AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-30-2015, 01:27   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart AK Parti'den Dünya'nın En Büyük Posteri Rekoru: Erdoğan ve Davutoğlu Posteri
Erdoğan ve Davutoğlu posteri rekor kırdı



AK Partili üyelerin çektikleri fotoğraflarla hazırlanan 4.709 metrekarelik dev poster rekor kırdı.

AK Partili üyelerin çektikleri fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşmasıyla hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu yan yana gösteren 4.709 metrekarelik poster, Guinness rekorları arasına girdi.

AK Parti'nin sosyal medya seçim çalışmalarını yürüten Yeni Türkiye Dijital Ofisi tarafından hazırlanan dev poster, Yenikapı Miting Alanı'nda serildi.

Partililerin çektikleri fotoğrafların bir araya getirilmesiyle oluşturulan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nu yan yana gösteren, "Bize millet yeter" sloganının bulunduğu poster yaklaşık 100 kişi tarafından açıldı. Posterin açılmasının ardından Guinness yetkilileri ölçüm yaptı.

Ölçümden sonra gazetecilere açıklamada bulunan Guinness Türkiye hakemi Şeyma Subaşı Gemici, dünyanın en büyük posteri rekorunun 2014'te Hindistan'da hazırlanan 3.361 metrekarelik posterde olduğunu belirterek, yaptıkları ölçüm sonucunda bu rekorun 4.709 metrekareyle Türkiye'ye geçtiğini söyledi.

Rekor sertifikasını AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Ömer Faruk Besli ve Yeni Türkiye Dijital Ofisi Direktörü Gökhan Yücel teslim aldı.

Besli, yarın yapılacak fetih şöleninde posteri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun önünde açarak sürpriz yapacaklarını kaydetti.



Posterin yapım sürecini anlatan Yeni Türkiye Dijital Ofisi Direktörü Gökhan Yücel ise çalışmayı 7 Haziran seçimlerine yönelik hazırladıklarını ifade ederek, "Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden sosyal medya üzerinden binlerce fotoğraf aldık. Bu fotoğrafları mozaik tekniğiyle 20 günde poster şeklinde hazırladık. Bize bu rekoru kırma şansı veren AK Parti teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak

Haber 7 29.05.2015

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-30-2015, 01:35   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
AK Parti ve AK Partililer oluşturmuş oldukları dünyanın en büyük posteriyle dünya rekoru kırdılar. AK Parti'nin ve AK Partililerin kırmış oldukları rekoru daha da anlamlı hâle getiren şey ise kırılan bu rekorun tarihinin İstanbul'un feth edildiği günün yıldönümüne rast getirilmiş olmasıdır. İstanbul'un feth edildiği 29 Mayıs 1453 tarihinin 562. yıldönümü olan 29 Mayıs 2015 tarihinde AK Parti ve AK Partililer dünyanın en büyük posterini oluşturma rekorunu kırarak dünyanın en büyük posterini oluşturdular.

Tebrikler AK Parti, tebrikler AK Partililer!

Konu Cihannur tarafından (05-30-2015 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
29 mayıs 2015, adaletvekalkınmapartisi, ahmet davutoğlu, ak parti, ak parti genel başkanı, başbakan davutoğlu, birlikte daha güçlü, cumhurbaşkanı erdoğan, dünya rekoru, dünyanın en büyük posteri, erdoğan ve davutoğlu, recep tayyip erdoğan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım