AK Gençliğin Buluşma Noktası
~ Nur-u Muhammediye ~ Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (S.A.V) hakkında herşey..


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-17-2011, 13:42   #111
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart
Her şey müthişti. Adım atacak yer yoktu nerdeyse. İçimden bu kadar istekle buralara gelip tekbir getiren insanlar neden siyasi olarak yanlış yerdeler diye düşünüp çok üzüldüm bi yandan.

Sen de amed ben diyim d.bakır fark etmez
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2011, 13:46   #112
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart
hım amed demek evet bende gelmeyi çok istiyorum ama kısmet olmuyor olmadı daha.Diyarbakırda 24 nisanda meydanda olacak inş. gelmek için uğraştım ama olmadı .
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2011, 14:10   #113
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
bende çok merak ediyorum diyarbakır ve şanlıurfayı
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2011, 14:14   #114
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
bende çok merak ediyorum bu yaz şama gidebilirsem uğrayacağım muhakkak .
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2011, 21:39   #115
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart
Peygamber Sevdalıları Platformu`nun Ağrı`da düzenlemiş olduğu Hz. Muhammed`in Kutlu Doğum programı coşkulu geçti. Muhammedi aşkla yanan Ağrı`lılara Stadyum tribünleri dar gelince, sahaya inmek zorunda kaldılar.

AĞRI - Peygamber Sevdalılar Platformunun Ağrı Şehir Stadyumunda saat 13.30 da düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Programına halk yoğun ilgi gösterdi. Stadyumun her iki tribününe sığmayan 30 bine yakın Peygamber Sevdalıları sahaya inmek zorunda kaldı.

Saat 13.30 da Kur`an-ı Kerim`in eşsiz tilaveti ile başlayan program Mevlid-i Şerifin okunması ile devam etti. Daha sonra selamlama konuşması yapmak için Mustazaf-Der Ağrı Şubesi başkanı Şaban Gökhan sahneye çıktı.

Sana Söz Veriyoruz Sana Ey Muhammed!

Gökhan, Resulullah`ı övmek ne haddimize. İmam Rabbaninin de dediği gibi, "onu övmekle onu yüceltmiş olmayız bilakis onu övmekle kelimelerimiz güzelleştirmiş" olacağız sözünü hatırlatarak işte bu gün buraya sözlerimizi ve hayatımızı güzelleştirmeye geldik diyerek Resulullah`ın üstün makamına işaret etti.

Gökhan, " Ey peygamber âşıkları, ey Muhammed Mustafa`ya gönül vermiş olanlar! bizler peygamber sevdalıları olarak sahabe gibi hayatımıza Hz. Peygamber ve onun sevgi ve muhabbetini hakim kılmadıkça mesud ve bahtiyar olmayacağımıza iman ettik. Bizler bu gün yeryüzün de 20. yüzyılın Peygamber Sevdalıları olarak, peygamber aşıkları olarak yine söz veriyoruz sana ey Muhammed!" diyerek Resulullah`a biat yenilediklerini belirtti.

Neye Mal Olursa Olsun Senin Sevdandan ve Davandan Vazgeçiremeyecekler

Gökhan "Evet, bizler geçmişte de bunu söylüyorduk, bu günde bunu söylüyoruz yarında bunu diyeceğiz. Bizler seni seviyoruz ya Muhammed! Neye mal olursa olsun senin sevdandan ve davandan vazgeçmeyeceğiz vazgeçiremeyecekler. Dün Van daydık, Doğubayazıt taydık bu gün Ağrıdayız, yarın Diyarbakır da olacağız. Bunun önüne geçemeyecekler" dedi

Elbette ki Bizi Kötüleyecekler


Biz peygamber sevdalılarını bizden sorun bizden tanıyın diyen Gökhan "münafıklardan, Allahın düşmanlarından, İslam düşmanlarından, peygamber düşmanlarından bizi sorarsanız elbette ki bizi kötüleyecekler" dedi.

Bizi Muhammed-i Bahara Eriştiren Allah`a Hamdolsun

Başkan Gökhan`dan sonra sahneye çıkan ilahi grubu birbirinden güzel parçaları seslendirdiler.
Sanatçılardan sonra günün anlam ve önemini belirtmek için Yazar Salih Demir mikrofonu aldı. Resulullah`a Salat ve Selam getirerek başladığı konuşmasında Demir;" Meydanları Peygamber Sevdalılarını dolduran ve bizlere Muhammed-i Baharı yaşatan Allah`a hamdolsun"

Gökhan, "Birçok engellemeler ile bu coşkuya karşı koymaya çalışıyorlar. Ama bu engeleme ve kısıtlamalara rağmen, meydanlar ve Stadyumlar Muhammed-i Aşkla dolup taşmaktadır. Hz. Muhammed`i küçük görenler, bugün görsünler dalga dalga bu sevdanın yayılışını. Gör ey Allah`ın Resulu senin sevdanın dalgasına kapılmış, candan, mal ve mevkiden vazgeçmiş kardeşlerini. Ey Muhammed`in kardeşleri, O`nun Sevdalıları, Hz. Resulullah`ı Hubeyb gibi idam sehpasında iken Resulullah`tan vazgeçmemektir. Eşi, Babası ve çocukları şehid olduğu halde o sahabiler gibi o sırada Resulullah nerede bana O`nu gösterin dediği gibi sevmek gerekiyor" dedi.


Daha sonra Rehber-Der Tiyatro Grubunun `Abdullah İbn-i Mesud`un Kur`an okuyuşu ve işkence sahnesi, Hz. Ömer`in Müslüman oluşu ve Kabeye Yürüyüş` sahnelerinin canlandırılması ile halk asrı saadet dönemini yaşadılar. Duygulu anların yaşandığı sahnelerin sonunda halk dayanamayıp tiyatrocular ile birlikte sahanın içinde tur attı.

Program tiyatro sahnelerinin canlandırılması ile son buldu.

Ömer Adıgüzel-İLKHA






Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-19-2011, 20:28   #116
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart
Adıyaman`ın Kâhta ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Etkinliği büyük bir katılım ve coşkuyla kutlandı.

ADIYAMAN - Onbinin üzerinde kişinin katıldığı Kutlu Doğum Etkinliği Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başladı.



Selamlama konuşmasını yapan Kâhta Mustazaf-Der başkanı Mehmet Aydın, sahabe hayatından kesitler sundu. Hz. Muhammed`e (sav) uyanlar ve onun yolunu sürdürenlerin izzet ve şerefe kavuştuğunu belirten Aydın; "Sahabeler ölüme düğüne gider gibi gittiler. Bütün her şeylerini Allah (c.c) ve Resulü için feda ettiler" dedi.



Ayrıca, Kuran`ın emirlerini ve peygamberin sünnetini yaymaya çalışanlara terörist muamelesi yapıldığını ifade eden Aydın, "Peygamber sevgisini halkıyla paylaştıkları için cezaevlerine konuluyorlar, işlerinden edilip yaptıkları böyle etkinlikler terörist faaliyet olarak gösteriliyor.`` şeklinde konuştu.



Programa konuşmacı olarak katılan Araştırmacı Yazar Mehmet Şenlik, katıldığı bütün etkinliklerde, etkinliğe katılanların üçte ikisinin bayanlardan oluştuğunu dile getirerek, "Bayanların, gençlerin ve çocukların böyle etkinliklere yoğun ilgi göstermesi tevhid müjdesidir. Çünkü tarih boyunca peygamberlerin çağrısına uyanlar bayanlar, gençler ve çocuklar olmuşlar" şeklinde konuştu.



Ayrıca etkinliğe katılan araştırmacı yazar Mahmut Yayla da, Kürtçe bir konuşma yaptı.



Salâvat Kampanyası
Programda, yaklaşık iki ay önce başlatılan salavat kampanyasında birinci olan çocuklara ödüller verildi. Kâhta Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından çekilen salâvat sayısı 5 milyar 477 milyon 579 bin olarak açıklandı. Ayrıca, 34 hatim ve 3 bin 188 Yasin okundu.



Etkinlikte, Medine Çocuk İlahi Grubu ve Urfa Kardeşler İlahi Grubunun seslendirdikleri ezgiler, halka duygu yüklü anlar yaşattı. Sık sık çekilen Tekbir ve Salâvatlar da etkinliğe katılanları coşturdu.



Program Mehmet Şenlik Hoca`nın Duasıyla son buldu.

Emin Nazlı - İLKHA







Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2011, 21:49   #117
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart Diyarbakır 'Kutlu Doğum'a Hazırlanıyor
Diyarbakır'da Kutlu Doğum Haftası, pazar günü bir milyon kişinin katılmasının beklendiği bir mitingle sonlandırılacak.



Diyarbakır’da Peygamber Sevdalıları Platformu Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini Pazar günü yapacak mitingle taçlandıracak.

Peygamber Sevdalıları Platformu’nun bünyesinde yer alan Mustazaf Der Genel Başkanı Mehmet Hüseyin Yılmaz Dünya Bülteni’ne verdiği mülakatta, Pazar günü saat 13.00’te Diyarbakır’ın en büyük meydanı İstasyon Meydanı’nda büyük bir miting düzenleyeceklerini ifade etti.

Yılmaz, geçtiğimiz yıl düzenlenen resmi rakamlara göre 500 bin kişinin üzerinde katılım sağlandığı Peygamber Sevdalıları mitingi’ne oranla bu sene daha fazla katılım beklediklerini kaydetti. Programda Kürtçe ve Türkçe konuşmaların yer alacağını söyleyen Yılmaz, ilahiler ve dualarla mitingin biteceğinin altını çizdi.

Diyarbakır’da son birkaç yıldır Kutlu Doğum hassasiyetinin arttığını söyleyen Yılmaz, kentin Pazar günü yapılacak mitin için havaya girdiğini belirtti. Yılmaz özellikle Cuma günü esnafın müşterilerine tenzilatlı satışlar yapacağını, kahvehanelerde esnafın ücretsiz çay dağıtacağını ve Pazar günü İstasyon Meydanı istikametinde hizmet veren minübüs esnafının yolculardan para almayacağını ifade etti.

Diyrbakır’da bu özel günün hürmetine; birçok lokanta, çay ocağı, berber ve dolmuşçular müşterilerinden para almayacak, bazı mağazalar ve marketler yüzde 50 indirim yapacak.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2011, 21:58   #118
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart
işte bu kardeşim ya Allahın rızasını gözetmek bu olsa gerek. umarım böyle ve bundan daha güzel gider. Allah ümmeti muahmmed-i uyandırsın inş.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog Pendik Oto Ekspertiz çarşamba pasta