|
![]() |
#1 |
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Neden endişeleniyorlar..Kendi ellerinde olanlara başka birileri sanki hiç endişelenmiyormu.İlk atom bombasını tanlar kimler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bizler dünyadan değiliz her halde
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah onlardan razı olsun
küfür milletine karşı cevap veren tek islam ülkesi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ''İsrail İran dayanışması'' http://www.yusufgezgin.com/israil-iran-dayanismasi/ |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() batı yalığısı ve yalakalığının yapmasından daha iyidir. batı karşıtlığı bunu tercih ederiz. ayrıca batı karşıtlığı değil batıya karı dik duruştur
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zaten batililarin bu tür aciklamalari kendilerine haklilik payi icin argüman kabul ettikleri bir dönemde , böyle konusmasini hatali buluyorum.
Bu yapilan dik durmak degildir... Suriyede öldürülen masumlarin oluk oluk kanlari akarken, o kani akitanlarin arkasinda duran bir insan, dik duramaz...ancak horozlanir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Ahmedinejatla Erdoganin arasindaki fark, Basbakan katliam yapan bir kitleyi savunan bir tutum icinde olmadi simdiye kadar. Tezkere meselesinde yalniz basbakan degil...acikcasi bende hayal kirikligi yasadim. Dünde söyledim simdide söylerim. Türkiye irak'a girmemekle tarihi bir firsati kacirdi. Iraktaki osmanli döneminden kalma haklarimiz, misaki milli, musul ve kerkük meselesi, irak türkmenleri, malum olan kürdistan siyaseti, siyonizmin emelleri, petrol hesaplari....v.s. Iraka bir müdahele kesin kacinilmaz bir hal alinca, zararin icinden nasil karli cikariz siyaseti gütmek elzemdi. Kaldiki Türkiye laik bir ülke olmasi hasebiyle tam bagimsiz hareket edemeyecek kadar uluslararasi iliskilerle hareket etme alani daraltilmis bir ülke konumunda....en azindan son bir kac yila kadar böyleydi. Bu tezkere ABD emrine girmeden konjunktur geregi kacinilmaz bir durumdan en zararsiz nasil cikabilmemiz acisindan cok önemliydi. Fakat Ahmedinejat, sözde bir islami devletin güya bagimsiz bir cumhurbaskani. Tamam varsayalimki Erdogan konumu geregi tam bagimsiz hareket edemiyor...elleri kollari nispeten bagli..ve bizim bugünkü siyasete yaklasimimiz ehveni ser kaidesincedir....fakat sözde islami bir cumhuriyet nasil oluyorda gayri islami bir tutumla, katliam yapanlara arka cikiyor.? Eger iran cumhurbaskani cikipta su suriyedeki katliama karsi adam gibi tepki verse ve iranin suriyedeki kolu Hizbullah esad firavununa arka cikmasa, bende bu insanlar önünde sapka cikartir ve hakikaten dik durduklarini rahatlikla söyleyebilirim.... Firavuna arka cikan , Nemruta karsi olan birisinden samimiyet beklemiyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|