AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Gençlik Kolları Ak Parti Gençlik Kolları - AK Parti Teşkilatlarında İl ve İlçelerdeki genç siyasetçiler. Ayrıca İl İl Türkiye bölümlerimizde de her ilin gençlik kollarını bulabilirsiniz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-30-2008, 01:17   #1
Kullanıcı Adı
Abrek
Standart AKPARTİ KONYA İL GENÇLİK KOLLARI
İl Gençlik Kolu Başkanı Başkanlık Selman Eğilmez

--------------------------------------------------------------------------------

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı Muhammed Ali Orak

--------------------------------------------------------------------------------

Teşkilat İşleri Başkanı Teşkilat İşleri Başkanlığı Kasım Küçüktosun

Seçim İşleri Başkanı Seçim İşleri

Başkanlığı Alper Oral

Tanıtım ve Medya Başkanı Tanıtım ve Medya

Başkanlığı Selman Arıcı

Dış İlişkiler Başkanı Dış İlişkiler

Başkanlığı Yasin Pala

Sosyal İşler Başkanı Sosyal İşler

Başkanlığı Hasan Özen

Üniversiteler Başkanı Üniversiteler

Başkanlığı Abdurrahman Bacak

Halkla İlişkiler Başkanı Halkla İlişkiler

Başkanlığı

Eğitim Başkanı Eğitim

Başkanlığı M. Sami Büyükatıcıgil

Ekonomik ve Mali İşler Başkanı Ekonomik ve Mali İşler

Başkanlığı Şevket Çetinkaya

Ar-Ge Başkanı Ar-Ge

Başkanlığı Ahmet Raşit Atiker

Sekreterya Sekreterya Başkanlığı Recep Kırımlı

Abrek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-30-2008, 01:23   #2
Kullanıcı Adı
Meftun
Hayır olsun....Neden hiç bayan yok :-\ diye içimden geçiriyorum
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2008, 01:49   #3
Kullanıcı Adı
Abrek
Alıntı:
Meftun Nickli Üyeden Alıntı
Hayır olsun....Neden hiç bayan yok :-\ diye içimden geçiriyorum

Vallah konyada gençlik kollarında ben bayan fazla gormedim ama ayşe_berra abla gil zamanında baya bir vardı hala bayan var ama kadın kollarında gorev alıyorlar gençler
Abrek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2008, 11:50   #4
Kullanıcı Adı
hakanates
18 yaşından küçüklerde üye olabiliyormu genölik kollarına
hakanates isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2008, 11:52   #5
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Alıntı:
hakanates Nickli Üyeden Alıntı
18 yaşından küçüklerde üye olabiliyormu genölik kollarına
Hayır 18 yaş altı üye olamıyor ama faaliyetlere katılabilir bunun sakıncası yok o süre zarfına kadar katılır çalışmalara 18 oluncada kayıt yapılır..
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2008, 14:02   #6
Kullanıcı Adı
zeynepsude
selam herkese bende bayanlar neden aktif degil demiştim ya gercketne bu siteede hep baylar var ya bu arada hatay il genclik kolları nerde göremedim burda
zeynepsude isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2008, 14:11   #7
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Sitede bayların olduğu kadar,bayan üyelerimizde var..
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 16:05   #8
Kullanıcı Adı
tahayasin
arkadaşlar bu ne zihniyet ya. başka yapacak muhabbetiniz yok mu sizin bayan var mı?, bayan yok mu? ne o bayan olsa asılacakmısınız. ayıp ya. burada bile böyle konular konuşuluyor. yok mu sizin ülke veya islam alemiyle ilgili konuşacaklarınız... çok kınadım. böyle siteleri bu tarz muhabbetlerin beşiği haline getirmeyin.
tahayasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 16:34   #9
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
tahayasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu ne zihniyet ya. başka yapacak muhabbetiniz yok mu sizin bayan var mı?, bayan yok mu? ne o bayan olsa asılacakmısınız. ayıp ya. burada bile böyle konular konuşuluyor. yok mu sizin ülke veya islam alemiyle ilgili konuşacaklarınız... çok kınadım. böyle siteleri bu tarz muhabbetlerin beşiği haline getirmeyin.

arkadaşım konunun içeriğini çok yanlış yorumladınğınızn farkındasınız umarım...!Arkadaşın sorusu Teşkilatın içinde neden bayan görevli üye yok diye sormuş..sizde alıp nereye koymuşsunuz bayanları :angry: lütfen içeriği daha sağlıklı okuyup yorum yapınız ve baştan okumanızı tavsiye ederim :kiss:
Bu arada sohbet konusuda var sitede,siyaset de,sporda ne isterseniz bulabileceğiniz bir çok konumuz mevcut istediğiniz yerde paylaşımda bulunabilirsiniz lütfen kimseyi zan altında bırakmayınız.
Hayırlı paylaşımlar...
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-17-2008, 16:40   #10
Kullanıcı Adı
AY IŞIĞI
Alıntı:
Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım konunun içeriğini çok yanlış yorumladınğınızn farkındasınız umarım...!Arkadaşın sorusu Teşkilatın içinde neden bayan görevli üye yok diye sormuş..sizde alıp nereye koymuşsunuz bayanları :angry: lütfen içeriği daha sağlıklı okuyup yorum yapınız ve baştan okumanızı tavsiye ederim :kiss:
Bu arada sohbet konusuda var sitede,siyaset de,sporda ne isterseniz bulabileceğiniz bir çok konumuz mevcut istediğiniz yerde paylaşımda bulunabilirsiniz lütfen kimseyi zan altında bırakmayınız.
Hayırlı paylaşımlar...

Bencede konuları tamamen yanlış yerlere taşımışsınız hem bu soruyu soranda bir bayan konuyu tekrar okuyup anlamanızı tavsiye ediyorum ve lütfen kalp kırıcak sözlerle arkadaşlarımızı incitmeyelim.
AY IŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)