AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-08-2018, 01:21   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Türkiye Süper Ligi... Beşiktaş: 2 - Kayserispor: 0
Beşiktaş: 2 - Kayserispor: 0



Derbide Galatasaray'a 2-0 yenilerek şampiyonluk şansını zora sokan Beşiktaş, Kayserispor engelini rahat geçti. 61. dakikadan itibaren 10 kişi oynadığı maçta savunma oyuncuları Tosic ve Adriano'nun golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılan siyah-beyazlılar, puanını 65 yaparak az da olsa şampiyonluk umutlarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig Puan Durumu

Şampiyonluk şansı derbi yenilgisiyle büyük darbe alan Beşiktaş, 32. hafta maçında Kayserispor'u konuk etti. En azından ligi 2. bitirerek Şampiyonlar Ligi umutlarını sürdürmek isteyen siyah-beyazlılar, 61. dakikadan itibaren 10 kişi oynadığı karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Ev sahibi ekibe üç puanı getiren goller Tosic (31) ve Adriano'dan (45) geldi. Beşiktaş'ın ilk golünü atan Dusko Tosic, 61. dakikada 2. sarı karttan oyun dışı kaldı. Kayserispor'da ise Umut Bulut, 90'da 2. sarı karttan kenara gönderildi ve takımını 10 kişi bıraktı.

Taraftarlar teknik direktör Şenol Güneş'i maç öncesi tribüne çağırıp büyük destek verdi. Taraftarlar; Fenerbahçe, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Aykut Kocaman ve Fenerbahçe -Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle Müge Anlı aleyhine tezahürat yaptı.

Quaresma Çıkmadı, Harika Bir Asist Yaptı

Maç boyunca üstün oynayan Beşiktaş, taraftarının da desteğiyle rakip kalede tehlikeler yarattı. Maçın ilginç anlarından biri de Ricardo Quaresma'nın ilk dakikalarda sakatlanarak kenara kendini alınmasını işaret etmesiydi. Portekizli daha sonra devam ederken 31. dakikada harika bir rabona tabir edilen ortasıyla Tosic'in golünün asistini yaptı. Bu asist, sezonun en iyi asistleri arasına girdi.

45'inci dakikada ise sahneye Adriano çıktı. Brezilyalı, Babel'in bıraktığı topu ceza sahası sol ön çizgisi yakınında kontrol edip ardından çok sert vurdu ve top 2. kez Kayserispor ağlarıyla buluştu.

İlk yarı 2-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona ererken 61. dakikada Dusko Tosic, 2. sarı karttan oyun dışı kaldı. Galatasaray ile oynanan 31. hafta derbisinde de atılan Tosic, bu sezon arka arkaya iki hafta kırmızı kart gören tek oyuncu oldu. En son geçen sezonun 4. ve 5. haftalarında Bursasporlu İsmail Konuk arka arkaya iki hafta kırmızı kart görmüştü.

Maçtan Dakikalar

12. dakikada Babel'in soldan ortasında Talisca, meşin yuvarlağa kafayla vurdu, kaleci Lung gole izin vermedi.

15. dakikada Beşiktaş savunmasının hatasını iyi değerlendiren Kayserispor'da Deniz Türüç'ün pası sonrası Umut Bulut kaleciyle karşı karşıya kaldı, Fabricio kalesinden açılarak pozisyonu önledi.

23. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı. Ceza sahası sağ ön çizgisi yakınından kazanılan serbest vuruşta Talisca güzel vurdu. Kaleci Lung son anda topu çeldi. Dönen topu Tosic tamamlamak istedi, Kayserispor file bekçisi iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.

31. dakika... Gol... Ceza sahası sol yan çizgisi yakınında topla buluşan Quaresma, rabona bir vuruşla altıpas içine ortaladı. Tosic, altıpas sağ içinde kafayı vurdu ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

39. dakikada Ryan Mendes, orta sahadan aldığı topla ceza sahasına soldan girdi. Kaleci Fabri ile çaprazda karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurdu. Top soldan auta gitti.

45.dakika... Gol... Babel'in pasıyla ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Adriano uzaktan sert vurdu, kaleciyi çaresiz bırakan top ağlarla buluştu.


Adriano, Beşiktaş'ın 2. golünü atarken siyah-beyazlılar bu sezon ligde savunma oyuncularından en fazla gol katkısı alan takım oldu: 11 gol, 16 asist

2. Yarı

56. dakikada Ricardo Quaresma, Kayserispor yarı sahasının orta solundan penaltı noktası üzerine ortasını yaptı. Ryan Babel topu kontrol edip ağlarla buluşturdu; ancak hakem ofsaytı belirledi.

61. dakika... Kırmızı Kart... Dusko Tosic, Umut Bulut'a kaptırdığı topu ceza sahası sol yan çizgisi yakınında almak isterken Kayserispor golcüsünü düşürdü. Hakem Barış Şimşek, Sırp futbolcuyu ikinci sarı karttan oyun dışına gönderdi.

63. dakikada Boldrin, ceza sahası sol yan çizgisi yakınından kullandığı serbest vuruşu direkt kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

72. dakikada Ryan Babel, ceza sahası dışından sert vurdu. Top az farkla üstten auta gitti.

89. dakikada Talisca, ceza sahası dışından şansını denedi. Top sol direğin yanından auta gitti.

Kaynak

NTV Spor 07.05.2018

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
beşiktaş, beşiktaş & kayserispor, beşiktaş 2 kayserispor 0, türkiye süper ligi, vodafone park


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım