 49771
Beğeni Seviyesi :
EyvAllah Ottoman
![]() Bende kaç aydır en listesi yapmıyorum bu ay yapayım bari ![]()
|
|
#7 |
|
Kıdemli Üye ![]() ![]() Üyelik Tarihi: 13-11-2009
Konular: 120
Teşkilat: Bursa
Beğeni Gücü : 47
Beğeni Puanı : 23447
Beğeni Seviyesi :
Emre kardeş teşekkür ediyorum enlerinde bizlerede yer vermişsiniz.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kıdemli Üye ![]() Üyelik Tarihi: 21-06-2009
Konular: 726
Beğeni Gücü : 64
Beğeni Puanı : 31557
Beğeni Seviyesi :
EyvALLAH.
|
|
|
#9 |
|
Beğeni Seviyesi :
unuttuklarım kusura bakma inşAllah.. (: bi anda yaptım aklıma gelenleri yazdım (:
Konu Erhan KARACA tarafından (04-10-2010 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#10 |
|
Beğeni Seviyesi :
En Aktif Üye: AKıncı 34 - Ak_Urfalı - hipermuhafazakar -mervesar - Erhan KARACA - _Fırat_ - Noktaların Efendisi Seyyah - unnamed(yönetim Hariç tabi)
En Yardımsever Üye: Ak_Kelebek - Yalçın KARACA - gönülden- _SoN_ - (*NuSReT*) -.::NûN::. En Ciddi Üye: ishakyilmaz - siyah gül 07 - redyellow-(*NuSReT*) En Çok Rastladığınız Üye: AKıncı 34- Ak_Urfalı - hipermuhafazakar -mervesar - _Fırat_ Ak_Kelebek - Yalçın KARACA - gönülden - Noktaların Efendisi - ParadiSe_- M--U--R--A--T -Seyyah - unnamed- Ak-Fırtınası En Fanatik Üye: Erhan KARACA (. hipermuhafazakar - AKıncı 34 ParadiSe_ En Tatlı Başbelası üye: Ottoman, Mavihayal, mervesar, _Fırat_ - hatice En Karizmatik Üye: Ömer Bekir- ErdemKepenek - Ukbâ - Noktaların Efendisi -(*NuSReT*) -Ertuğrul ÖZGÜL - FarukARSLAN. En Kibar Üye:Ukbâ- Yalçın KARACA özgün genç - Muhammet içten Hakan özkan (: En Daimi Üye: ümmü selame En Paylaşımcı Üye:- ottoman En Sinirli Üye: ömer bekir - Artık ben!!! En Heyecanlı üye: galavera - barışcan En Sabırlı Üye: Ak kelebek - ottoman En iyi Kullanıcı Adı: Ukbâ - hipermuhafazakar - Duygu'Seli~siyah gül 07 - Kara EŞREF - galevera - Fasl-ı gülDuygu'Seli~Seyyah - unnamed -Ak-Fırtınası En Bilimsel üye: Minikkelebek En Milliyetçi üye: Ezel- Olcay Atay En Aykırı üye: -- Turşucu --- En iyi Yorum yapan Üye: Adem Etyemez - Noktaların Efendisi - özgün genç Ukbâ- Yalçın KARACA - ömerbekir -Ertuğrul ÖZGÜL En Kendine güvenen Üye: özgün genç - ömer bekir - unnamed En Anlaşılamaz üye: Turşucu -Hatice En Anlaşılır üye: - Ottoman (cs oynurum) En Sondakika golü(:Yeteneğini yansıtan üye: FarukARSLAN. Sondakika golü(: FarukARSLAN. Özlenenler: Güliş- mavihayal- duyguseli - ecıftci.. - Leyal -dilemma
Konu Erhan KARACA tarafından (04-10-2010 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#11 |
|
Köklü Üye ![]() Üyelik Tarihi: 05-12-2009
Konular: 196
Beğeni Gücü : 19
Beğeni Puanı : 8579
Beğeni Seviyesi :
tesüf ederim erhan beni yaza yaza turşucunun yanıına mı yazdın
![]() |
|
|
|
|
#12 |
|
Beğeni Seviyesi :
(: konu dışına çıkldı sayın yöneticilerim (: konuyu sohbete çevirmek istiyor hatice arkadaşımız (:
Ohh ohh uyuzluk değil mi (: anlamiyim hatca seni (: anlatamıyın kendini (:
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|