![]() |
#1 |
![]() elinde içki şişesiyle tekbir getirenlerin kendisini milliyetçi sandığı ülkemizde ne yazıkki milliyetçilik tam olarak anlaşılamamıştır. ben tüm arkadaşlarımdan kendi düşünceleriyle ak milliyetçiliği tanımlamasını ve milliyetçi geçinenlere en güzel cevabı vermesini istiyorum.
saygılarımla...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Lafla milliyetçiliğin olmadığını onlar kendileri de biliyorlar gerçek milliyetçilik ülkenin refahı için hizmet etmeyi dışarıdaki itibarını arttırmayı gerektirir. Dinine milletine ve kültürüne sonuna kadar bağlı olması gerekir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Milliyetçilik demek;Vatanını ve milletini hakkaniyet ve liyakat duyguları eşliğinde sevip,kalkınması ve refaha kavuşması için canı-gönülden hizmet etmektir.!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Milliyetçilik bazı partilerin tekelinde değil. Önemli olan vatanına hizmet etmektir. Vatanına ve milletine hizmet eden tek parti Ak Partidir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Milliyetçilik,Şehit cenazelerinde Türkün Türkten başka dostu yoktur nidaları atmak değil,Türkiye'nin ilerlemesi için Türkiye'deki tüm ırkları bir gösterip dayanışma içersinde gelişmektir.
Milliyetçilik, Kafe diyene "kıro" demek değil yozlaşmış kültürün ve dejenere olmuş toplumun kendi kültürüne sahip çıkması gerektiğini anımsatmaktır. En önemlisi milliyetçilik VATANA HİZMET ETMEKTİR!. Hizmetin önüne taş koymak değil! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Milliyetçilik gençliktir, gençlik te genç olan değil vatanına, milletine, dinine bağlı kişilerdir, ister 17 ister 77 yaşında olsun bu sıfatları taşıyanlar benim gözümde gençtir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Beniim milliyetçilik anlayaşım vatanım için bana düşen görevi yapmak, mükafatı Allah'tan beklemektir. ''Söz konusu vatansa gerisi teferruattır''.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|