AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-19-2007, 13:00   #1
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart AKP'li vekillerin öfkeli günü.... Miliyet

AKP Balıkesir milletvekilleri Edip Uğur ve Cemal Öztaylan'ın öfkeli sözleri tepki çekti.

Balıkesir Sanayi Odası Başkanı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı (DEİK) Rona Yırcalı, şehrin geleceğine yönelik yatırımlar hakkında milletvekillerinin görüşlerini almak üzere, önceki gün 'Balıkesir Odalar ve Borsalar Müşterek Toplantısı' düzenledi.

Toplantıya katılan AKP'li Öztaylan, Hürriyet gazetesinde yer alan hangi milletvekili eşlerinin türban takıp takmadığı haberini eleştirdi.
Öztaylan, "Efendim Balıkesir milletvekillerinin hangisinin karısının başı açık? Sana ne lan. İşiniz mi yok? Başka meseleniz mi yok? Benim karımın başı açık mı, kapalı mı? Sana ne lan açıksa. Sana ne lan kapalıysa. Benimkisi açık Allah'tan, ben yırtmışım" dedi.
Öztaylan'ın konuşması bazı işadamlarınca yadırgandı.
AKP Balıkesir Milletvekili Ali Osman Sali'nin de toplantının zenginler kulübü toplantısı olduğunu söylemesi ortamı gerdi.

Edremit'te gerginlik

Edremit'te de AKP'li Uğur ile kız kardeşinin jandarmayla tartışması gerginlik yarattı.
Uğur'un kız kardeşi Ahsen Uğur, perşembe günü otomobiliyle Altınoluk'un İskele Mahallesi'ne gelerek otomobilini resmi araçlar için ayrılan jandarma noktasının önündeki belediyeye ait otoparka park etmek istedi.
Ancak nöbet tutan asker, izin vermedi. Ahsen Uğur, dün bu defa ağabeyi Edip Uğur'la gelerek otomobilini aynı yere park etmek istedi. Ancak jandarmanın engellemesi üzerine tartışma çıktı.
Bu sırada AKP Balıkesir Milletvekili Uğur, iddiaya göre "Hangi o.. çocuğu benim kız kardeşime küfreden" dedi ve araçtan inerek jandarma noktasına girip masayı yumrukladı.

'Dersinizi verdik'

Vatandaşlar, 'Askere böyle davranamazsınız' diyerek tepki gösterdi.
Milletvekili Uğur'un, "Siz de işbirlikçisiniz. Biz sizin dersinizi 22 Temmuz'da verdik. Hâlâ anlayamadınız mı?" dediği öne sürüldü.
Kalabalık, 'Siz asker düşmanısınız' diye bağırarak jandarma noktasına doğru yürümeye başladı. Jandarma, halkı olay yerinden uzaklaştırdı.
AKP Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, "Milletvekillerinin dokunulmazlığı var. Beni kim gözaltına alacakmış? Yok öyle şey. Kimseye hakaret etmedim" dedi.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-19-2007, 20:23   #2
Kullanıcı Adı
bennur
Standart AKP'li vekillerin öfkeli günü.... Miliyet
söz konusu bazı gazeteler olunca 3 kere düşünüyorum doğruluk payını özellikle....
bennur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)