AK Parti Gençlik Kolları Ak Parti Gençlik Kolları - AK Parti Teşkilatlarında İl ve İlçelerdeki genç siyasetçiler. Ayrıca İl İl Türkiye bölümlerimizde de her ilin gençlik kollarını bulabilirsiniz. |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Ben kısaca bir resimle tanıtayım,daha sonra daha ayrıntılı bir şekilde tanıtırım inşallah....
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ak parti bitlis gençlik kollarını canı gönülden selamlıyorum.Bitlis'ten yolum çok geçmiştir,hala de babam orada görev yapmaktadır.Ak bitlisli gençler bitlisin makus kaderini yenecekleridir inşALLAH sevgilerimle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Koskoca teşkilatta bir bayan güliş mi var yahu? Rabbim yolunuzu açık etsin.Teşkilatlar gençlik yani bizler sayesinde daha da başarışı olacağına inanıyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Evet canım tek bayan benim malesef
![]() Sağol ishakyılmaz,bekleriz inşallah yine... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() GÜLİŞ MRB NASILSINIZ BİZİMKİLERDEN SES SEDA YOK SENDEN BAŞKA HANİ NERDELER ONLAR GÖKHAN BAŞKAN NERDE O NİYE YOK BURDA
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Gençlik kollarımız çok değişti o zamandan bu zamana, ben de artık resmen gençlik kollarında değilim ana kademede Tanıtım Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısıyım. Ama herzaman gençlik kollarımızla bir aradayım, onlarla hareket ediyorum, yapılacak yeni kongreden sonra yeni yönetimi tanıtacağım inşallah ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|