![]() |
#1 |
![]() Altay'da genel kurul'a doğru
Altay Kulübü Başkanı Nafiz Zorlu olağanüstü genel kurul öncesinde yönetim kurulu listesini 6 Kasım salı günü açıklayacağını bildirdi. Zorlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 Kasım Perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Kulübün maddi sıkıntılarının aşılabilmesine katkı sağlamak amacıyla olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını, ancak ciddi, hedefli, projeli bir alternatifin çıkmadığını anlatan Zorlu şöyle konuştu: ''Kaynak yaratma kabiliyetine güvendiğim insanları ikna etme çalışmaları sürüyor. Salı günü yönetim kurulu listesini açıklayacağım. Ancak kulüpte daha önce görev yapmış yöneticilerin de dışarıda kalmaması, sorumluluk alması gerekiyor. Bu yönetim büyük fedakarlıklar yaptı. Ben kulübüm için çok ağır yükler taşıdım, taşımaya devam ediyorum. Bakıldığında gelen kaynaklar kadar bizler de kaynak koymuşuz ama hala sıkıntılar devam ediyor.'' Nafiz Zorlu, yeniden görev almayı kabul etmesine ilişkin olarak da, ''Bu mesuliyeti büyük bir istekle değil kulüp sevgisi ağır bastığı için alıyorum'' dedi. kaynak:sporx.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|