![]() |
#1 |
![]() 3. KÖPRÜYE GÜZELLEME
Bir köprü geliyor boğaz boyuna Herkes düşünürmüş adı ne ola Efendim, dediler genç mühendisler Sizden de bir isim bekleriz bizler Şanına yakışır isim koyasın Başvekilden gelir ha kırmayasın Ne demek efendim, ne haddimize Eh dedim, düşünüp döneyim size Bu milletin nice evlatları var Memleket, kahraman adıyla yaşar … Köprü geçecekmiş, hangi yakadan Brifing aldın mı ÇEVİK PAŞA’dan Peki ÇÖLAŞAN’a danıştınız mı? Dokuyu bozmasın, çalıştınız mı? Dört yıl çok değil mi usta, ayıpsın Verin MELİH GÖKÇEK bir ayda yapsın Şöyle genç bir isim münasip gelir, Belki iktidarı CİNDORUK alır MESUT YILMAZ adı fena durmuyor Onbaşı hizmeti unutulmuyor KENAN EVREN –netekim- tam oturur Gör o zaman terör biter, kan durur DEMİREL de bekler, anılsın elbet Anahtarlarını taşır tüm millet Sonra çok görmeyin ismi BAYKAL’a Zinhar mahkemeye taşır az kala ERDAL İNÖNÜ’yü unuttuk hepten Yalısı boğazda değil mi zaten Canım niçin ERGENEKON oLmasın? Kadim destan asla unutulmasın SABİH KANADOĞLU değer adına Üç yüz altmış yedi’yi icadına EMİNAĞAOĞLU, daha genç ama Jest yapılsın bir hukukçu adama VURAL SAVAŞ, hak edenin biri de Kaç militan savcı kaldı geride ? PAKSÜT onurlansın, ne istifası Sembol olsun adaleti, vefası KARADAYI, halk cahilmiş demesin Verin ki adını, güveni gelsin Niçin KIVRIKOĞLU dağidar olsun Varsın bin yıl orda payidar olsun Ulusal ad istiyorsan : PERİNÇEK Dezenformasyonla parlasın gerçek Türbanlılar geçemesin o yolu Çağdaş isim olsun; ALEMDAROĞLU SİSİ olsa, hem gençlerce tutulur Mühendislik, inşa ha böyle olur … Ne ayıp köprüyü Japonlar assın Bari ALİ KIRCA düğmeye bassın Davet etsin akredite basını NECDET SEZER koysun ilk tuğlasını Eksik olur onun adı olmadan Sekiz yıl çalıştı köşkten çıkmadan Mitingçiler –hazır meydan- buyursun Açılışı TUNCAY ÖZKAN duyursun Resimler çekilsin ay ışığında ERUYGUR’a moral olsun çayında Ön sırada alim zatlar beklesin MÜSLÜM GÜNDÜZ teberrüken üflesin Kuvvacılar geçit yapsın sırayla, GÖRÜM HOCA açıversin duayla Ben düşündüm, bulamadım pirini Karar sizin artık, seçin birini. Neymiş öğle, Ahmet Mehmet olmasın ! Çok bozulur, SAV amcanız duyması YAZAN: ÖMER FARUK.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Güzel olmuş gerçekten. +
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Büyük emek ister bu dizeler...
Tebrik ederim sonunu iyi bağlamışsınız ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çok güzel olmuş gerçekten her
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() beğendiğinize sevindim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Beğenilmeyecek gibi de değil ki.. emeğinize sağlık.. Rabbim Kaleminizi muaffak olduğunuz bu yolda Muzaffer etsin..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|