AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-12-2010, 15:13   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Talking ANDIK BAŞINDAN İZLENİMLER ÇOK EĞLENCELİ :-)
Sandık başından izlenimler 1

Besmeleyle mührünü basıp, samimi dualarla zarfını sandığa bırakan bir millet... Sonuçlar şimdiden hayırlı olsun

Sandık başından izlenimler 2

Diğer bütün seçimlerde vatadaşın yüzünden tutumundan hangi partili olduğunu sezebiliyordum. Bu sene de oldukça başarılıyım bu hususta. Kimin AKP'lİ SP'li BBP'li olduğu hemen anlaşılyor. Ama CHP'lilerle MHP'lileri ayırmakta oldukça zorlanıyorum bu sefer))

Sandık başından izlenimler 3

Kendine güvenen bir taksici sormadan tahminini söyledi. %53 evet %47 hayır çıkacak dedi ve çıktı gitti

Sandık başından izlenimler 4

Oy kullanırken başı dönüp yıkılacak gibi sendeleyen çarşaflı bayana CHP'li müşahid bayan hemen yardıma koştu. Koluna girip su verdi. Çarşaflı kadının teşekkür etmesi üzerine ise estagfirullah birbirimize tutunmazsak nasıl yaşarız dedi))

Sandık başından izlenimler 5

AKP'liler iyi organize olmuşlar. Her adımda onlar. Birçok sandık dolaştım müşahidi gelmeyen tek parti Saadet. Hoca yedi bitirdi partiyi

Sandık başından izlenimler 6

Oyunu kullanan bir seçmene CHP rozetli biri hayırlı olsun deyince seçmen kaşlarını çatıp hayırlı değil uğurlu olsun bayım dedi.

Sandık başından izlenimler 7

Seçim bölgesinde görevli bütün polisler Zaman okuyor)))

Sandık başından izlenimler 8

Ve partiler görevlilerine yemek göndermeye başladılar: AKP'lilerin paketinde 5 çeşit yiyecek yanında colaturka içeçek var. BBP'lilerin paketinde yarım ekmeğin arasında ince doğranmış bir dilim kaşar içecek bile yok

Sandık başından izlenimler 9

Kucağında dünyalar tatlısı bir çocukla gelen seçmene miniğin adını sordum: Mahmut Fatih'miş))

Sandık başından izlenimler 10

Şu an bir CHP'li ile tartışıyorum. Ayrıntılar az sonra...

Sandık başından izlenimler 11

CHP'li görevli 'bu ülkeyi yaşanmaz buluyorum' dedi. Ben de O'na Cemil Meriç'in 'Bu ülkeyi yaşanmaz bulanlar ülkelerini yaşanmaz hale getirenlerdir' sözünü söyledim...

Sandık başından izlenimler 12

CHP'li görevli yemek paketinden bana da ayırdığını söyleyip yersem memnun olacağını söyledi. Yesem mi acaba? Sonuç az sonra...

Sandık başından izlenimler 13

CHP'nin ekmeğini yiyen CHP'nin kılıcını sallar diyerek yemeği reddettim)) Şimdi de AKP'liler getirdi. çeşit çeşit yiyecekler. Yesem mi acaba?

Sandık başından izlenimler 14

AKP'nin çeşit çeşit yiyeceklerinden oluşan paketi de reddedip görevime devam ediyorum... Bütün ilkeli insanlar gibi iktidara yakın durmayıp aç kaldım

Sandık başından izlenimler 15

Elinde Nuri Pakdil kitabı olan bir genç gururla Evet oyu verdiğini söyledi...

Sandık başından izlenimler 16

Oyların yüzde 60'ı kullanıldı. İnsanlar ibadete koşar gibi sandıklara koşuyorlar...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-12-2010, 15:15   #2
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Sandık başından izlenimler 7

Seçim bölgesinde görevli bütün polisler Zaman okuyor)))

puhaha
Alt 09-12-2010, 15:18   #3
Kullanıcı Adı
Mâsivâ
Sandık başından izlenimler 6

Oyunu kullanan bir seçmene CHP rozetli biri hayırlı olsun deyince seçmen kaşlarını çatıp hayırlı değil uğurlu olsun bayım dedi.

iyi cevap vermiş
Mâsivâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2010, 15:18   #4
Kullanıcı Adı
merve
Mükemmel paylaşım olmuş, ellerine sağlık
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)