![]() |
#1 |
![]() Forumdan bazı arkadaşlarımızında üye olduğu Gazze ile alakalı bir facebook grubundaki bu acı hüzünlü insanın içini yakan fotorafları paylaşmak istedim . Paylaşmak istedimki ordaki din kardeşlerimizin neler yaşadıklarını daha iyi anlayalım .
>>>>> http://www.facebook.com/group.php?gid=8454730966 (Kim bir mümini, bir münafığın eziyetinden korursa, Allahü teâlâda onu, Cehennem ateşinden korur.) [Ebu Davud] (Din kardeşini müdafaa eden Müslümanı Allahü teâlâ, Cehennem ateşinden korur.) [Taberani] (Din kardeşinin aleyhinde konuşulurken, ona müdafaaya gücü yeterken, bunu yapmayanı, Allahü teâlâ dünya ve ahirette zelil eder.) [İbni Ebiddünya] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Konu EZEL tarafından (06-09-2010 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ne istiyorlar ki ufacık bedenlerden ? Keneflerini inşa edince sözde mesihleri tükürmez mi bu adilerin yüzüne ? Allah sizi Kahr ismi şerifiyle kahreylesin...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ezel forumdan arkadaşlarla gazze ve şehitler için bir sayfa açtık...
yöneticiler arasına katılıp bu paylaşımları orada da yaparmısınız... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ALLAH- U EKBER.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dehşet'e kapıldım... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() http://www.facebook.com/gazze.ve.sehadet
daha yeni sayılır.... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Burda o serefsiz ablamin üzerine ne atiyor nedir o bilen varmi ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ayy canlarım benim
![]() çoğuna bakamadım dahi yüreğim bu vahşete dayanmıyor artık... Rabbim sen zalimin zulmünden tüm müslümanları muhafaza eyle...AMİN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Bence bakın.... Baktıkça düşmanınızı daha iyi tanırsınız.. Düşmanınıza karşı kininiz daha çok artar... Daha içten bela okursunuz israile... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|