AK Gençliğin Buluşma Noktası
Belgelendirme AK Partimiz hakkındaki bütün yalan haber ve iftiraların aksini belgelendiriyoruz.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-24-2007, 01:09   #1
Kullanıcı Adı
Yâren
Standart Alman Prof Naumark'ın İtirafları. avrupa neden sevmez Türkleri
Alman Prof Naumark'ın İtirafları

İstanbul üniversitesinde öğretim üyesi Alman asıllı Prf Naumark ile bir kısım talebesi Boğaziçinde geziye çıkarlar. Talebelerden biri Prof Naumark'a şu soruyu sorar.

---Avrupa bizi neden sevmez hocam ?
Prof. Naumark şu cevabı verir.
---Çok samimi olarak itiraf edeyim ki;

Avrupalı Türk'leri sevmez ve sevmeside mümkün değildir. Asırlardır kilisenin Türk ve İslam düşmanlığı Hristiyanların hücrelerine sinmiştir.

SEBEPLERİNE GELİNCE

1-) Müslüman olduğunuz için sevmez ama faraza laik şöyle dursun, Hristiyan olsanız da size düşman olarak bakmaya devam eder.

2-) Sizler farkında değilsiniz ama onlar şu gerçeğin farkındadırlar. Tarihten Türk çıkarılırsa tarih kalmaz. Osmanlı arşivi tam olarak ortaya çıkarsa bugünkü tarihlerin yeniden yazılması gerekir.

3-) Avrupanın pazarı idiniz. Avrupayı pazar yapmaya başladınız.

4-) En az 400 Yıl Avrupada sırtımızda ve ensemizde at koşturdunuz.

5-) Selçuklu'lar Anadolu'yu Osmanlılar ise orta Avrupa ve Balkanları Haçlı ordusuna mezar ettiler.

6-) Sizi silahı ile yenemeyenler sizleri kendilerine benzeterek hakimiyet sağladılar. Önce ahlaki değerlerinizi yıpratmaya başladırlar. Giyiminizden yaşantınıza kadar... Sonra kendi içinizde sizi bölmeye başladılar A-B-C-D gibi ..

7-) Selçuklu bilhassa Osmanlı İslamiyet uğruna herşeyini feda etmeseydiler, İslamiyet bugün belki sadece Hicaz'da varlığını devam ettirirdi. Kaldıki Vehhabiliği kuranlarda İngiliz Dominyon bakanlığının adamlarıdır. Batı heryerde İslamiyet'i sapık inançlara kanalize etti. Ama Osmanlı, Asr-ı Saadeti devam ettirdi.

8-) Kilise size kin kusmaktadır. Ve sebepleri yukarıdadır.

9-) Ben Türkiye'ye geldiğimde 2 üniversiteniz vardı, şimdi 19 üniversiteniz var. (O tarihte öyle idi şimdi ise çok daha fazla) Osmanlı zamanında ise heryerde bir medrese vardı , tarihinize bakın her medrese de Bilim eğitimi vardı. İlk denizaltını Osmanlı'nın yaptığını çoğunuz bilmiyorsunuzdur belkide ama
Avrupa bunu biliyor...

10-) Sizler, gerçek hüviyetinize döndüğünüz an Avrupa'nın refahı ve medeniyeti yıkılır. Ama sizde bunun olması bu şartlarda çok zor.

11-) Yine sizler, Avrupanın tarihi düşmanısınız ve daima düşmanı olarak kalacaksınız.

 

Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi