![]() |
#1 |
![]() ![]() Azerbaycan ve Nahcevan'daki İslam karşıtlığı ve Kur’an-ı Kerim’in yasaklanması ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde toplumsalhafiza.com’da yayımladığımız ve Azeri yetkililer tarafından da büyük bir sessizlikle karşılanan “Nahcevan’da Kur’an-ı Kerim’in ve İslam’ı anlatan kitapların yasaklanması ile ilgili şok iddialar ortaya atıldı. Halen Azerbaycan’da üst düzey devlet yetkilisi olan bir Azeri bürokratın iddiasına göre Azerbaycan’da devlet başkanlığını elinde tutan Aliyev Ailesi YEZİDİ. Ayrıca baba Aliyev’in KGB şefliğinden Polit Büro üyeliğine kadar Sovyet rejiminin en mahrem yerlerinde söz sahibi olabilmesini dini kimliğine bağlıyorlar. Haydar Aliyev’in sıkı bir ateist olduğunu belirten Azeri bürokrat, İlham Aliyev’in Yezidilere kucak açtığını öne sürdü. İlham Aliyev’in Azerbaycan devletinin stratejik kurumları ilr karar verme mekanizmalarına Yezidi ve Rus asıllıları yerleştirdiğini de öne süren bürokrat, Türkiye ile Azerbaycan’ın arasını bozanların Yezidi ve Rus bürokratların olduğunu söyledi. Kripto yezidiler ile Rus asıllı Azeri bürokratların faaliyetleri ile ilgili Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Erdoğan’ın Azeri asıllı yüksek bürokratlar tarafından bilgilendirildiğini öne sürdü. Azerbaycan’da görevli bulunan Türk özel bürokratlarının da yetersiz ve haktan kopuk olduğunu iddia eden bürokrat, Türkiye bu kadroları değiştirmedikçe Azerbaycan ile Türkiye ilişkilerinin daha da bozulacağını da belirtti. toplumsalhafiza.com-ÖZEL-
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Azerbaycanin basina ikinci bir Ebulfez Elcibey gelmedikce Türkiye ile " iki devlet, bir millet" slogani havada kalir.
Rahmetli biraz fazla Türkcü, Turanci cizgiye bagliydi ama gercek bir Türkiye sevdalisiydi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Anlamadığım konu Türkiyede ne kadar azerbaycan sevgisi varsa o kadar azerbaycanda Türkiye nefreti var neden zorla Türkiye buraya ve birçok Türki Cumhuriyetlerine yaklaşıyor anlamıyorum adamlar Türkiyeden çok Rusyaya itaat içinde Zorlanda güzellik olmaz ki*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ne zaman azerbeycana baksam hep bizim 10 yıl gerimizden gelen bir ülke görüyorum.
Aslında önlerine güzel bir örnek olarak biz varız ama örnek aldıkları şey günümüz değil geçmişimiz. Biraz param olsa bir de pasaportum olsa bunları fena sömürürm varya,sam sömürü zamanındalar. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Onnlar benimle hiç karşılaştılar mı
![]() Donsuz gönderirim eve alayını ![]() Türküm la ben (H) |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Ayrica Azerbaycan komsumuz olmasi hasebiyle ayri bir öneme haizdir. Siyasi, stratejik ve ekonomik sebepleride unutmamak gerekir. Bu minvalden yola cikarsak Türkiyenin buralardan uzak durmasi gibi bir lüksü olamaz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Üstadim , birak insanlar hangi gözle bakarlarsa baksinlar. Biz dogru bildigimizi yapalimda. Denize at...balik bilmezse halik bilir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|