![]() |
#1 |
![]() ![]() AK Parti'de yerel yönetim Kıyıklık'a emanet edildi.. Nihat Ergün'ün grup başkan vekili olması ve Hüseyin Tanrıverdi'nin yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılığına atanmasının ardından yeni düzenleme hafta içinde tamamlandı. Genel Başkan ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Tanrıverdi'nin 1. yardımcılığına İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık atandı. Diğer yardımcılıklara ise İdris Güllüce, Ali Küçükaydın ve Hamza Yanılmaz getirildi. 22 Temmuz seçiminde adaylığını koyan tek aktif belediye başkanı olan Kıyıklık, aynı zamanda Ar-Ge ve eğitimden de sorumlu olacak..
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() feyzullah bey gerçekten bağcılarda otuıran tanıdıklarımdan edindiğim bilgilere göre yerel yönetimde adil ve güzel bir hizmette bulunmuş inş devamı gelir genel merkezde
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İnşallah yerel seçimlerde iyi bir sonuç alacağız.Ben Hüseyin TANRIVERDİ başkanımıza ve ekibine güveniyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() değerli arkadaşlar.akpartide yerel yönetimlerle ilgili önemli sorular sorabileceğim,bilgi alabileceğim yetkilinin telefonu cebini bilen varsa cok acil bana özelden yazsın lütfen.bölüm yetkilisinden rica ediyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hayırlı olsun bizimle paylaştığın için sağol
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hayırlı uğurlu olsun. Nihat ERGÜN kocaeli millet vekılımız oda yenı secıldı onun ve tum abılerımızın yolu acık olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hayırlı olsun olmasına da....feyzullah kıyıklı nın alt biriminde çalışcak olanlar yanı benden söylemesi...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hayırlı olsun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Evet Feyzullah Beyin BAğcılara katkısı çok büyük idi eskiden çamur deryası olan ve kokan bir Bağcıları şimdi istanbulun en modern belediyelerinden biri haline getirdi teşekkürler Feyzullah Baskan
yeni görevinde başarılar dilerim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() SAYIN KIYIKLIYA HAYIRLIM OLSUN GÖREVİNDE BAŞARILAR DURMAK YOK YOLA DEVAM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |