AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-06-2018, 07:15   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Hukuken Beşiktaş'ın Yükseldiği Türkiye Kupası Finali Hukuksuzlukla F.Bahçe'ye Verildi
Türkiye'de 19 Nisan 2018 tarihinde yarıda kalarak tatil edilmiş olan Fenerbahçe - Beşiktaş maçından sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe tarafından ortaklaşa büyük bir skandala imza atıldı. Normalde maçın yarıda kalma şartlarına göre hukuken Beşiktaş o maçı hükmen 0-3 kazanarak hukuken Türkiye Kupası finaline yükseldi. Ama TFF ve Fenerbahçe birlikte sergiledikleri tiyatro sonrasında o maçı ve dolayısıyla turu Beşiktaş'tan çaldılar!

25 Nisan 2018 tarihinde TFF Yönetim Kurulu, yarıda kalarak tatil edilmiş olan o maçın kaldığı yerden devamına karar vererek büyük bir haksızlığa, hukuksuzluğa ve zulme imza attı. Yapılan işin büyük bir haksızlık olduğunu TFF'nin kurulları da verdikleri kararla Türkiye'ye ve dünyaya ilan ettiler.

TFF PFDK 25 Nisan 2018 tarihinde, yarıda kalarak tatil edilmiş olan o maçtaki saha olayları nedeniyle Fenerbahçe'ye hem Türk tarihinin rekor para cezası olarak 1.000.000 TL para cezası verdi hem de Fenerbahçe'yi 3 resmî müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynamakla cezalandırdı. TFF PFDK'nın bu kararlarına Fenerbahçe'nin yapmış olduğu itiraz TFF Tahkim Kurulu tarafından reddedilerek Fenerbahçe'ye verilmiş olan cezalar onandı.

Bu çok açık ve hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde şu anlama gelmektedir: Fenerbahçe'ye verilmiş olan 1.000.000 TL'lik rekor para cezası ve 3 resmî maçını seyircisiz oynama cezası, o maçta yaşanan olaylar nedeniyle ağır biçimde cezalandırılmasıdır ve bu da ona sportif ceza olarak hukuken hükmen 0-3 mağlubiyet verilmesini zorunlu kılar!

TFF'nin kendi kurullarının bile verip onadıkları kararlarla da apaçık ortada olan Fenerbahçe'nin 0-3 hükmen yenilgisi ve Türkiye Kupası'na yarı finalde veda ederek elenmiş olması hukuki durumu ters düz edildi. Maçı hukuken hükmen 0-3 kazanan Beşiktaş, hukuksuzlukla 3-0 hükmen yenik sayıldı ve turu hukuken geçmiş olan Beşiktaş, hukuksuzlukla elenmiş sayılarak maç da tur da hukuksuzlukla Fenerbahçe'ye verildi.

TFF tarafından yapılmış olan bu hukuk cinayeti herkesin gözleri önünde işlendi! Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 25 Nisan 2018 tarihinde almış olduğu o hukuksuz kararıyla hem Beşiktaş'ın ve milyonlarca Beşiktaşlı'nın hakkını yiyip hukukunu çiğnedi hem de Türk futbolunu öldürdü!

Beşiktaş camiası olarak bu süreçte sapasağlam Beşiktaşlılık duruşu göstererek dimdik durduk ve 3 Mayıs 2018 tarihinde oynanması kararlaştırılmış olan hukuksuz devam maçına çıkmayarak bize yapılan büyük haksızlığa olan tepkimizi en gür biçimde gösterdik. Bunu bize TFF tarafından ağır cezalar verileceğini bile bile yaptık ve sonrasında da hakkımızda ağır cezalar çıktı.

Bu süreçte yaşananlar hem Türkiye Futbol Federasyonu hem de Fenerabahçe için büyük birer yüz karası olmuştur ve hem TFF'nin hem de Fenerbahçe'nin tarihine hiçbir zaman çıkmayacak kara birer leke olarak geçmiştir, kazınmıştır!

Vicdanlar sızlıyor ve kanıyor! Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe tarafından Beşiktaş'a ve milyonlarca Beşiktaşlı'ya büyük zulüm yapıldı, büyük haksızlık yapıldı, büyük kötülük yapıldı! Hukuk çiğnendi, adalet ayaklar altına alındı! Beşiktaş ve Beşiktaşlılar olarak elimizden gelen mücadeleyi gösterdik ama hakkımızı maalesef ki alamadık.

Eğer Beşiktaş olarak hakkımızı CAS'ta ve gerekirse UEFA'da ve FIFA'da aramayacaksak geriye yapılacak tek bir şey kalıyor: Beşiktaş'a ve biz milyonlarca Beşiktaşlı'ya bu büyük zulmü ve haksızlığı yapmış olan Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve Fenerbahçe'yi Allah'a havale etmek... Hem TFF'ye hem de Fenerbahçe'ye yazıklar olsun! Bize yaptıkları büyük zulümler ve kötülükler nedeniyle TFF'yi de Fenerbahçe'yi de milyonlarca Beşiktaşlı olarak Allah havale ediyoruz! Biz çok uğraştığımız hâlde hakkımızı alamadık. Allah, hakkımızı hem Türkiye Futbol Federasyonu'ndan hem de Fenerbahçe'den alarak bize geri versin. Amin.

 


Konu Cihannur tarafından (05-06-2018 Saat 07:33 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder


2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım