AK Parti Gençlik Kolları Ak Parti Gençlik Kolları - AK Parti Teşkilatlarında İl ve İlçelerdeki genç siyasetçiler. Ayrıca İl İl Türkiye bölümlerimizde de her ilin gençlik kollarını bulabilirsiniz. |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() İl Gençlik Kolu Başkanı Başkanlık Selman Eğilmez
![]() -------------------------------------------------------------------------------- Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı Muhammed Ali Orak ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Teşkilat İşleri Başkanı Teşkilat İşleri Başkanlığı Kasım Küçüktosun ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Seçim İşleri Başkanı Seçim İşleri Başkanlığı Alper Oral ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Tanıtım ve Medya Başkanı Tanıtım ve Medya Başkanlığı Selman Arıcı ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Dış İlişkiler Başkanı Dış İlişkiler Başkanlığı Yasin Pala ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Sosyal İşler Başkanı Sosyal İşler Başkanlığı Hasan Özen ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Üniversiteler Başkanı Üniversiteler Başkanlığı Abdurrahman Bacak ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Halkla İlişkiler Başkanı Halkla İlişkiler Başkanlığı -------------------------------------------------------------------------------- Eğitim Başkanı Eğitim Başkanlığı M. Sami Büyükatıcıgil ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ekonomik ve Mali İşler Başkanı Ekonomik ve Mali İşler Başkanlığı Şevket Çetinkaya ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Ar-Ge Başkanı Ar-Ge Başkanlığı Ahmet Raşit Atiker ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Sekreterya Sekreterya Başkanlığı Recep Kırımlı ![]() --------------------------------------------------------------------------------
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hayır olsun....Neden hiç bayan yok :-\ diye içimden geçiriyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Vallah konyada gençlik kollarında ben bayan fazla gormedim ama ayşe_berra abla gil zamanında baya bir vardı hala bayan var ama kadın kollarında gorev alıyorlar gençler |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() 18 yaşından küçüklerde üye olabiliyormu genölik kollarına
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() selam herkese bende bayanlar neden aktif degil demiştim ya gercketne bu siteede hep baylar var ya bu arada hatay il genclik kolları nerde göremedim burda
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sitede bayların olduğu kadar,bayan üyelerimizde var..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() arkadaşlar bu ne zihniyet ya. başka yapacak muhabbetiniz yok mu sizin bayan var mı?, bayan yok mu? ne o bayan olsa asılacakmısınız. ayıp ya. burada bile böyle konular konuşuluyor. yok mu sizin ülke veya islam alemiyle ilgili konuşacaklarınız... çok kınadım. böyle siteleri bu tarz muhabbetlerin beşiği haline getirmeyin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
arkadaşım konunun içeriğini çok yanlış yorumladınğınızn farkındasınız umarım...!Arkadaşın sorusu Teşkilatın içinde neden bayan görevli üye yok diye sormuş..sizde alıp nereye koymuşsunuz bayanları :angry: lütfen içeriği daha sağlıklı okuyup yorum yapınız ve baştan okumanızı tavsiye ederim :kiss: Bu arada sohbet konusuda var sitede,siyaset de,sporda ne isterseniz bulabileceğiniz bir çok konumuz mevcut istediğiniz yerde paylaşımda bulunabilirsiniz lütfen kimseyi zan altında bırakmayınız. Hayırlı paylaşımlar... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Bencede konuları tamamen yanlış yerlere taşımışsınız hem bu soruyu soranda bir bayan konuyu tekrar okuyup anlamanızı tavsiye ediyorum ve lütfen kalp kırıcak sözlerle arkadaşlarımızı incitmeyelim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|