![]() |
#1 |
![]() YA BİR AK PARTİLİ OLARAK SORMAK İSTİYORUM ??
PARTİMİZE KAPATMA DAVASI AÇILIYOR..AMA PARTİMİZ SAVUNMA HAZIRLAYIP YARGI SURECINDE DEVAM EDIYOR..YAHU BİZ NE SAVUNMA YAPARSAK YAPALIM ADAMLAR KAPATACAK.. NEDEN BASBAKANIMIZ ANAYSA DEGISIKLIGINDEN VAZGECTİ ANLIYAMIYORUM.. ![]() ![]() AYRICA PARTİ İÇİNDE 30 MİLLETVEKİLİ REFERANDUMA GİDİLMESİNİ BİLE İSTEMIYORMUS.. NOLUYOR AK PARTİYE ![]() BİLEN VARSA ACIKLASIN BANA
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() arkadaşlar burada parti içinde cok aktif olan arkadaşlarımız var lutfen bılgılendırsinler bizi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() neden kimse bişi yazmıyorrr
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Savunmamız savunmadır. Yapacak bir şey yok.
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() karddeş 11 kişiin 8 ini sezer atadı bız dunyanın en makbul savunmasını bıle yapsak takmaz ki adamlar..
böle gıderse yüzde 1000 kapatırlarrrrr neden basbakan hicbisi yapmıyorr hanı yasa dgısecekti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() arkadaşlar buna seyirci kalamayızzz
basbakana ve parti yetkililerine emailler atalımm bu böyle olmıycakk partimiz kapanıyor mıllet burda oyun bolumlerınde oyun oynuyor ![]() milletvekıllerımız bu duruma razı oluyor nasıl bir iştir bu ya ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Anayasa değişikliğinden vazgeçilmedi.Bu davanın süresi baya uzun.Bu süre içinde yapılacaktır bişeyler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() feyza hanım 11 kişilik bır konsey kapansın derse kapanacak kapanmasın derse kapanmıycak böyle bir durumla karşı karşıyayız
ve bu 11 kişinin 8 tanesini çok sayın (!) sezar atamış durumda benden veya bizden nasıl olurda hukuka olan inancımızı korumamızı beklersiniz ! ? ve ayrıca sunuda unutmayın ki partimize acılan dava yuzde 90 gazete küpürlerinden oluşmuş durumda Allah aşkına hukuka olan ınancımı korumak ıcın en ufak bir şey söyler misiniz ?? ben bu durumu içime yediremıyorum..neden partimiz geri çekildi anlıyamıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|