Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-30-2008, 01:17   #11
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart
Çok güzel düşünmüşsün Ahmet abi. Allah razı olsun. Yalnız ben bir konuda içimi dökmek istiyorum. Biliyorum, sonra tepki gösterenler çıkıyor bana ama bu benim fikrim. İster saygı duyarsınız, ister duymazsınız.

Bugün filistin'de oluk oluk müslüman kanı akıtılıyor. Bizde dahil birçok ülke İsrail'i kınıyor. Ama ben İsrail'i kınamıyorum! Kınanacak biri varsa, o da bizleriz.

Kınamak dediğiniz şey nedir? En üst düzeyde ayıplamak demektir. Yapılan büyük hatalara karşı söylenir. İsrailin kınanacak, ayıplanacak bir tarafı kaldı mı? Hayır! Adamlar katliam yapıyor. Kınasan ne fayda!

Filistin'de müslüman kanı akarken, hala "müslümanız" diye geçinen Suudi Arabistan, İran, Türkiye gibi ülkeler, birlik olup, ortak bir mesaj yayınlayamıyorsa, İsrail'e ortaklaşa bir nota veremiyorsa, hiç kınamaya filan da kalkmasın. Kendi basiretsizliklerini, aciz kalışlarını kınasınlar.

Bugün, sözüm ona müslüman ülkeler, en gereksiz konularda asar keserler. Kimi aciz bir bayanı zorla çarşafa sokarak gösterir mülümanlığını, kimi de o çarşafı zorla çıkartarak. Ne oldu? Şeriat'ın, islamın emirleri uygulanıyor. Madem müslüman ülkelersiniz, alın size en büyük sınav: Filistin sınavı! İslam adına ne yapıyorsunuz? Sadece kınamak mı? Yazıklar olsun bu ülkelerin hepsine! Düşmana sırt çevirmenin, müslümana ulüm edenlere göz yummanın, islamda hükmü nedir acaba? Peygamberimiz, bunları mı yapın diyordu?

«Üç şey var ki onlarla birlikte hiç bir amel fayda vermez: Allah'a eş-ortak koşmak, ana-babaya karşı gelmek, düşmana arka çevirip kaçmak.» (S.A.V)


Şu yaşananları görüp de, hala birlik olamayıp düşmana sırt çeviren, hala müslüman kanı dökülmesine seyirci kalıp "bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen" tüm müslüman ülkeleri şiddetle kınıyorum kınıyorum kınıyorum!
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla