![]() |
#1 |
![]() 23-0'lık galibiyet
TÜRKİYE Futbol Federasyonu 2009-2010 sezonu Bayanlar 2'nci Futbol Ligi, 1'inci hafta maçında Kırklareli Düvenciler Lisesispor, Mersin Gençlerbirliğispor'u 23-0'lık skorla yendi. Babaeski 100'üncü Yıl Stadı'ndaki üstün bir oyun sergileyen Kırklareli Düvenciler Lisesispor, rakibi Mersin Gençlerbirliğispor'u hezimete uğrattı. Karşılaşmanın ilk yarısında 11, ikinci yarısında da 12 gol atan Kırklareli Düvenciler Lisesispor, Mersin Gençlerbirliğispor'u 23-0 yendi. Karşılaşma sonrası kadın futbolcular galibiyetlerni birbirlerine sarılarak kutladı. Ligde hedeflerini birincilik olduğunu belirten Kırklareli Düvenciler Lisesispor Teknik Direktörü İsa Gabralı, "Hedefimiz belli. İlk maçımızda daha bunu oyuncularım ispat etti. Her şeyden önce kaliteli bir takımız, çalıştıklarımızın bugün sahaya gol olarak yansıması beni mutlu etti. İlerideki haftalarda daha iyi olacağız, futbolcularımı bu galibiyetten dolayı kutluyorum" dedi. kaynak :yazete
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Vay be
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bir taraf anladı , bir taraf anlamadı galiba:=)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Maşallah.Amam ben kadınlara futbolu yakıştıramıyorum diğer dallar daha çok yakışıyor bence
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|