Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdullatif Şener'den Saran'a teklif
Necip Fazıl
04-17-2009, 03:40
Yeni bir parti kurma çalışmaları içerisinde olan eski AK Partili Abdullatif Şener partisine yeni isimler arayışını hızlandırdı.
Abdullatif Şener yeni oluşumuna arayış içerisinde önemli isimlerle de görüşmesini sürdürüyor.
Son olarak Şener Saran Holding’te Sadettin Saran ile görüşerek O’nu partisine davet etti. Şener tarafından teklif götürülen Saran’ın ise bu teklifi “yeni kurulacak bu parti içerisinde olmayacağı” reddederek oluşuma destek vermeyeceğini de netleştirdi.
Bilindiği gibi Sadettin Saran daha önce ABD Başkanı Obama ve Dış işleri Başkanı Hillary Clinton ile yüzyüze görüşmüş ve bu O’nun siyasi arenada yıldızının parlamasına neden olmuştu.
Saran’ın Mayıs Ayı içerisinde yine Obama ile bir görüşme daha yapacağı da siyasi kulislerde bu isme karşı yakınlaşma hareketleri doğuruyor.
Şener’in ekonomik sıkıntısı şimdiden düşündürüyor
Öte yandan Abdullatif Şener’in, kuracağı parti için şimdiden ekonomik sıkıntı çekmeye başladığı ve bunun için de yeni çözüm arayışları içerisinde olduğu kulislerin gündeminde. Ankara’da Şener’e yakın isimler, partiye 100 YTL karşılığında üye yaparak partinin de ekonomik sıkıntısını aşmaya çalışacağını belirtti.
Cafesiyaset.com * özel
ATmaCA53
04-17-2009, 03:44
o artık ak partili değildir, o bizden uzak dursun yeter, partisinin alacağı oy oranı %0,5
Yıldırım
04-17-2009, 15:24
100 YTL ALACAKMIŞ PARTİYE GİRİŞTE.....
AK PARTİ'YE GELİN GİRİŞ BEDEVA......
ultrAstribun
04-17-2009, 15:26
Bu oluşumun finansörlüğünü yapacak adam lazım.
Saran iyi bir tercih..
frescooo
04-20-2009, 03:51
Bölenler bölünürler takdiri ilahi :)
ahmetermiş
04-20-2009, 04:17
Bölenler bölünürler takdiri ilahi :)
sen şimdi git ak partinin bölünmesi için dua et..bende sana dua edeceğim,pekte önemseme ak partinin bölünmesini,siz yeterki bölünmeyin..
ama bölünmekte allahın takdirindedir.allaha şirk koşma..çünki allah bölmüştü..!
frescooo
04-20-2009, 04:21
sen şimdi git ak partinin bölünmesi için dua et..bende sana dua edeceğim,pekte önemseme ak partinin bölünmesini,siz yeterki bölünmeyin..
ama bölünmekte allahın takdirindedir.allaha şirk koşma..çünki allah bölmüştü..!
Ya çok merak ettim...Bana dini öğütler veriyosun sürekli kafana göre 1-2 mesajdır...Tecrübelerini öğrenmek istiyorum...Hani Hocamısın? Evliyamısın??(bi arkadaşın namaz kılmadığını tahmin edebiliyormuşun)
ahmetermiş
04-20-2009, 04:27
yaw fresco baştan sen kendi adına bir bak..nıckın de ne yazıyor..?
ayrıca okumanda yok galiba benım adım AHMET...ve soy adımda ERMİŞ...ermiş ne demek..?:D
şu gavur hayranlığını bırakta arapça yada türkçe bi nıck kullan olmazmı..rabbım bu gençliğe akıl fıkır versin
frescooo
04-20-2009, 04:30
Nickim akparti foruma özel...KAra mizah yani anlayamamana şaşırmadım...Soyadla erilse benimde kuş olup uçmam gerekiyodu...
frescooo
04-20-2009, 04:37
Bu ara nicki biraz araştırırsan Gavurdan da öte yahudi ismi :):) Anladın sen onu..Sizi gidi Davos Fatihleri sizi :):)
ahmetermiş
04-20-2009, 04:44
sizi gidi italyan komutan meraklıları sizi..sen bıraz açarsan daha iyi anlayacağım,çünki ben senın kadar yahudi seven ve nıckını koyan olmadığım için bilemiyorum,çünki benım nıckım MUHAMMET s.a.v nın adıdır,ermişi zaten anlaman lazım,illada bi yerden azıcıkta vardırkı oradan ermiş olmuşumdur,kuş olma konusuna gelince evet sen olsan olsan kkuş olursun ancak kanadı kırık bi kuş,çünki uçmak öyle olmaz,kuru iken yaş olmak lazım,ayak iken baş olmak lazım , kanatlanıpta kuş olmak lazım,sen ermişte olamazsın dervişte hatta kuş bile olmamazsın,çünki sekmeden uçmağa kalkmışın,rabbım akıl versin
frescooo
04-20-2009, 04:47
sen eğer seviyesi düşük bir tartışma istiyorsan ben sana peygamber efendimizin adının muhammeT diil muhammeD (s.a.v) olduğundan başlarım..Allahım sana ilim irfan nasip eylesin..
ayrıca tartışıyorus falan ama gece gece iyi dualarda ediyoruz birbirimize..Allah razı olsun senden...
ahmetermiş
04-20-2009, 05:55
biz şu anda türkçe konuşuyoruz,türkçesi MUHAMMET tir s.a.v bilmiyorsan öğren..ahmet yerine o zaman ben hep ahmed yazayım yada mahmut yerine mahmud,ben türkçesini yazdığıma göre vede mana değişmediğine göre,böyle benle harf oyunu oynamayın lütfen,,öğrendinmi güzel kardeşim,diyelimki öylede böylede değilde dahada yanlış yazdım,sen bununla nereye varacaksın hayret bi şey,demekki bende imla hatası kelime hatası harf hatası olsa ak parti yıkılacak desene...
ayrıca dua na amin diyorum ve allahım seni ıslah etsin ve doğru yolu habıbının yolundan hiç bırımizi ayırmasın.
saygı çerçevesinde olursak güzel dualar ve hoş muhabbetler olur,fikir ayrılığımız olmasıda gayet doğaldır,bır semten bır başka semte giderken aynı yoldan gıtmamız şart değildir,önemli olan kıblamızın istikametimizin doğru olmasıdır,vede sen otoyla gıdersin ben fantomla..öyle değilmi...vesselam..
hayırlı geceler..
ultraslan9191
04-20-2009, 09:43
frescooo sen madem akp li değilsin neden bu sitedesin amacın ne ?boş konuşmaktan başka işin yokmu senin git sende chape sitesine yada hangi partili isen onun sitesine derdin ne ? insanların düşüncesini niye kabullenemiyosunuz anlamıyorum herkes senin gibi düşünmeyebilir ama biraz saygılı ol....
frescooo
04-21-2009, 16:42
frescooo sen madem akp li değilsin neden bu sitedesin amacın ne ?boş konuşmaktan başka işin yokmu senin git sende chape sitesine yada hangi partili isen onun sitesine derdin ne ? insanların düşüncesini niye kabullenemiyosunuz anlamıyorum herkes senin gibi düşünmeyebilir ama biraz saygılı ol....
Eleştiriler olmazsa insan her yaptığını doğru zanneder..Farzedelim ki zihin bulandırıorum ama bir tane eleştirimede adam akıllı bir cevap gelmedi..bana bu sitede eleştirilerimden sora ya git namaz kıl ilk önce,ağzını yıka,akpartiye sallama günaha girme gibi saçma sapan cevaplar geldi..İnanamıyorum sizlere:ağla:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.