Orijinalini görmek için tıklayınız : 14 Şubat Sevgililer Günü
cemkaptan21
02-11-2008, 01:56
14 Şubat Sevgililer Gününde bakalım sevgilimize/eşimize nasıl bir süpriz düşünüyoruz
cemkaptan21
02-11-2008, 01:57
herhalde en güzel süpriz benim olacak 14 şubatta nişanlanıyorum bundan daha güzel hediye ne olabilirki ;)
Ben oyumu kullandım,
büyük bir adım atıyorsunuz sizede mutluluklar dilerim.. :)
Ayşe_Berra
02-11-2008, 02:13
Hiçbir şey düşünmüyorum. Bence gereksiz olduğunu defalarca belirttim. şahsım adına gereksiz bir gün.
Sizi tebrik ederim,ömür boyu mutluluklar.
cemkaptan21
02-11-2008, 02:18
Ben oyumu kullandım,
teşekkür ederim nazende kardeşim valla rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin... sadece benim için kötü olan nişan yaptıktan 1 hafta sonra askere gidiyorum
Ayşe_Berra
02-11-2008, 02:24
Ben oyumu kullandım,
teşekkür ederim nazende kardeşim valla rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin... sadece benim için kötü olan nişan yaptıktan 1 hafta sonra askere gidiyorum
Ne zor kalan için.Aynı duyguyu yaşadım nişandan 3 hafta sonra gitti ve yaşıyorum hala.Giden gidiyorda ardında iz bırakıp gidiyor.
Rabbim sizede sevdiklerinizede sabır versin,tez zamanda biter dönersiniz inşallah.Şimdiden hayırlı teskereler.
Ama şu varki o yokken,uzakta iken sevda daha bi anlamlı oluyor sanki...
cemkaptan21
02-11-2008, 02:29
Hiçbir şey düşünmüyorum. Bence gereksiz olduğunu defalarca belirttim. şahsım adına gereksiz bir gün.
Sizi tebrik ederim,ömür boyu mutluluklar.
değerli kardeşim ayşe işin özüne baktığın zaman eğer gerçekten sevgiline yada eşine her neyse değer veriyorsan seviyorsan senin için her zaman sevgililer günüdür bunun bi zamanı olmamalıdır ama dünya geneline baktıgın zaman bir çok ülkede ırakta filistinte afganistanda adını sayamayacağım bir çok ülkede savaş gözyaşları varken bu savaştan bu kandan bu gözyaşıdan rant sağlayan ülkelere bir nebzede olsa tüm dünyada sevgiyi hatırlatmak için anlamlı diye düşünüyorum...
ayrıca temennin için teşekkür ederim kardeşim
yildirim_00
02-11-2008, 14:36
Bir tane gül ve ardından sıcak bir öpücük... :)
Hiçbir şey yapmayacağım ;)
sumeyra_tonkal
02-11-2008, 17:59
Bende hiçbir şey yapmıyacağım.
inşaallah Rabbim bu saçma günleri kutlamayı nasip etmez
Emirlerine aykırı davranmayı nasip etmesin.
yildirim_00
02-12-2008, 12:31
Sıcak bir öpücüğü hakediyor... ;D
oguzdesouza
02-12-2008, 19:15
Sevgilisi olanlar düşünsün beni alakadar etmez . :) :)
tozkaldiran
02-12-2008, 19:21
yani değil mi olsada kutlamam zaten bana ters birşey sevgini göstermek istiyorsan bir güne bağlı kalmamak gerek diye düşünüyorum bende... ;)
yani değil mi olsada kutlamam zaten bana ters birşey sevgini göstermek istiyorsan bir güne bağlı kalmamak gerek diye düşünüyorum bende... ;)
Arkadaşlar, sevgilisi olmayanlar başlığı altında grup mu kursak ne yapsak... ;D ;D
tugba_007
02-12-2008, 20:11
Birlikte Ak Parti Muratpaşa Beldesi adına halka karanfil dağıtıcaz ;D
Gereksiz artı saçma buluyorum.
berat_2107
02-12-2008, 20:28
Benim içiin 14 şubatın hiç önemi yok.ben normalde de kız arkadaşımla birlikteyim.benim özel günlere ihtiyacım yok.kimsenin de olmaması gerekir.eğer özel gün isteyen varsa isteyene her gün 14 şubat olur.aynen deliye hergün bayram olduğu gibi.sizce ;D
cemkaptan21
02-14-2008, 17:40
anket tam gününde şimdi online olanlar katılabilir
NuR-eFSaN
02-14-2008, 18:25
14 SUBAT ANLAMI NEREDEN GELİYOR ONA BAKIP DEĞERLENDİRME YAPALIM ;)
SADECE 14 SUBATTA HATIRLANACAKSA İNSAN HATIRLANMASIN YANİ !...
HEM KİŞİ SEVDİĞİ İLE BERABERDİR ÖNEMLI OLAN HEDİYE DEĞİLDİR ;)
RDönmezs
02-14-2008, 18:39
sevgilim/eşim yok :D iyikide yok acayip para gidiyor zamane kızları çok fena maddi bişi olmazsa olmuyor :D illa para,kontör, cart curt adamın ömrü gider :D
hem sevgili bi günde hatırlancaksa ben öle ilişkinin... :D
Hediye istemezdim de almazdım da..Bana mecburiyetten alınmış bir hediye lazım değil...Herhangi bir günde alınmış öylesine bir hediye sevgililer günün de alınmış "şu kadarcık birşey"den bin kat değerlidir benim için
sumeyra_tonkal
02-14-2008, 19:32
Arkadaşlar, sevgilisi olmayanlar başlığı altında grup mu kursak ne yapsak... ;D ;D
NEYE TEŞVİK EDECEĞİZ :)EVLİLİĞE Mİ? BEKARLIĞA MI? :)
oguzdesouza
02-14-2008, 20:15
;D ;D güzel olur aslında :D :D
14 SUBAT ANLAMI NEREDEN GELİYOR ONA BAKIP DEĞERLENDİRME YAPALIM ;)
SADECE 14 SUBATTA HATIRLANACAKSA İNSAN HATIRLANMASIN YANİ !...
HEM KİŞİ SEVDİĞİ İLE BERABERDİR ÖNEMLI OLAN HEDİYE DEĞİLDİR ;)
Aynen Katiliyorum Tesekürler
YavuzSultanSelim
02-14-2008, 22:24
hayatımda bu kadar saçma bir gün duymadım
SEVGİLİM YOK OLMASINDA ZATEN HAYATIMA BİR KİŞİ GİRSİN ODA EŞİM OLUCAK HER KİMSE O OLSUN.AMA SEVGİLİM YADA EŞİM KİM OLURSA OLSUN BÖLE Bİ GÜNÜ KUTLAMAM SAÇMA SAPAN
kutlamam kutlayanı da sevmem
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.