![]() |
#1 |
![]() Başta Ak Parti forumda olmak üzere Ak gençlik bilgisayarla pek ilgili değil anladığım kadarıyla. İnternette biraz gezindi mi insan anlaşılıyor. Daha 10.000 i bile göremedik. Oysa ki bize hakaret etme hevesinde olanlar 100.000 lerle ifade ediliyor. Gerçi onların da tek etkili olduğu alan sanal alem. Ama bizlerin de biraz daha etkili olmamız gerektiğini düşünüyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Demek ki kimse neden böyle olduğunu bilmiyor herhalde.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İnternette azınlık olduğumuz kanaatinde değilim, yalnızca 'azınlık çok azgın'.. Olay bu...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İnternet ortamında azınlık çoğunluk o kadar da önemli değil aslında.
Sonuçta yayılmacı ve yanıltıcı bir ortam internet alemi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Aslında varoşların partisiyiz, bizim %60-70 oy aldığımız yerlerde internet değil doğru düzgün yol yok.Tabiki batıdada AKP li var ama işte sayıca baskın değiliz o kadarda.
Konu ak61 tarafından (02-02-2009 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Benimde özelikle üzerinde durduğum önemli bir konu.Bilgi toplumunda yaşadığımız y.y da insanlar hemen her an bilgisayarlarının başında,internette dünyayı dolaşmaktadırlar.Ve bu hergeçen gün sayısızca artmaktadır.Kardeşimizin sitemini bu doğrultuda doğru görüyorum.Ama hamdolsun bilinçli ve dürüst geçnlerimiz kardeşlerimiz sayesinde her geçen gün gelişmekte,büyümekte Akpartiforum...Çok kısa bir zamanda sanal alemin tek ve vazgeçilmez adresi olacaktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() evet ben senelrdir ak particiyim ama malesef yeni farkettim ben burayı ..............
kendime çok kızıyorum aslında hayat koşuşturmacasında böyle atlamalar oluyor normaldir ama keşke daha önceden görseydim ................. Ben burayı facebooktan aldım burdan bir arkadaş Dolunay.kadim'di sanırım, eklemiş bir bakayım dedim hemen kaydoldum............... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bu form icin emegi gecen herkese tesekurederim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Çok Katılıyorum.Özellikle Site olarak çok değişik projelere imza atılması gerekiyor.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|