Orijinalini görmek için tıklayınız : ღ♥ღ... ღ♥ღ...ღ♥ღ... HUZUR'uMaღ♥ღ... ღ♥ღ... ღ♥ღ...
acizane44
04-30-2008, 15:03
İyi ki varsın...
Ne başka bir gözde,ne başka bir seste ne de başka bir tende arayamam bundan sonra sende ki huzuru!
İyi ki varsın...
Ne senden sonra,ne seninleyken ne de sensizlikten ağlamam bundan böyle...Çünkü sen yüreğimle sevdiğimsin!
İyi ki varsın...
Yanındayken,omzundayken,gönlündeyken,uzaktayken,yü reğindeyken bile hasretini çektiğimsin..Sevgimdensin!
İyi ki varsın...
Umudumsun,huzurumsun,sevdiğimsin,öldüğümsün,hayatt a kalışım,yaşama çırpınışım ve sen yüreğimle beraber sırdaşımsın!
Sen Yüreğimi İstila Eden
En Özel İşgalisin Düşüncelerimin..
Ak_Kelebek
04-30-2008, 15:29
acizane emeğine sağlık canım izninle kopyaladım + :-*
acizane44
04-30-2008, 15:31
Rica ederim canım beğenmene sevindim emeğimi yorumsuz bırakmadığın için ben teşekkür ederim tatlım :)
Ak_Kelebek
04-30-2008, 15:34
Rica ederim canım beğenmene sevindim emeğimi yorumsuz bırakmadığın için ben teşekkür ederim tatlım :)
emeğin böylesine teşekkür az kalırdı herkesehaber verdim bende :D :D
acizane44
04-30-2008, 15:36
:D :D ;) saool tatlım...
Duygu'Seli~
04-30-2008, 16:47
??? Bunu okuyunca birşeyler sezinledim acaba ben mi fesadım yoksa benden başkalarıda mı düşündü bunu.. ??? ;D güzeldi gerçekten yüreğinize sağlık.. :-* bakmayın bana şimdi arada böyle saçmalarımda.. ;D
acizane44
04-30-2008, 16:51
??? Bunu okuyunca birşeyler sezinledim acaba ben mi fesadım yoksa benden başkalarıda mı düşündü bunu.. ??? ;D güzeldi gerçekten yüreğinize sağlık.. :-* bakmayın bana şimdi arada böyle saçmalarımda.. ;D
Ne geldi acaba ??? ??? ::)
NuR-eFSaN
04-30-2008, 17:04
İyi ki varsın...
Umudumsun,huzurumsun,sevdiğimsin,öldüğümsün,hayatt a kalışım,yaşama çırpınışım ve sen yüreğimle beraber sırdaşımsın!
Çok güsel cnm + 1 :-[
Duygu'Seli~
04-30-2008, 17:13
Ne geldi acaba ??? ??? ::)
Cıkk..Söyleyemem.. ;D ama bence siz anladınız.. ;) :-X neyse o halde ben şimdi bir artı veriyim.. ??? sonrada çenemi kapatayım.. ;D
acizane44
04-30-2008, 17:17
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için :-[
yok galiba bende fesadımm yalnız değilsin duygu :-[
benimde aklıma bişiy geldi ama sülemem belkim gerçekten de ben fesadımdır :-X
emeğine sağlıkk +
Ak_Kelebek
04-30-2008, 17:27
seni fesat seni :D :D :D
Duygu'Seli~
04-30-2008, 17:34
??? ??? ??? ne biliyim forumda Bir sürü Huzurlu insanlar olunca.. ;D bak çenemi tutamıycam Acizane hanım kızcak abla kışkırtma beni.. >:( ;D Neyse hayırlısı inşALLAH.. ;) ;D
Ak_Kelebek
04-30-2008, 17:36
??? ??? ??? ne biliyim forumda Bir sürü Huzurlu insanlar olunca.. ;D bak çenemi tutamıycam Acizane hanım kızcak abla kışkırtma beni.. >:( ;D Neyse hayırlısı inşALLAH.. ;) ;D
sanki biz düşünmedik ama çaktırmadık delü kızzz :D :D :D kapat o ağzını hani akşam bana söylediğin yazıyı bulamadım ben hazırlamadın mı?
Hıfz-ı lisan
05-10-2008, 20:22
Huzurun'la mutlu olursun inşaallah..güzeldi saolun +
Her satırda samimiyet buldum ,yazmak zordur ama yazılara anlam katan olunca kalem kağıdın üzerinde adeta kendi kendine bulur cümleleleri..
Yüreğinize sağlık +1
tayyipleyiz
05-10-2008, 20:39
"İyi ki varsın" ... Anlamlı bir kelime ... emeğinize sağlık ... +1 :)
Duygu'Seli~
05-10-2008, 20:49
??? ??? ??? Aşkın gözünü bulsam bende morartıp kör edecem.. ;D
fütüvvet
05-10-2008, 20:51
Ne senden sonra,ne seninleyken ne de sensizlikten ağlamam bundan böyle...Çünkü sen yüreğimle sevdiğimsin!
Yanındayken,omzundayken,gönlündeyken,uzaktayken,yü reğindeyken bile hasretini çektiğimsin..Sevgimdensin!
HAARİKA.. GÖNLÜNE SAĞLIK...
acizane44
05-10-2008, 21:41
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için ayrıca teşekkürler ALLAH ım herkesin gönlüne göre versin inşallah :-[
Güzel yazmışsın ellerine sağlık. :)
Benim de aklımdan geçenler olmuştur :-[ beşeriz şaşarız Hakkını helal et. +1
çok güzelmiş..+
bu arada hepimiz fesatız galiba :D :D
acizane44
05-10-2008, 23:38
Güzel yazmışsın ellerine sağlık. :)
Benim de aklımdan geçenler olmuştur :-[ beşeriz şaşarız Hakkını helal et. +1
helal olsun canım ya o nasıl laf fesatlar sizi :P :D :D
Esra KAÇ
05-10-2008, 23:48
Çok çok güzel bir şiir olmuş yüreğine sağlık...
acizane44
05-10-2008, 23:50
Teşekkürler başkanım :-[
acizane44
05-10-2008, 23:55
pardon ama Huzur kim ;D
Huzur benim tek sevdiğim sözlüm....Az kaldı yakında herkes tanıyacak onu :)
pardon ama Huzur kim ;D
aaaa bu yakın ne kadar yakın :-[ çok merak ettim ben :-[tanıdığımız birimi acaba?
acizane44
05-15-2008, 23:25
pardon ama Huzur kim ;D
aaaa bu yakın ne kadar yakın :-[ çok merak ettim ben :-[tanıdığımız birimi acaba?
Yok tanımıyorsunuz ama ALLAH nasib ederse tanırsınız :P :-[
pardon ama Huzur kim ;D
Yok tanımıyorsunuz ama ALLAH nasib ederse tanırsınız :P :-[
hadi bakalım gözümüz yolda :)
Demokrat
05-15-2008, 23:30
sitede ki HUZUR nickli arkadas degil yani :)..herkes fesadim demis ama cesaret edememis söylemeye ben kendimi feda ediyorum 8)
Ayşe_Berra
05-15-2008, 23:33
İyi ki varsın...
Sen Yüreğimi İstila Eden
En Özel İşgalisin Düşüncelerimin..[/b][/color][/font][/size][/center]
Canım benim çook güzeldi. :-* :-* Yüreğine sağlık.. Bu dizeleri kalemine düşüren eniştemin hep huzurun olması dualarımla :-* :-*
Bu arada sana ilk söylediğimde kendimi kötü hissetmiştim ya tek fesat ben değilmişim :D :D :D
Ayşe_Berra
05-15-2008, 23:34
sitede ki HUZUR nickli arkadas degil yani :)..herkes fesadim demis ama cesaret edememis söylemeye ben kendimi feda ediyorum 8)
:D :D Bende utana sıkıla sormuştum abi ama değil...
:D :D :D
Sen Yüreğimi İstila Eden
Özellikle bu kısım Çok güzel emeğinize SAğlık...
Bu arada bende Sitedeki Huzur nickli arkadaşa yazdığınızı zannetmiştim Hakkınızı Helal eDin:)
:o :o :o
değil mi?
acizane44
05-15-2008, 23:41
Yok değil o benim hemşom ama çoğu arkadaş yanlış anlamış :)
Demokrat
05-15-2008, 23:44
acaba neden yanlis anladik :) bizde cok fesatiz nereden cikardiysak sitedeki huzur oldugunu :)
acizane44
05-15-2008, 23:47
acaba neden yanlis anladik :) bizde cok fesatiz nereden cikardiysak sitedeki huzur oldugunu :)
Bilmem :)cemil görse güler herhalde ;D
Ayşe_Berra
05-15-2008, 23:48
değil mi?
Hayır canım değil ;) ;)
acizane44
05-15-2008, 23:48
değil mi?
Hayır canım değil ;) ;)
AYŞEm gel kurtarr benii sen biliyon :D
eee canım ''Huzur'' diyince akla başka ne gelsin ilk o geldi :-[
acizane44
05-15-2008, 23:52
Huzur birtek nick mi?
Ayşe_Berra
05-16-2008, 00:39
Canım haklısın bu şekilde düşünmekte ama orada ki "Huzur" "Canım", "Hasretim", "kara gözlüm" gibi bir kelime. Ama haklısın bende sen gibi düşündüm.. :-X
acizane44
06-08-2008, 21:49
Ne zaman kavuşacağız
Vuslat ne zaman gelecek
Ne zaman bitecek hasretttttttttttt
ben söliim şafak bayburt :D
sende de şafakmatik var mı 8)
ayşe berrada vardı galiba aklımda kalmış ;)
acizane44
06-08-2008, 21:54
ben söliim şafak bayburt :D
sende de şafakmatik var mı 8)
ayşe berrada vardı galiba aklımda kalmış ;)
Var olmamıı onada ben yollamıştım saniyeye kadar gösteriyor :(
FATİH GÜZEL
10-07-2008, 13:08
Paylaşımın için sağol acizane güzel olmuş.
cok gzl olmus ellerine saglık
FATMANUR KAÇ
03-04-2009, 21:47
Arkadaşım tek kelimeyle çok güzel olmuş.
Devamını bekleriz...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.