AK Gençliğin Buluşma Noktası

Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-21-2013, 12:14   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Kaplan’dan PKK Ağzı


PKK elebaşlarının yuvalandığı Kandil’e operasyona, terör örgütü yandaşlarının yanı sıra DPI’cılar karşı. Örneğin Hilal Kaplan, bugün bakın neler yazdı.

PKK paravanı olduğu ortaya çıkan DPI adlı örgütün gizli toplantılarına katılan isimlerden Yeni Şafak Yazarı Hilal Kaplan, terör yuvası Kandil’in bombalanmaması gerektiğini savundu.
Kaplan, Kandil’e yönelik operasyonların “barış görüşmelerini” olumsuz etkileyeceğini ileri sürerken, görüşmelerin ilk günlerinde 100 kişilik terörist grubun Karakol baskınına kalkıştığını görmezden geldi. Mardin’de hastanede nöbet tutan polis memurlarına saldıran PKK’lı teröristlerin bir polisi şehit ettiğini de görmedi Kaplan.

Yeni Şafak yazarının yazısı şöyle:

“Kandil neden bombalanıyor?
Devletin, kendi sınırları içindeki yasadışı silahlı gruplarla mücadele etmesi anlaşılır bir durum. Ne de olsa PKK da 'boş durmuyor'. Geçen hafta Çukurca-Karakaş Karakolu'na 100 kişiyle saldırarak bir askerin ve Mardin'de de Cengiz Engizek isimli polis memurunun canına kıydılar.
Fakat geçtiğimiz günlerde Kandil'e sınır ötesi bir operasyon yapıldı ve 7 PKK'lının öldüğü bilgisi verildi. Diğer yandan hükümetin, Mayıs ayında PKK'nın sınır dışına çekilmesi üzerine çaba harcadığını biliyoruz. Böyle bir ortamda Kandil'e çekilmesi istenen örgütün, çekilmesi istenen yerin bombalanmasının manasını çözemedim.
Askeriye içinde hükümet ve/ya Genelkurmay Başkanı'nın onayı dışında sınır ötesi operasyon yapılması kararını alıp uygulayabilen 'alt birimler' varsa, bunun sürece zarar getirebileceğini de öngörmek gerekir. PKK üst düzey yöneticilerinin Avrupa'ya yerleştirilmesi tartışılırken Paris'teki suikastlerin bu amaca zarar verdiği söylenmişti. Peki, sınır dışına çekilmesi istenen PKK'nın Kandil'deki üslerini vurmak da aynı kapıya çıkmıyor mu?”


Habervaktim

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-21-2013, 12:50   #2
Kullanıcı Adı
muratcubuk
Standart
tsk nın Allah yardımcısı olsun ! ne mikroptur sıçrayıp duruyor .
muratcubuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım