AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-16-2009, 18:06   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart ‘Size ne İsrail'in Filistin katliamından' mantığı



Türkiye'nin her tarafında Gazze'deki katliama karşı tepki yağarken, Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Bursa'da bir lokantanın camındaki “Buraya köpekler, Yahudiler ve Ermeniler giremez” yazılı pankartı eleştirdi ve “Gazze'de katledilen insanları savunacağım diye, başka insanların onurunu, hayatını katletmeyin” diye yazdı.

Peki, kundaktaki bebekleri bile katleden bir insanlık nasıl bir onura sahip olabilir? Habervaktim yazarı Turgay Yener, Özkök'ün bu ifadelerini ‘Yahudi mantığına' benzetti ve Sultan Abdülhamit Han ile cevap verdi.


YENER'İN BU ÇOK İLGİNÇ YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi