AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-12-2008, 19:20   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart Ak Kardeşlerime Selamlar!
Ülkemizin geleceginin en büyük aydınlatıcısı olan Ak gençlere selamlar. ben Batmandan Murat Emin. ülkemi sevdiğim için Ak partiliyim. halkın çoğunluğunun isteklerine cevap vermek, mazlumun derdine derman olmak için yola çıkan Ak Parti'nin neferi olmak için buradayız. büyük çoğunluk, küçük ve ülke düşmanı azınlığa boyun eğmeyecek. Adnan Menderes'ten günümüze sürekli ülkemizi sömüren, "devletin malı deniz yemeyen keriz" sloganına kendine düstur edinen kan emicilerden artık kurtulma vakti gelmiştir. Allah'ın izniyle bu kurtuluş Ak gençlikle olacaktır. hepinize saygı ve selamlarımı sunarım

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-12-2008, 19:21   #2
Kullanıcı Adı
maviinsan
Standart Ak Kardeşlerim Selamlar!
aleyküm selam.Hoş geldiniz
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 19:21   #3
Kullanıcı Adı
akgenclik56
aleykum selam hoşgeldiniz. :-*
akgenclik56 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 19:23   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Aleyküm selam höşgeldiniz efendim :-*
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 19:24   #5
Kullanıcı Adı
Demokrat
Aslinda murat yeni bir üye degil, agustosta onu buraya davet etmistim ama öyle kaldi...
murat kardesimi tam 4 senedir internet araciligiyla tanirim, cok iyi bir ak partili, cok iyi bir insandir...Dini bütün, bilgili bir arkadasimiz alemdarla ayni yapiya sahip cok iyi anlasacaklar muratta onun gibi sinirli ve ayni uslubu kullanir..
Kürt kökenlidir ve az bucuk kürt milliyetciligi vardir .. kibrista okuyor, batmanlidir...
Ben bir kez daha murata hos geldin diyorum, paylasimlarini dört gözle bekliyoruz kardesim ;)
Alt 06-12-2008, 19:28   #6
Kullanıcı Adı
Mcht_Ln
Hosgeldin kardeşim. :-*
Mcht_Ln isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 19:29   #7
Kullanıcı Adı
Nazende
Aleyküm Selam;
Aramıza hoşgeldiniz Murat bey,
referansınızda geldiğine göre sizi aktif ve daimi olarak görmeyi dileriz....
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 19:33   #8
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
teşekkür ederim arkadaşlar. demokrat kardeşim ahmet'e çok teşekkür ederim. beni bu forumla tanıştırdığı için. dediği gibi dört yıldır tanışıyoruz. şeker gibi çocuktur ama biraz fazla demokrat gibi geliyor bana kendisiyle lanet bir forumda tanıştık. tamamen chp lilerden oluşan yönetici kadrosuyla adam akıllı bir şeyler yazan bizleri sürekli banladılar. kutsal saydığımız değerlere habire küfür ediyorlar. bir kez daha deniyeyim dedim başka bir nickle girdim siteye 15 mesajıma dayanabildiler anayasa mahkemesi üyeleri için kullandığım "teneke kafalılar" tabiri dolayısıyla banladılar beni. bir daha girmiyecem oraya. benim kendi forumum varken orada yazmaya ısrar etmek mantıksızcaydı zaten.

bu arada demokrat kardeşimin benim için kullandığı "Kürt milliyetçisi" tabiri doğru değil. ırk ayrımından nefret ederim. bir ırkı bir diğerine üstün tutmakla hiç bir yere varılmaz. kaldı ki Kürtçe bile bilmiyorum :-[

bu arada akgençlik56 selamlar kardeşim. bende aslen siirtliyim.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 19:36   #9
Kullanıcı Adı
Demokrat
Evet muratla adi lazim degil bir forumdan tanisiyoruz o forumu en son admin olarak biraktim, önde gelen ögrenci forumlarindan biriydim, gerci murat agresif oldugu icin oraya laf atiyor ama ben orada cok sey ögrendim, cok kisiyi tanidim, muratida orada tanidim ..
evet murat milliyetci degilim diyor ama onu birazda bize sorun..ben ne kadar ilimlisysam, muratta o kadar serttir, chp lileri hic sevmez ...
forumda kisa zamanda sevilen kisilerden olacak ondan hic süphem yok ;)
Alt 06-12-2008, 19:48   #10
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Aramıza hoşgeldiniz Murat Bey!

Ahmet Bey ile beraber olmanız, onun kişiliğine yakın olduğunuz tarafında beni yönlendirdi. Botlarınızı boyamam baştan söyeleyim de ... :-X

Paylaşımlardan istifade duamız olsun.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)