AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-08-2011, 20:06   #1
Kullanıcı Adı
Katade
Thumbs up Ak Parti'ye büyük katılım!
Erdoğan'ın grup konuşması sonrasında belediye başkanları AK Parti'ye katıldı.

Partisinin grup konuşmasında vekillere seslenen Başbakan Erdoğan, "Milletimizden istikrar, güven adına, güçlü Türkiye adına 2023 hedefleri adına bir 4 yıl daha yetki isteyeceğiz" dedi. Erdoğan, ay sonuna kadar grup toplantılarını yapacaklarını, daha sonra çalışmalarını daha çok arazide sürdüreceklerini söyledi.

Erdoğan, konuşmasını bitirirken, Anayasa gereği istifa edecek olan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a teşekkür etti.

Erdoğan'ın konuşmasının ardından, çeşitli partilerden 19 belediye başkanı, AK Parti'ye katıldı.

Öte yandan, grup toplantısına katılmak üzere Meclise gelen çok sayıda ziyaretçinin salona girmek istemesi izdihama neden oldu. Ziyaretçilerin önemli bölümü, yer sorunu nedeniyle içeri giremedi.


Uploaded with ImageShack.us
AA

 

Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi