![]() |
#1 |
![]() Neden mi bu başlık ? Çünkü; -Elini şortuna attı diye adam gönderirler ( diğerleri sana orta parmağını göstereni senin stadında hemde takımda tutarlar üstüne üstlük bi de milli yaparlar,stadda kol göstereni ise milli takımda kaptan yaparlar),antremanda kavga ettiler diye satış listesine koyarlar(adamlar genç delikanlı adamlar kanları kaynıyor etraf hep erkek aileden uzaktalar stresin bini bin para elbetteki olacak ama olmaması için ne lazım baştaki adamın adam gibi olması senin menajerinin üslubu ve tavrı bunu gerektirdiği için kavga etmişler adamlar gördükleri örnek o çünkü -Sen nasıl bir hocasın hala gıkın çıkmıyor. Hoca olsan o gün çekersin kenara ikisinide yönetimede dersin kesin para cezalarını ben onları adam ederim dersin. Ama beyfendi yine suskun yine çaresiz ve seyrediyor hep yaptığı gibi -Gazeteye demeç veriyor bu sene çok can yakacağız diye. Sen koskoca Beşiktaşın t.d. sün kayserinin değil bu demeci anca anadolu klübünün hocası verir. Bu demeçten anladığım ben şampiyonluğu rüyamda bile göremem arasıra bazı maçları alırım demektir. -Senin klübünün oyuncuları emeklerinin karşılığını alamayıp 250.000 YTL için seni icraya veriryorsa senin orda işin ne? -Para yokluğundan değeri 1 milyon bile olmayan oyuncuya 4 milyon vermenin anlamı nedir biliyormusun tefeciye çek kırdırmak -Bugün çıkmış ben affedilmelerinden yanayım diye demeç veriyor adam ya çıldırmamak işten değil(sen dansözmüsün be mübarek 1 hafta içinde burnundan alev fışkırıyorduya) -Kaptan yapacak bir tane Beşiktaşlı yok takımda ağlıyorum halimize -Gazetelere transferde Beşiktaş klasiği diye başlık atılıyor düştüğümüz hale bak - Tutturulmuş bi Beşiktaşlılık duruşu diye ne duruşu be kardeşim ne duruşu. duruşmu bıraktınız alıntı Madde madde, fazla ayrıntıya girmeden, içten gelen bir feryat. Gayet net noktalar. Direk hasta bölgelere cerrahi olmayan ama gerçek tanılar. Kim suçluysa kim sorumluysa herkes nasibini almış. Üslup etkili, bozuk olmayanından. Yorumum; Aynen.....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :-* :-* :-* teşekkürler + yönetim !! her geçen gün bataklığa saplanıyor .. kendileri ile beraber takımı da sürüklüyor ! ama tüm bunlara rağmen herşey yolunda izlenimi vermeye devam ediyorlar ! herkes herşeyin farkında birtek yönetim mi farkında değil elbette onlarda farkında ama amaçları ne neler yapmak istiyorlar :o hala neden ısrar ediyorlar :o hadi bir sezonda anlamadın iki sezonda anlamadın ama sezonLARdır mı anlamıyorsun Demirören çek artık kirli ellerini takımın yakasından ! > ![]() ![]() > ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çok zor bi durum beşiktaş taraftarlarınki .. empati yapıyorumdatakımıma ne kadar açığım ama elim kolum bağlı..Allah yardımcınız olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ytr ya eğer beceremiosa bıraksın bu kadar basit.Bşiktaşımın geleceğini çaldı o paraları o futbolculara verirken hicmi içi cız etmedi yüreği yanmadı
önce paf takmla çıkılacak diyip ertes gün a takımla çıkarsa hangi tff li inanır ona tmm biz sevinmek icin sevmiyoruz hrsye rahmn sonuna kadar BEŞİKTAŞ'lıyız ama gs uefa kupasini super kupayi alms ezkler avrupda ilk sekze kalmis bz 4 yıl sonra geln lidrlige sevineck durma dştüysk bz hngi çocğu BEŞİKTAŞ'lı yapıcaz kme nyi anlatıcz bnların bna cevabını verebiliyomu? yeter ya > ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|