Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2019, 13:01   #10
Kullanıcı Adı
ALtindaL
Standart
Yıllardır surekli ak parti hukumetinin yanlış politikalarını dile getirdim ama gelin görun ki ne bi anlayan oldu nede bi soran oldu. Eleştiri yaparken de olması gereken çözümleri de söylememize ragmen yine hala başarız politikalar sergileniyor .
1 yıl içinde ak parti gerekli reformlari yapmaz ise sonu anap gibi olacak ve bunun suclusuda yine siz değerli ak partili arkadaslarim olacaksınız cunku başarısız politikalar içinde yüzen bir siyasi partinin yanlışını görüp '' Yahu arkadas bak bu yanlıştır'' , Asıl olması gereken sey budur demediginiz taktirde ak partiden bi eser kalmayacak.
Gözlemlediğim kadarıyla ak partili yoneticiler halktan kopuk bir şekilde yaşıyorlar , mesela turizm bakanımız ? turizm personeli ile ilgili ne gibi olumlu şeyler yaptı? Varsa yoksa hep otel sahipleri için bi şeyler yapmıştır.. Yada Gıda bakanımız? Acaba kendisi pazara gidiyor mu? Ve Calısma ve sosyal guvenlik bakanımız? Emekli yada asgari ucretle gecinen insanların nasıl enflasyon adı altında maaslarının eridiginin farkında mı? Kısacası değerli arkadaslar ak partiyi bitiren ne amerika nede israildir bizzat beceriksiz , isguzar ve kendi menfati için ulkeyi zarara ugratan yoneticilerdir.

Konu ALtindaL tarafından (10-04-2019 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir..
ALtindaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla