![]() |
#1 |
![]() Sandık başından izlenimler 1
Besmeleyle mührünü basıp, samimi dualarla zarfını sandığa bırakan bir millet... Sonuçlar şimdiden hayırlı olsun Sandık başından izlenimler 2 Diğer bütün seçimlerde vatadaşın yüzünden tutumundan hangi partili olduğunu sezebiliyordum. Bu sene de oldukça başarılıyım bu hususta. Kimin AKP'lİ SP'li BBP'li olduğu hemen anlaşılyor. Ama CHP'lilerle MHP'lileri ayırmakta oldukça zorlanıyorum bu sefer ![]() Sandık başından izlenimler 3 Kendine güvenen bir taksici sormadan tahminini söyledi. %53 evet %47 hayır çıkacak dedi ve çıktı gitti ![]() Sandık başından izlenimler 4 Oy kullanırken başı dönüp yıkılacak gibi sendeleyen çarşaflı bayana CHP'li müşahid bayan hemen yardıma koştu. Koluna girip su verdi. Çarşaflı kadının teşekkür etmesi üzerine ise estagfirullah birbirimize tutunmazsak nasıl yaşarız dedi ![]() Sandık başından izlenimler 5 AKP'liler iyi organize olmuşlar. Her adımda onlar. Birçok sandık dolaştım müşahidi gelmeyen tek parti Saadet. Hoca yedi bitirdi partiyi ![]() Sandık başından izlenimler 6 Oyunu kullanan bir seçmene CHP rozetli biri hayırlı olsun deyince seçmen kaşlarını çatıp hayırlı değil uğurlu olsun bayım dedi. Sandık başından izlenimler 7 Seçim bölgesinde görevli bütün polisler Zaman okuyor ![]() Sandık başından izlenimler 8 Ve partiler görevlilerine yemek göndermeye başladılar: AKP'lilerin paketinde 5 çeşit yiyecek yanında colaturka içeçek var. BBP'lilerin paketinde yarım ekmeğin arasında ince doğranmış bir dilim kaşar içecek bile yok ![]() Sandık başından izlenimler 9 Kucağında dünyalar tatlısı bir çocukla gelen seçmene miniğin adını sordum: Mahmut Fatih'miş ![]() Sandık başından izlenimler 10 Şu an bir CHP'li ile tartışıyorum. Ayrıntılar az sonra... Sandık başından izlenimler 11 CHP'li görevli 'bu ülkeyi yaşanmaz buluyorum' dedi. Ben de O'na Cemil Meriç'in 'Bu ülkeyi yaşanmaz bulanlar ülkelerini yaşanmaz hale getirenlerdir' sözünü söyledim... Sandık başından izlenimler 12 CHP'li görevli yemek paketinden bana da ayırdığını söyleyip yersem memnun olacağını söyledi. Yesem mi acaba? Sonuç az sonra... Sandık başından izlenimler 13 CHP'nin ekmeğini yiyen CHP'nin kılıcını sallar diyerek yemeği reddettim ![]() Sandık başından izlenimler 14 AKP'nin çeşit çeşit yiyeceklerinden oluşan paketi de reddedip görevime devam ediyorum... Bütün ilkeli insanlar gibi iktidara yakın durmayıp aç kaldım ![]() Sandık başından izlenimler 15 Elinde Nuri Pakdil kitabı olan bir genç gururla Evet oyu verdiğini söyledi... Sandık başından izlenimler 16 Oyların yüzde 60'ı kullanıldı. İnsanlar ibadete koşar gibi sandıklara koşuyorlar...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
puhaha |
||
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sandık başından izlenimler 6
Oyunu kullanan bir seçmene CHP rozetli biri hayırlı olsun deyince seçmen kaşlarını çatıp hayırlı değil uğurlu olsun bayım dedi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Mükemmel paylaşım olmuş, ellerine sağlık
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |