AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Forum AR-GE Ak Parti Forum Araştırma ve Geliştirme.

Seçenekler

Alt 02-05-2010, 17:55   #1
Kullanıcı Adı
SeHzAdE17
Yeni Üye
Rütbesi
Üye Resmi

SeHzAdE17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No
15368
Bilgiler
Konular: 8
Teşkilat: Çanakkale
Beğeni Tablosu
Beğeni Gücü : 8
Beğeni Puanı : 215
Beğeni Seviyesi : SeHzAdE17 is on a distinguished roadSeHzAdE17 is on a distinguished roadSeHzAdE17 is on a distinguished road
İletisim
Standart Sanki biraz pasif kalıyoruz!
selamün aleyküm ben şu konuyu gündeme getireyim dedim biz akpartili gençler olarak görüş söylemede ve konuşmada sanki biraz daha pasifiz ayrıca örgütlenme noktasındada biraz ilerlememiz lazım diye düşünüyorum bu partiye gönül vermiş arkadaşlara ricam lütfen daha bilgili siyasi konulara daha hakim bir gençlik olalım tarihimizi öğrenelim ve laf atıldığında ilk cevabı biz verelim bize bu günleri bırakanlara bir ahde vefa örneği olalım diyorum

Paylaş
SeHzAdE17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-05-2010, 18:05   #2
Kullanıcı Adı
El Emin
Kıdemli Üye
Rütbesi
Üye Resmi

El Emin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No
13328
Bilgiler
Konular: 726
Teşkilat: Bağımsız
Beğeni Tablosu
Beğeni Gücü : 64
Beğeni Puanı : 31557
Beğeni Seviyesi : El Emin has a reputation beyond reputeEl Emin has a reputation beyond reputeEl Emin has a reputation beyond reputeEl Emin has a reputation beyond reputeEl Emin has a reputation beyond reputeEl Emin has a reputation beyond reputeEl Emin has a reputation beyond reputeEl Emin has a reputation beyond reputeEl Emin has a reputation beyond reputeEl Emin has a reputation beyond reputeEl Emin has a reputation beyond repute
İletisim
Konu güzel..
Katılıyor muyum sana?
Evet.Katılıyorum.
Örgütlenme ve Teşkilatlanma konusunda zayıf görüyorum.
Net aleminden yeterince sesimizi de çıkaramıyoruz.
Su gibi kapıyorlar gençleri.
Saçma sapan ideolojilerini Net aleminde bir çok gence aşılıyorlar.
Fakat konu daha düzenli ve daha tertipli bir şekilde tartışma konusu haline getirilebilir.
Böylece fikirlerimizi beyan etmiş oluruz.
Beğendikleri fikirleri burada ki Kadim ve Değerli Abilerimiz yetkili mercilere iletmek için elinden gelecekleri her şeyi yapacaklarında inanıyorum.

"İnanmayacaklar, bizim insanlığın sulh ve selameti için çalıştığımıza.İnanmayacaklar, dünyayı bütün insanlığın kardeşçe yaşadığı bir sulh adacığı yapmak için gayret gösterdiğimize.
İnanmayacaklar, ne dünya ne de ukba adına hiçbir beklentimizin olmadığına.
İnanmayacaklar, Allah'ın rızasından başka bir talebimizin bulunmadığına."(M.F.G)
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2010, 18:09   #3
Kullanıcı Adı
SeHzAdE17
Yeni Üye
Rütbesi
Üye Resmi

SeHzAdE17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No
15368
Bilgiler
Konular: 8
Teşkilat: Çanakkale
Beğeni Tablosu
Beğeni Puanı : 215
Beğeni Seviyesi : SeHzAdE17 is on a distinguished roadSeHzAdE17 is on a distinguished roadSeHzAdE17 is on a distinguished road
İletisim
daha yeni olduğumdan tecrübeli değilim bakıyorum millet 40 milyon inasının ölümüne yol açan komünizme hala kardeşlik sevgi diye genç topluyor biz ise tek ve yanlız doğru olan İslam yoluna bu kadar genç toplayamıyoruz ben buna üzülüyorum

SeHzAdE17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-13-2010, 22:44   #4
Kullanıcı Adı
turkman
Yeni Üye
Rütbesi
Üye Resmi
Üye Resmi Yok
Üye No
14632
Bilgiler
Konular: 0
Teşkilat: Sivas
Beğeni Tablosu
Beğeni Gücü : 9
Beğeni Puanı : 1
Beğeni Seviyesi : turkman is an unknown quantity at this point
İletisim
ARGE Başkanlığımızın yürütmüş olduğu internet çalışmalarına katkıda bulunmak için bize ulaşın:

http://www.akgenclik.org.tr/tr/inter...formu-761.html

Konu turkman tarafından (03-13-2010 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme
turkman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2010, 07:20   #5
Kullanıcı Adı
AKıncı 34
Muvahhid
Rütbesi
Üye Resmi

AKıncı 34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No
14811
Bilgiler
Konular: 1909
Beğeni Tablosu
Beğeni Gücü : 162
Beğeni Puanı : 69678
Beğeni Seviyesi : AKıncı 34 has a reputation beyond reputeAKıncı 34 has a reputation beyond reputeAKıncı 34 has a reputation beyond reputeAKıncı 34 has a reputation beyond reputeAKıncı 34 has a reputation beyond reputeAKıncı 34 has a reputation beyond reputeAKıncı 34 has a reputation beyond reputeAKıncı 34 has a reputation beyond reputeAKıncı 34 has a reputation beyond reputeAKıncı 34 has a reputation beyond reputeAKıncı 34 has a reputation beyond repute
İletisim
Haklısın kardeşim pasif olduğumuz konular var ama biz daha yeni sayılırız.Ak Parti olarak daha 10 yılımızı doldurmadık.Forum olarakta çok eski sayılmayız.Ama gelişmeler var.Artık her ortamda görebiliyoruz.Gerekli platformlarda açacağımız hesaplarla hiç değilse tek başımıza savaşalım gücümüz yettiğince

http://t.co/Hlof0IVE
heyecan ve hisle yaklaştığım konulara artık bilgi ve nasla yaklaşıyorum...
AKıncı 34 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2010, 09:29   #6
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Kıdemli Üye
Rütbesi
Üye Resmi

BlueMoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No
12567
Bilgiler
Konular: 398
Teşkilat: İstanbul
Beğeni Tablosu
Beğeni Gücü : 40
Beğeni Puanı : 16206
Beğeni Seviyesi : BlueMoon has a reputation beyond reputeBlueMoon has a reputation beyond reputeBlueMoon has a reputation beyond reputeBlueMoon has a reputation beyond reputeBlueMoon has a reputation beyond reputeBlueMoon has a reputation beyond reputeBlueMoon has a reputation beyond reputeBlueMoon has a reputation beyond reputeBlueMoon has a reputation beyond reputeBlueMoon has a reputation beyond reputeBlueMoon has a reputation beyond repute
İletisim
forum yeniden açılmış. hepimize hayırlı olsun...

Onlar, Vatan ve Millet sevgisi ile yoğrulmuş gönülleriyle bize ışık oldular...

BlueMoon isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-25-2010, 10:07   #7
Kullanıcı Adı
potomyalı
Yeni Üye
Rütbesi
Üye Resmi
Üye Resmi Yok
Üye No
15273
Bilgiler
Konular: 0
Teşkilat: İstanbul
Beğeni Tablosu
Beğeni Puanı : 72
Beğeni Seviyesi : potomyalı is an unknown quantity at this point
İletisim
bu konuda yetkili abilerimiz kardeşlerimiz üzerine düşeni en kısa zamanda yapar umarım..

potomyalı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-25-2010, 17:23   #8
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
OSMANLI SULTANI
Rütbesi
Üye Resmi

.:Ay_Yıldız:. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No
13668
Bilgiler
Konular: 56
Teşkilat: İzmir
Beğeni Tablosu
Beğeni Gücü : 25
Beğeni Puanı : 10775
Beğeni Seviyesi : .:Ay_Yıldız:. has a reputation beyond repute.:Ay_Yıldız:. has a reputation beyond repute.:Ay_Yıldız:. has a reputation beyond repute.:Ay_Yıldız:. has a reputation beyond repute.:Ay_Yıldız:. has a reputation beyond repute.:Ay_Yıldız:. has a reputation beyond repute.:Ay_Yıldız:. has a reputation beyond repute.:Ay_Yıldız:. has a reputation beyond repute.:Ay_Yıldız:. has a reputation beyond repute.:Ay_Yıldız:. has a reputation beyond repute.:Ay_Yıldız:. has a reputation beyond repute
İletisim
Sanıkta yeterince aktifiz. Bence en mühimi bu.

Siyah gibi olmalı insan;
Siyah kadar asil,siyah kadar derin!
Herkesçe bilinmemeli..
Siyah gibi sevmeli insan
Siyah kadar sırlı, siyah kadar koyu!
Bir renkle kirlenmemeli..

Ve beyaz olmamalı insan;
Öyle herkese aydınlanmamalı!
En ufak bir renkte kararmamalı...
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-25-2010, 17:34   #9
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Hayat.Beni.61.Kenara
Rütbesi
Üye Resmi

Erhan KARACA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No
8067
Bilgiler
Konular: 366
Beğeni Tablosu
Beğeni Gücü : 98
Beğeni Puanı : 16948
Beğeni Seviyesi : Erhan KARACA has a reputation beyond reputeErhan KARACA has a reputation beyond reputeErhan KARACA has a reputation beyond reputeErhan KARACA has a reputation beyond reputeErhan KARACA has a reputation beyond reputeErhan KARACA has a reputation beyond reputeErhan KARACA has a reputation beyond reputeErhan KARACA has a reputation beyond reputeErhan KARACA has a reputation beyond reputeErhan KARACA has a reputation beyond reputeErhan KARACA has a reputation beyond repute
İletisim
Sizin gibi gençleri il vea ilçe gençlik kollarında görmek isteriz (:

Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir..

Erhan Tuna KARACA
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2010, 22:40   #10
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
Köklü Üye
Rütbesi
Üye Resmi

Hasan ERBEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No
106
Bilgiler
Konular: 22
Beğeni Tablosu
Beğeni Gücü : 22
Beğeni Puanı : 1589
Beğeni Seviyesi : Hasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the rough
İletisim
Il ve ilce genclik teskilatlari olarak diyecek bir sozum yoktur zira mevcut yoneticilerin becerilerini sergilemeleri lazimdir bu pasiflik konusunda.Ama burasi icin diyecek olursak belki yuz yuze gorusup fikir alisverisinde bulunan bir elin parmaklarini gecmemistir.Sadece sanal bir kalabalik olarak kaldik.Zira en son forum merkez genclik kollari bilgisi dahilinde ama faaliyeti disinda bir durumda idi.Epeyce bir sure bulunamadim belki degismistir bu durum.Bence yapilmasi gereken sitedeki cevherleri kesfetmek bir komisyon olusturmak olmalidir.Herkesin herseyden anlamasi beklenmemeli.Ve bir kisiye bu yuk birakilmamali.Siyasi tarih ve meseleleri gecmisten gunumuze incelemis incelemekte olan,google siyaseti yapan degil ilim kitablarindan ogrenmis arkadaslari bir araya getirmek ve gunumuz konularinda medya,kurum ve kuruluslara beyanet vermek gerekir diye dusunuyorum.ayrica bu arkadaslar ortak belirlenen tarihlerle biraraya gelerek hem tanismali,guven tazelemeli, hemde fikir alisverisinde bulunmalidir.Ayrica bu arkadaslarda bulunduklari bolgede uygun mekan ve ortamlarda ahlak ve kultur kurallari geregince toplantilar tertipleyerek bir olusuma vesile olmalilardir.
Olmayacak veya imkansiz seyler degildir kanimca.

Çekip gitmeli
Çekip gitmeli gerçekten
Ta uzaklara değil!
Ta uzaklar herkesin düşü
En yakına gitmeliyim
Uzaklardayken herkes
Görülmemeliyim...
Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2010, 22:44   #11
Kullanıcı Adı
unnamed
-eski-
Rütbesi
Üye Resmi

unnamed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No
334
Bilgiler
Konular: 200
Beğeni Tablosu
Beğeni Gücü : 88
Beğeni Puanı : 35829
Beğeni Seviyesi : unnamed has a reputation beyond reputeunnamed has a reputation beyond reputeunnamed has a reputation beyond reputeunnamed has a reputation beyond reputeunnamed has a reputation beyond reputeunnamed has a reputation beyond reputeunnamed has a reputation beyond reputeunnamed has a reputation beyond reputeunnamed has a reputation beyond reputeunnamed has a reputation beyond reputeunnamed has a reputation beyond repute
İletisim
Ak Partide teşkilat ruhu olmadığı için yıkılmaya mahkum bir partidir.
Bu konuda çok ilerlememiz lazım, eskiler teşkilat ruhunu yeni gelen geçlere aşılamıyorlar.
Teşkilatta olan bir adam, başkanını bile tanımıyor olabiliyor, bu yüzden parti bu sıralar tüm ilçelerde, tüm üyelerin katılabileceği piknikler ve aktiviteler düzenliyor, inşaAllah bunun meyvesi teşkliat ruhunun güclenmesi olur...

Bilirsen unutamazsın, aşikârı saklayamazsın...Kimdeyim, arıyorum ben.

unnamed isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2010, 00:08   #12
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
Köklü Üye
Rütbesi
Üye Resmi

Hasan ERBEK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye No
106
Bilgiler
Konular: 22
Beğeni Tablosu
Beğeni Gücü : 22
Beğeni Puanı : 1589
Beğeni Seviyesi : Hasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the roughHasan ERBEK is a jewel in the rough
İletisim
unnamed kardesim
Teskilat ruhu partiler icin en buyuk tehlikedir zannimca.Teskilat duzeni desek daha iyi olur.Zira teskilat ruhu olayina girince is saltanata donuyor tabandan tavana kadar butun yonetimler cakili kaliyor.ilce teskilatlari ili,iller bolgeyi, bolgelerde merkezde istediklerini getiriyorlar.Tam terside olabilir.merkezden baslamak kaydiyla en son yonetim teskilatina kadar istenilen yapi elde ediliyor.Mevcut siyasi partilerde Ak Partiyi bir adim one geciren bu duzen sisteminin yuzde 70 olmamasi.Sonucta parti kisiliklerin ustunde temsil gucune sahiptir.Onun o bolgede soyle cevresi var,onu degistirirsek falanca partiye oy goturur gibisine menfi yaklasimlar getiriden cok goturusu olmustur her zaman.
Teskilatlarin ve ust yonetim kademelerinin gorevi ;teskilat yonetim isini yapacak en iyi adaylari belirlemek ve uyelere baski yapmadan gorevi secimle teslim etmek ve uyelerin hur iradesiyle secimle gorevden almaktir.Bulundugu bolgede sadece partili veya parti gorevlilerini degil butun halki kaynastiracak orginizasyonlar yapmaktir.

Çekip gitmeli
Çekip gitmeli gerçekten
Ta uzaklara değil!
Ta uzaklar herkesin düşü
En yakına gitmeliyim
Uzaklardayken herkes
Görülmemeliyim...

Konu Hasan ERBEK tarafından (06-14-2010 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir..
Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil