fatih kısaparmak balon baskılı balon Abdüllatif Şenerdeki Ani Değişimi Nasıl Değerlendiriyorsunuz? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdüllatif Şenerdeki Ani Değişimi Nasıl Değerlendiriyorsunuz?

nuh
07-12-2007, 19:50
Abdüllatif Şenerden bir bomba daha Cumhurbaşkanı meclis dışından seçilebilir deyip Baykal'a şartlı destek çıktı ???

Fahrenheit
07-13-2007, 16:13
direk olayı bir sonuca bağlamak istemiyorum ama ılımlı bir politika izliyor kendileri .

ergin
07-13-2007, 16:19
Arkadaşlar bence bunlar derin siyaset. Buzdağının üstünü görüp hemen Abdüllatif Şeneri afaroz ediyorsunuz. Gaza gelmeyelim.

kardelen007
07-13-2007, 16:52
birilerine yaranmak mı istiyo açıkçası anlamadm ama böyle çıkışları hoşuma gtmiyo partimize zarar vermesnden korkuyrm

Fahrenheit
07-13-2007, 16:54
Arkadaşlar bence bunlar derin siyaset. Buzdağının üstünü görüp hemen Abdüllatif Şeneri afaroz ediyorsunuz. Gaza gelmeyelim.

katılıyorum...

murselyavuz
07-13-2007, 18:09
arkadaşlar hakkında konuştuğumuz kişi yıllarını bu ülkeye vermiş bir kişi...
ne yapıyor bilmiyorum ama eminim üzerinde derin derin düşündükten sonra yapıyordur...

eğer partimize zarar vermek gibi bir niyeti olsaydı...
partimizin sivaslı milletvekillerine oy istemezdi...

eczacı
07-13-2007, 19:32
BEN DİYORUM Kİ BU ADAM AK PARTİ TARAFINDAN CUMHURBAŞKANI ADAYI GÖSTERİLECEK

yassin
07-14-2007, 00:19
Tayyip Erdogan bilerek dısarda bıraktı Abdüllatif seneri..Cumhurbaskanlıgı secimi uzlasmayla secilebilecek duruma gelirse Abdüllatif Sener kartı ortaya cıkacak..

Dedim ya hayırlı olsun yeni cumhurbaskanımız Abdüllatif Senerdir..

zeynep_akcin
07-14-2007, 00:55
bencede cumhurbaşkanlığına abdüllatif şener düşünülüyor....doğrumu yanlışmı bence tartışmaya açıktır...ama yine de başkanımız eminimki en iyisini biliyor...hayırlısı olsun inş

murselyavuz
07-14-2007, 01:08
ya arkadaşlar şu an bizim yaptığımız bu tartışma biraz 15 mayıs öncesi yaptığımız tartışmalara benziyor...
Erdoğan mı aday olacak, Arınç mı aday olacak?
Erdoğan olursa kötü olur arınç olursa iyi olur!

bize şu aşamada düşen şey sanırım ''Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler'' demek düşüyor...
ne Abdüllatif Şener'i suçlamak doğru birşey, ne de bilerek dışarıda bırakıldığını söylemek...

hatta Abdullatif Şener ilk kez dile getirince meclise girmeme kararını bazı medya organları onun ajan bile olabileceğini dile getirmişti....

dediğim gibi herşeyi zaman gösterecek...

kopeli53
07-14-2007, 01:11
bence vardır bir bildiği...

Esra KAÇ
07-14-2007, 01:18
Abdullatif Şener ve Ak Parti hükümetinin bir bildiği vardır.
Bence yeni bir bomba için Şener'i saklıyorlar

Fahrenheit
07-14-2007, 01:25
Abdullatif Şener ve Ak Parti hükümetinin bir bildiği vardır.
Bence yeni bir bomba için Şener'i saklıyorlar

cumhurbaşkanı seçilirken chp Abdullatif Şener olsun demişti ...Akparti Abdullah Gül ü aday gösterince seçtirtmediler vs...
daha sonra ;
Abdullatif Şener Akparti listelerinden aday gösterilmedi..
Başbakanımız uzlaşabiliriz dediğinde ise
Muhalefet liderinin meclis dışından bi aday seçilsin gibi sözler söylemesi beklenilen bir işti ..
------
Akparti Abdullatif beyi son çare olarak saklıyor olabilir.. katılıyorum..

sedef
07-16-2007, 22:07
bugün televizyonda geçinebilmek için evini kiraya verdiğini söyledi bayağı şaşırdım inşallah bunu akparti bakanıyken hiç bir şekilde harama dokunmadım anlamına gelmektedir

murselyavuz
07-17-2007, 02:32
merhaba
yazdıklarını tekrar gözden geçir bir defa daha oku ne kadar komik duruma düştüğünü kendi gözlerinle gör nuseybe....
biz kimseden milletvekili çalmadık...
ayrılmak isteyen istediği yere gidebilir...
kimseyi zorla burada tutacak değiliz...
iftira atarak bir yere varılmaz...
elbette kşi Yüce Rabbim nurunu tamamlayacaktır...

feyyaz
07-17-2007, 03:31
teşekkürler :)

ARKADAŞLAR ŞENER BEY ERBAKAN HOCAYLA HERGÜN GÖRÜŞÜYOR VE GİZLİCE SAADET PARTİSİNİ DESTEKLİYOR SİZ NE DİYORSUNUZ AKP CUMHURBAŞKANI OLACAKMIŞ GÜLERİM BUNA AKP ADAYI VECDİ GÖNÜL DÜR BUNU GÖRECEKSİNİZ

akzeinebu
07-17-2007, 12:10
arkadaşlar siyasete yıllarını vermiş biri o kırgınlıkları küslükleri tabiki olabilir ama yolundan ayrılcağını sanmam bir bildiği vardır mutlaka ;) saygılarımla

nk1985
07-17-2007, 23:49
şener bi kumar oynadı ben ayrılırsam bu parti oy kaybeder zannetti ama partimiz allaha şükür dim dik ayakda gümbür gümbür geliyor. şener kaybetti... geçmiş olsun kendisine

Emre_17
07-17-2007, 23:53
ben şehit yakınlarının sadece AKP li bakanların taziyesini kabul etmedğinden dolayı ayrıldığını düşünüyorum...

murselyavuz
07-18-2007, 00:53
şener bi kumar oynadı ben ayrılırsam bu parti oy kaybeder zannetti ama partimiz allaha şükür dim dik ayakda gümbür gümbür geliyor. şener kaybetti... geçmiş olsun kendisine

ben şehit yakınlarının sadece AKP li bakanların taziyesini kabul etmedğinden dolayı ayrıldığını düşünüyorum...

ben ikinizinde yorumlarına katılmıyorum
Zira oy kaybettirmek gibi bir niyeti olsa hükümetten de istifa eder ve Sivas Milletvekillerinin tanıtımına katılmazdı...

ayrıca Emre kardeş şehit yakınlarının AK Partili bakanların taziyesini kabul etmediğini de nereden çıkardın..
belki bir tane aile kabul etmemiş olabilir ama bunu genellemen hiç hoş değil!!!

kayısıkentli44
07-21-2007, 03:26
sayın Şenerin bir bildigi mutlaka vardır yoksa siyasete ara vermezdi ona çok ihtiyacın oldugu bir dönemde.....

nuh
07-21-2007, 20:21
arkadaşlar neden hala şener cumhurbaşkanı adayı olacak diyorsunuz erdoğan salakmı afedersinizde şener gibi bi adamı cumhurbaşkanı yapacak! abdullah gülün adaylığını her defasında vurgulayan başbakan şeneri seçmeyecek. hala sitede yok şener aday olacak yok bilmemne.

nuh
07-29-2007, 17:33
ve akpartiyide bıraktı hayırlı olsun

murselyavuz
07-29-2007, 18:18
Arkadaşlar şener 16 yıllık siyaset hayatına son noktayı koydu ve öğretim görevlisi olmaya devam edeceğini açıkladı.
kendi branşı olan ekonomi dalında öğretim görevlisi olarak TOBB'nin ekonomi üniversitesinde ders vereceğini açıkladı

Meftun
07-30-2007, 00:00
ben hala bir bildiği olduğunu düşünüyorum ama babamın yorumunu söyleyeyim size.saadet zaten diplerde ak partide oy kaybederse ben iki tarafı da toparlarım diye ortaya çıkar diyor..hani en başlarda bu hükümet sözcüsüydü sonra değişti falan ya tayyip erdoğanla bir problemi oldu diye düşünüyor.......

dişi kartal
07-30-2007, 00:08
bence biraz istedikleri olmayınca böle yaptı ben hoş karşılamıyorum

nuh
07-30-2007, 18:57
sayın şenerin kararını bekliyoruz şimdide ismi dp ile anılıyor

unnamed
07-31-2007, 00:03
adamın içini bilmiyoruz siyaset aldatmacasıda olabilir belli olmaz en güzeli günahını almamak!!!

naco
08-03-2007, 22:26
CUMHURBASKANLIGINA ADAY OLCANI SANMIYORUM CUNKU BEN OLENE DEK GÜLÜ DESTEKLEYECEK OLANLARDANIM.AMA SENER KONUSU COK HASSAS.BENCE ONU DİREK TOBB UNİVERSTESNDEN TÖK BASKANLINA ALIRLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR İDDALIYIMMMMMMMMMMMMM

reca
08-04-2007, 10:24
Arkadaşlar bence Şener Cumhurbaşkanlığına oynadı ama kaybetti.

Nisan ayında olası Cumhurbaşkanı adayları içinde çok güçlü bir isimdi

Hatta Baykal Şener aday gösterilirse desteklerim bile demişti.

Medya ve diğer partilerde Şeneri istiyordu.

Ama Başbakan Abdullah Gülü aday gösterdi ve erken seçim oldu.

Mayıs-Haziran aylarında genel kanı, Ak Parti yine %35 civarında oy alsa bile meclise en az 3-4 parti gireceği için Ak Parti 276 bulamayacak, bulsa bile zar zor bulacak şeklinde idi.

Böyle bir durumda Ak Parti Abdullah Gülü aday gösteremeyecek ,

Anti-Ak Parti bloğu güçlü olduğu için onlarıda razı etmek zorunda kalacak ve kabul edecekleri bir aday üzerinde uzlaşması gerekecekti.

Ak Partinin milletvekili sayısı 276 civarında olduğundan dolayı , güçlü bir hükümet kurabilmek için 1 milletekili bile kıymetli olacak ve dışarıdan aday göstermek Ak parti açısından da cazip olacaktı.

İşte Şener böyle bir durumda en güçlü aday adayı konumunda olacaktı ve Ak Parti, hem diğer partilerin kabul edebileceği ,hemde kendi partisinde olan Şeneri aday gösterecekti.

Ak Partinin %47 oy alması , Şenerin Köşk umudunu bitirdi.

Yanlış hesap sandıktan döner ;D

Tabi bunlar benim tahminim , belkide yanılyorumdur ...