fatih kısaparmak balon baskılı balon Adaylara Seçim Kazandıracak Öneriler..! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adaylara Seçim Kazandıracak Öneriler..!

ishakyilmaz
12-24-2008, 12:23
Seçim kazanmanın belki de en önemli yolu doğru iletişimden geçiyor.

Projeleriniz ne kadar iyi olursa olsun doğru bir şekilde anlatamazsanız seçmeninize ulaşamazsınız. Para dergisi yazarı ve pazarlama uzmanı Nur Demirok, Para dergisinin bu haftaki kapak haberinde özellikle başkan ve muhtar adayları için seçim kazandıracak önerilerde bulunuyor. İşte Nur Demirok'tan adaylara altın değerinde tavsiyeler:

* Artık ülkemizde de "image maker" ajansları var. Mutlaka yararlanın.

* Konuşmanızdaki defoları düzeltmek için diksiyonunuzu kontrol ettirin. Bu amaçla tiyatro sanatçılarından yardım alabilirsiniz. Yerel şivenizi kaybetmeyin, ancak abartmayın da. Dozunda kullanılmış atasözleri ve yerel deyişler popülaritenizi arttıracaktır.

* Sağlık muayenesinden geçin. Tam check-up yaptırmanız gücünüzü ve moralinizi artıracaktır.

* Ailenizi öne çıkarın. Seçmen sizi tüm yaşantınızla tanımak isteyecektir.

* Özellikle çocuklara ilgi gösterin. Onları aileleri yanında ödüllendirin.

* Herkesin gittiği yoldan gitmeyin. Sizin propaganda stiliniz farklı olsun.

* Soru-cevap kitapçıkları bastırıp dağıtın. Yerel televizyonlarda görünmeye bakın. Gazete ve dergilerde, yapacaklarınızı anlatan insert dağıtmanız çok etkili bir yöntem olacaktır.

* Hastaneleri ve düşkün evlerini ziyaret edin. Konuşmaktan çok dertleri dinleyin ve anında çözüm üretin. Bu sizi "fısıltı gazetesi"ne taşıyacaktır.

* Uzun konvoylarla gövde gösterisi yapmak yerine, insanların arasına karışın ve ellerini sıkın. Bedensel iletişim daima etkilidir. Göz temasını asla kaybetmeyin. Bilinen hediyelerden vazgeçin. Daima daha iyi bir fikriniz olmalı. Örneğin, çocuklara tetrapak kutularda süt göndermek gibi. Tabii üzerinde sizin mesajlarınız ve baskılı portreniz bulunsun.

* Benzer propaganda inovasyonlarını kurgulamak amacıyla, halktan insanlar seçip "inovasyon komitesi" kurun. Beyin fırtınasında ortaya çıkan fikirlere şaşıracaksınız.

* İnandırıcı ve iddialı olmak için internette "virütik iletişim" dediğimiz "olumlu şayialar? yaratın. Kulaktan kulağa yayılsın isminiz.

* Akşam toplantılarına önem verin. İnsanlar bir akşam yemeğinde bir araya geldiklerinde "blok oy" şansı oluşur. Kahvaltı seanslarını da unutmayın.

* Rakiplerinizi övdükten sonra hata ve eksiklerini ortaya koyun. Bu sizi farklı kılacaktır. Tenkitlerinizde "sandviç tekniği"ni uygulayın.

* Okullara yardım yapın. Özel dersanelerdeki öğrencilerle ilgilenin.Onlar sizin için aile de birer propaganda temsilcisi olacaktır.

* Gürültülü hoparlörlerle değil, doğal konuşmaları tercih edin. Kapalı mekan toplantıları daima daha verimli olur.

* Gazetelerin ön sayfalarına yapıştırılan etiketler gibi yeni uygulamalardan yararlanın.

* Ev ziyaretlerine önem verin. Kendiniz gidemezseniz bile uygun insanlarla jest yapacak ziyaretler organize edin.

* Arada bir propaganda içerikli "mobil billboard" uygulamaları yapın. Gemiler, balıkçı tekneleri ve tırlar üzerinde! Farklı olun ki sürüden ayrılabilesiniz.

* Çay saatleri tertip edin ve sonunda insanlara sizi hatırlamaları için "portrenizi içeren" çay paketleri hediye edin. Bunlar mutfağa giren "Truva atınız" olacaktır. Benzer uygulamaları "inovasyon komiteniz" çeşitlendirsin.

* Giyiminize dikkat edin. Bölgenizin kabul edeceği zevkleri kişiliğinize yansıtın. Abartılardan kaçının. Daima bakımlı olun.

SABAH

sertakpartil
01-01-2009, 16:00
ELBİSTAN ANKET SONUÇLARI YÜZDE OLARAK
Seçmenin 38.68 PAKSOYLA yola devam diyor
19.70 i KÜÇÜK diyor
17.15 i DEDE diyor
Akp NİN diğer adayları ise 13.13
Diğer partiler ise11.31 de kalyor
DURMUŞ DİYEN 19.70 İN 17.41 İ DEDE DE OLABİLİR DERKEN
DEDE DİYEN 17.15 İN 6.21 DURMUŞTA OLABİLİR DİYOR
DİĞER AKP ADAYLARINI DESTEKLEYENLERİN YANİ 13.13 ÜN 11.60 DEDE DE OLABİLİR DERKEN 4.7 Sİ DURMUŞTA OLABİLİR DİYOR
BÖYLECE ŞU SONUÇ ÇIKIOR

AKP DEDEYLE SEÇİME GİRERSE 46.17 OY ALACAK VE AKP DİYEN SEÇMENDEN 3.29 KAÇIRACAK
AKP DURMUŞ KÜÇÜK LE SEÇİME GİRERSE 30.60 OY ALACAK VE AKP DİYEN SEÇMENİN 19.38 İNİ KAÇIRACAK

PAKSOYUN
38.68 PKSOY+3.29 KAÇANLAR 41.97 DEDEYLE YARIŞIRSA ALACAĞI OY
PAKSOY DURMUŞ İLE YARIŞIRSA GALİBA KAÇAN OYLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜ PAKSOYA GİTMEYECEK GİBİ DURUYOR TEKRAR AKP DE (İKNA EDİLİRSE )KALABİLİR DİĞER PARTİLEREDE GİDEBİLİR PAKSOYA GİDEN DE OLACAKTIR TABİ BUNU ŞİMDİDEN ÖLÇMEK MÜMKÜN DEĞİL

poyrazoğlu
01-02-2009, 17:02
ELBİSTAN ANKET SONUÇLARI YÜZDE OLARAK
Seçmenin 38.68 PAKSOYLA yola devam diyor
19.70 i KÜÇÜK diyor
17.15 i DEDE diyor
Akp NİN diğer adayları ise 13.13
Diğer partiler ise11.31 de kalyor
DURMUŞ DİYEN 19.70 İN 17.41 İ DEDE DE OLABİLİR DERKEN
DEDE DİYEN 17.15 İN 6.21 DURMUŞTA OLABİLİR DİYOR
DİĞER AKP ADAYLARINI DESTEKLEYENLERİN YANİ 13.13 ÜN 11.60 DEDE DE OLABİLİR DERKEN 4.7 Sİ DURMUŞTA OLABİLİR DİYOR
BÖYLECE ŞU SONUÇ ÇIKIOR

AKP DEDEYLE SEÇİME GİRERSE 46.17 OY ALACAK VE AKP DİYEN SEÇMENDEN 3.29 KAÇIRACAK
AKP DURMUŞ KÜÇÜK LE SEÇİME GİRERSE 30.60 OY ALACAK VE AKP DİYEN SEÇMENİN 19.38 İNİ KAÇIRACAK

PAKSOYUN
38.68 PKSOY+3.29 KAÇANLAR 41.97 DEDEYLE YARIŞIRSA ALACAĞI OY
PAKSOY DURMUŞ İLE YARIŞIRSA GALİBA KAÇAN OYLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜ PAKSOYA GİTMEYECEK GİBİ DURUYOR TEKRAR AKP DE (İKNA EDİLİRSE )KALABİLİR DİĞER PARTİLEREDE GİDEBİLİR PAKSOYA GİDEN DE OLACAKTIR TABİ BUNU ŞİMDİDEN ÖLÇMEK MÜMKÜN DEĞİL

BU ANKETİ KİM YAPMIŞ,KİMLERE SORMUŞ,ADAY ADAYLARI BELLİ OLMADAN NASIL BÖYLE BİR ANKET YAPILMIŞ,AÇIKÇASI BUNU ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM

İBRAHİMethem
01-02-2009, 17:02
ben bir elbistanlı ve ak partili plarak dede ye oy veririm bu adam çünkü elbistanda adeta dürüstlüğün simgesidir. ellerinizden öpüyoruz dede başkanım.

orhan_bey
01-02-2009, 19:51
ben şahsen akp de sayın dede den başkasına oy vermem sebebi gecen dönem 8 tane aday vardı hamza akbaş a sadece dede destek oldu sonuna kadar fakat görüyorumki üzülerek gecen dönemki hatalar tekrarlanıyo akp de yarın temayül yoklamsı yapılacakmış.gecen dönemde yapıldı elbistandan insanlar k.maraş a götürülerek oy kullandı oylar hiç açılmadan torbalandı genel merkeze sonrası malüm 3 dönem seçim kaybetmiş hamza bey beyler lütfen sayın vekilim avni bey bu dönem olsun akp olarak alalım elbistanı sayın dede yi aday edin.niye dede şaibesiz 2 dönem başkanlık yapmış kalp kırmamış birleştirici namuslu daha ne olsun sayın vekilim

asil_46
01-02-2009, 20:01
Dede'ye tam destek oluyoruz.hiç birşey için geç degil.
sayın akpartili kardeşlerim 4.kişi olarak DEDE'yi yazın.adayımız olursastressiz bir seçim kazanma keyfini hep birlikte yaşayalım.
saygılar............

mehmet arif
01-02-2009, 20:23
Durmuş,geçen dönem Paksoy'a çalıştı,yandaşları şimdiden tehdit ediyor durmuş olmazsa MHP ye vereceğiz diye...Böyle karakterde adamlarla seçime girmeyi düşünüyor musunuz?Adam gibi bir adayH.Abdullah DEDE var.Gerisi teferruat....

suvari4682
01-02-2009, 23:23
öncelikle selamun aleykum. ben doğma büyüme elbistanlıyım. biz burda bir 2004 seçimleri yaşadık ki satan satana. bunların en başında da durmuş küçük geliyor.. ya durmuş küçük sabahları ak partinin seçim otobüsünde halkı selamlıyor akşamları gidiyor abdullah paksoya çalışıyor. kendisi dede başkan tarafından defalarca uyarılmasına rağmen hala bu ihanetine devam etti. sırf ak parti beni aday göstermedi diye nefsi yüzünden böyle yaptı. şimdide çıkmış aday oluyor ya insan önce düşünmesi lazım ben geçmişte ne yaptım diye. geçen dönem elbistanda ak parti on binin üstünde oy aldı. durmuş küçükde bu onbin oya rağmen bize ihanet etti. bir insana önce dürüstlük lazım siz dürüst değilsiniz durmuş bey geçen dönem bize ihanet ettiniz. bu aziz millet çoğu şeyi affedebilir ama İHANETİ ASLA...

suvari4682
01-02-2009, 23:27
birde DEDE BAŞKAN zaten elbistanda hiç halkın önünde itibarını kaybetmemiş. ama öbür adaylarla çok zor bir iş seçim kazanmak. biz genç elbistanlılar olarak dede başkanı tekrar belediye başkanı olarak görmel istiyoruz. kendisi için temayul yoklamasına falan gerek yok dede başkan zaten 1989 da 1994 de iki defa zaten halkın önünde seçim sandığında yoklandı ve galip çıktı zaten. ak parti yönetiminin geçen dönemdeki yanlışları tekrar etmeden DEDE BAŞKANIMIZI ADAY ETMESİ GEREK...

orhan_bey
01-02-2009, 23:48
süvari 4682 aynen katılıyorum sayın dede başkanı halk zaten iki sefer seçmiş şaibesiz dürüst ilkeli namuslu ve şuanki mevcut yönetime tek hesap soracak mert kişidir.şimdiki yönetiminde tek korkusu sayın dede dir. merhum abdulhamit çok önemli karar alacagı zaman rus büyük elçisini çagırıp ona sorup o ne derse tam tersini yaparmış sizde mevcutun yandaşları kimi istiyo?sorun zahmet olmazsa

muratz
01-03-2009, 00:19
AKP kesinlikle H.Abdullah DEDE'yi aday göstermeli
çünkü Elbistan daha iyi bir yönetici hak ediyor
ben Elbistanın H.Abdullah DEDE ile çok daha iyi bir hizmet alacağına inanıyorum
SAYGILAR

x_mesut_x
01-03-2009, 00:24
Elbistan'da DEDE'yi başkan olarak görmek istiyoruz.

y.alptekin
01-03-2009, 12:10
Abdullah Dede'yi çok seviyoruz. Ancak daha önce siyasi olarak yıpranmış bir adayla bu seçimin kazanılacağını zannetmiyorum. Durmuş Küçük'ü de çok seviyoruz ancak geçen seçimde yaşananlardan sonra Hamza Akbaş taraftarlarının Durmuş Küçük'e oy vereceğini zannetmiyorum. Bu seçim ancak yeni bir yüzle kazanılır. Siyasi arenaya yeni çıkmış adaylar içerisinden güçlü olanı aday göstermek gerekir. Tanınmamış bir isimle nasıl kazanılır diyenler olabilir. Şu isimlerden hangisini siyasete girene kadar tanıyorduk. Hayatı, ailesi, geçmişi, kişiliği, tecrübesi, insanlarla dialogu iyi olan yeni bir yüz istiyoruz. Adayımız bu dediğimizde, bu adayın şu hatası var diyememeliler. Şahıs oyları çok önemli değil, Ak Parti Elbistan merkezde %56 (2007 genel seçim sonuçları) oya sahip zaten. Önemli olan bu oyu elde tutabilmek. Bu oyu elde tutabilecek bir aday gösterebilmek.
Durmuş bey aday gösterilmezse yine küsecek; haklı da. Kendisi aday olmak istemedi, parti aday olmasını istedi. Yine Paksoy'u destekleyecek ve Paksoy'a başkanlığı hediye edecek. Ak Parti de siyasi hayatı bitecek.
Durmuş bey aday gösterilirse;Hamza bey taraftarları geçen seçimin antikamını alacak ve Paksoy'a başkanlığı hediye edecek. Durmuş bey de ilelebet siyasi arenadan silinecek.
Gelecek dönemlerde de Avni Doğan'a rakip olabilecek bir aday bulunamadığından, Avni bey hep millet vekili olacak. Ak Parti gelecek dönemlerde aday bile bulmakta zorluk çekeceğinden Paksoy hep belediye başkanı olacak.
Bu sadece bir başkanlık yarışı değil, Ak Partinin Elbistan'da ki geleceğinin sınavıdır.

ishakyilmaz
01-03-2009, 12:45
Değerli kardeşlerim öncelikle bu güzel analizleriniz için teşekür ediyorum.Lakin ismindende anlaşılacağı üzere bu konu başlığı altında sohbet hoş olmaz.Aday adaylıkları için ayrı bir bölüm hazırlamaya çalışacağız.

y.alptekin
01-03-2009, 14:56
Siyasi olarak yıpranmamış, açığı olmayan, eleştirilecek yanı olmayan yeni bir yüz yeter de artar. Ak Partinin Elbistan da %56 oyu var zaten. Önemli olan bu oya sahip çıkmak. Geçen seçim sen satmıştın, bu seçim de ben satarım hesapları kaybettirir. Bu açıdan, adayın eleştirilecek yanı olmamalı.

Davut Büyük
01-03-2009, 20:46
Bir insan hakkında su-i zanda bulunmak,hele de iftira atmak,dünyada en büyük şerefsizlik olduğu gibi,insanın ahiretini de berbat eder.Bunu bilen bir insan olarak diyorum ki:
60 yıllık ömrümde 2004 Yerel seçimlerindeki iğrençliği hiç yaşamadım.O zamanAK Partinin yönetiminin çoğu,aday adaylarının bir kısmı muhalif bir partiye çalıştı.Bu siyaset (Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)larından biri de şimdi aday adayı.Avni DOĞAN bunları çok iyi bilir,yakınen şahit olmuştur.Umarım bu mesajım ciddiye alınır veyetkililerinizce araştırılır.Yoksa Elbistan'a yazık eder ve mevcut belediye başkanının bir beş yıl daha hırsızlığına ortak olursunuz.Saygıyla...

suvari4682
01-03-2009, 20:52
SAYIN Y.ALPTEKİN AK PARTİNİN %56 OYU VARDI DA ELBİSTANDA NİYE KAZANAMADI GEÇEN DÖNEM. YANİ DEDE BAŞKAN YIPRANMIŞ DA DEĞİL GEÇEN DÖNEM Kİ AK PARTİYE NASIL ÇALIŞTIĞINI HEPİMİZ GÖRDÜK. VE HAMZA AKBAŞI DA İKİ DÖNEM YIKTIĞI HALDE VERDİĞİ SÖZÜN ARKASINDA DURDU VE AK PARTİYR ÇALIŞTI. YANI NACİZANE DEMEM O Kİ DEDE BAŞKANDAN BAŞKA BİR İSİMLE GERÇEKTEN ZOR SEÇİM ALIRIZ. YİNE PARTİDE SEN BEN ÇALIŞACAĞIZ BİZİM EMEKLERİMİZA OLAN OLACAK YANIMIZDA DAĞ GİBİ DEDE BAŞKAN DURURKRN NİYE KENDİMİZİ PARÇALAYALIM GECEN SEÇİMLER GİBİ? DURMUŞ KÜÇÜK İÇİN HAVA HOŞ YİNE GİDER PAKSOYA ÇALIŞIR YİNE BİZE İHANET EDER. OLAN YİNE SANA BANA OLUR. YİNE PARTİMİZ KAYBEDER.

MURAT BEY
01-03-2009, 21:52
ZURNADA PEŞREV OLMAZ NE ÇIKARSA BAHTINA.
Seçim sathi mahallinde artık bu zurna biraz ince biraz kalın ses verecek. Lütfen okurlarımız bu sese kulak versin. Öttür ey zurnacı. Zurna avni doğan beyin elinde. hasan doğan da zurnacı başı. bunlar durmuş küçük peşrevi çalıyolar. öyleyse yapacak birşey yok. ekstradan birşey yapılmak düşünülüyorsa şöyle bir önerimiz de var: DÖRT DÖNEMDİR MİLLET VEKİLLİĞİ seçimlerinde seçilmiş olan son dönemde de %56 oy alarak seçilen sayın Avni doğan bey belediye başkanı adayı olabilir. böylelikle ak partide son seçimlerde durumu kurtararak belediyeyi kazanmış olur. OLURMUU? OLUUURRR!!! veyahutta torununum (..........KÜ.........) ne olur.

asil_46
01-04-2009, 01:46
elbistanda kaynı engel
ankarada avni engel
seçimlerde mali engel
gel dedem gel gel dedem gel

arkadaşlar dedenin durumu budur bu şiir BİR DEDE SEVENİ TARAFINDA KALEME ALINMIŞ OLUP DURUMU ÖZETLEMEKTEDİR.

suvari4682
01-04-2009, 01:57
asil abi durum bu da dede başkanın kazandığı seçimlerin hiç birinde de parası yoktu ki. dede başkana herkes dürüstlüğünden mertliğinden oy verdi. hiç halkın önünde itibarını kaybetmedi yani. halk dede bizi kırmaz bize haksızlık etmez hep adaletle hükmeder diyerek oy verdi. Allah kendisinden binlerce kez razı olsun... başka söze ne haacet.

ELBİSTANLI
01-04-2009, 02:38
saygı değer ak parti büyükleri eğer sesimizi duyuyorsanız iyi kulak veriniz bir arkadaşımız bir anket yayınlamış bence elbistan seçmenin durumunu iyi özetlemiş evet durmuş küçüğün destekleyenler var ama tepki duyanlarda bir o kadar var ben kendi yaptığım gözlemdede aynı şeyi gözlemledim

evet dede diyen sayısı az çünkü dede aday adayı değil ve propaganda yapmıyor
ama onarağmen aziz millet böyle bir insanı unutmamış

elbistan burjuvazisi dedeyi istemez bu doğrudur çünkü dede sadece belediye menfaatlari ile garibanın hakkını müdafaa eder burjuvazinin belediyeden rantlanmasına müsade etmez
her hizmetin en az malityetle yapılmasını sağlar ve her kaynakta belediyenin karını ve kazancını düşünür kum ve çakıl inşat işlerine önem verir ve özel şirketlerin bu kanlla beldiyeyi söğüşlemsine müsade etmez belediyey lazım olan her malzemeyi kaynağından ucuza satın alır ve elbistan burjuvazisine burdan rant sağlmaz
elbistana gelen yatırmcı şirketlerin ihtiyacı olan kum çakıl vs belediye adına satar ve belediyeye buradan kaynak oluşturu
örnek b santralinin yapımında kullanılmak üzere oraya satılacak 20 tirilyonluk kum ve çakıl sıtok etmişti ama onu mevcut başkan resmen çaldı ve kendi kardeşi adıana sattırdı bu dosya şu an mahkemede

dede başkan halkın başkanıdır garibanı gözetir iki dönem başkanlık yapmış adamın bir evi bile yok
adam hz ömer hassasiyetini gözetiyor

dede hizmet yapmadı diyorlar küllü yalan bu belediyeden rantlamayan hırsızların yalanı
velevki onlar 1994 seçiminde 278 kişi yönetici kesimi partiden istifa ettiği halde başka partiye törenle geçtiği halde dede halkın desteği ile seçimi yine kazandı

ozaman bu istifa eden adamlar şugün malesef hepsi ak partiye üşüşmüş durumdalar ve dede aleyhine çalışıyorlar avni beyde onların etkisinde kalmış durumda

dede aday adayı olmadı çünkü vekil kayınlarına 1 yıl önceden söz vermişti bu durmda dede nasıl aday adayı olsun
elbistanda aday adayı olan 3 arkadaşımız dede lehine çekileceklerini ifade ediyorlar
dede burjuvazinin değil halkın adayıdır
avni bey burjuvaziye durmuş kazanır dedi evet durmuşun bu şekilde ön pılana çıkarılmasıyla ankat desteği bir miktar oynadı 19 gibi
eğer dede ön plana çıkarılmış olsa idi ankatlerden şimdi en az 40 çekerdi
başkasını desteklese dahi seçmen dedeye tepkili değil
sitem eden var ama tepkili değil bunu ayırmak lazım

DEDE ADAY OLURSA DEDEYİ SEVEN EN AZ 500 KİŞİ SEÇİMDE GÖNÜLLÜ GÖREV ALIR VE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞR EV EV GEZE VE DEDEYE DESTEK İSTER
EN HIRSIZIN KARŞISINA EN DÜRÜSTÜNÜ ÇIKARMAK GEREKMİYORMU HALKI DENEMEK LAZIM
HIRSIZIMI İSTİYORLAR DÜRÜSTÜMÜ
HALKA ODA ÇALAR ODA ÇALAR BARİ BANA VERENE OY VERİYİM DEME ŞANSI BIRAKMAYALIM
SAYGILAR

suvari4682
01-04-2009, 02:56
elbistanlı sana bu tarafsız ve mertce yorumundan dolayı teşekkür ediyoruz. bizim demeyi beceremediklerimizi dile getirmişsin. Allah razı olsun.

sertakpartil
01-04-2009, 03:28
arkadaşalar siteye koyduğum ankar bir araştırma şirketine çok yönlü yaptırılmış bir ankettir tüm aday adaylarının durumu tek yek irdelenmiştir mesela durmuş küçük diyenler osman gökceçiğe nası bakıyor veya durmuş küçük diyenler merih karakayaya nasıl bakıyor hepsi var ama ben sadece sonuç kısmını koydum

anket yüze 21 kadınlara sorulmuş ve yüzde 14 de18-25 yaş gurubuna sorulmuştur
elbistanda çarşı merkezi hariç mahllelerde evlerde yapılmıştır. mahallenin seçmen sayısı oranında deneğe sorulmuştur ve tüm mahallelerde yapılmıştır .

orhan_bey
01-04-2009, 14:14
elbistanlı diline eline saglık çok güzel yazmışın bunun üstüne bana yazmak düşmez ALLAH razı olsun

orhan_bey
01-04-2009, 18:20
sayın akp yöneticileri sesimizi duymanız dilegi ile bu k.maraşta elbistan için temayül yoklaması varmış 164 kişi oy kullanacakmış yapmayın beyler gecen dönemde yanı hatayı yaptınız millet gitti oy kullandı oylar cuvallandı akp genel merkeze gitti hiç acılmadan oylar hamza akbaş aday gösterildi sonuç malum sayın kazanacak adaya gider teklif ederim diyodu tv canlı yayında neden sayın h.abdullah dede ye teklif etmiyo?amaç üzüm yemekmi bagcımı dövmek hazır adayımız varken kazanacak hala temayül falan gercek anket yapacaksanız gelin elbistan halkına sorun kim cıkacak mevcut adayların hiç biri ile kazanacamızı sanmıyorum.mevcut başkan bu dönemde kazanırsa bunun vebalide sizedir.haa bunuda unutmayın

OBALI
01-05-2009, 18:23
ZURNADA PEŞREV OLMAZ NE ÇIKARSA BAHTINA.
Seçim sathi mahallinde artık bu zurna biraz ince biraz kalın ses verecek. Lütfen okurlarımız bu sese kulak versin. Öttür ey zurnacı. Zurna avni doğan beyin elinde. hasan doğan da zurnacı başı. bunlar durmuş küçük peşrevi çalıyolar. öyleyse yapacak birşey yok. ekstradan birşey yapılmak düşünülüyorsa şöyle bir önerimiz de var: DÖRT DÖNEMDİR MİLLET VEKİLLİĞİ seçimlerinde seçilmiş olan son dönemde de %56 oy alarak seçilen sayın Avni doğan bey belediye başkanı adayı olabilir. böylelikle ak partide son seçimlerde durumu kurtararak belediyeyi kazanmış olur. OLURMUU? OLUUURRR!!! veyahutta torununum (..........KÜ.........) ne olur.

Bu açıklamanızdan dolayı teşekkürler daha neler var söylenecek 15 ocaktan sonra son bilgilere göre 1 yıl önce avni bey durmuş beye söz vermiş diyorlar tıpkı 2004 seçiminin EN BÜYÜK YANLIŞIN kopyası zaten vekilin özel kalemi ve etrafında TAKLA atanlar avni beyi yine yanlış yaptırmayı başarmışlar ama artık söz milletin hiçbir zaman millete karşı siyaseti afetmedi bunuda afetmez adı AKP de olsa vatandaşın teveccühü var AKP YE ama yöneticiyim diye seçilmiş havası veren MİNİCİK ATANMIŞLAR VARYA seçimi kaybedersek nasıl gezecekler memlekette.Aslında halk adayını buldu GÖNÜLLERİN DOSTU GARİBAN DOSTU ADAM GİBİ ADAM DİMDİK DURAN insanı görmezden gelen CEKETİ kalınlara hesabı siyaseten halk soracaktır.Hani adalet vardı hani kimseye angaje olunmayacaktı adaletli ön seçim olacaktı ama yapmadılar.Çünkü sorsalar gönüllerin adayı çıkar ve bizim taklacılar faydalanamaz hortumlayamazdı. hani temiz toplum temiz siyaset deniyordu günah çıkaranlarlamı yokya 2 dönem çaldırmayan çalmayan beytülmahalin malını HZ.ÖMER RA.zihniyetiyle koruyanmı neyse buğünlük yeter devamı var.

OBALI
01-05-2009, 18:49
Ama yinede halkın tercihi gözardı edilmez ümidimi koruyorum

orhan_bey
01-05-2009, 19:52
kendileri bilir obalı kardeş nasıl olsa alıştılar seçim kaybetmeye kazanacak adamı neden aday etsinler?inşallah sayın başbakan elbistana el atarda düzelir.yoksa bunlarla seçime girilmez

ELBİSTANLI
01-06-2009, 02:46
SEVGİLİ ELBİSTANLI KARDEŞLERİM BU SEÇİM AK PARTİNİN KADER SEÇİMİ EVET ADAYA KIZA BİLİRSİNİZ AMA SİZE TAVSİYEM HERŞEYE RAĞMEN PARTİNİZDEN BAŞKA PARTİYE OY VERMEMENİZDİR

VEKİLE KIZABİLİRSİNİZ AMA BU SİZİN AK PARTİDEN GİTMENİZE SEBEP OLMASIN ÇÜNKÜ KİŞİLER GELİP GEÇİCİDİR KALICI OLAN BU MİLLETE OLAN SADAKAT YEMİNİMİZDİR
ONLAR SADAKAT GÖSTERMESEDE BİZ SADAKAT GÖSTERLİM ONLAR DAHA ÖNCE SATMIŞ OLSADA BİZ SATMAYALIM HERKES HEYBESİNDEKİNİ DÖKECEKTİR
SİZİN HEYBENİZDE PARTİNİZE KARŞI SADAKAT VAR AMA ADAY OLACAK ARKADAŞIDA DESTEKLEYENLER VAR MUTLAKİ OLACAKTIR EĞER SİDE AYNI YANLIŞI YAPARSANIZ GELECEKTEDE SİZ BU KEZ SUÇLANIRSINIZ
GERÇİ BAZEN BENDE SİZLER GİBİ DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİM
SATALIM YIKALIM GELECEK DÖNEM BANADA SIRA GELSİN AMA
AMA YANLIŞ İHANETLE BİR YERE VARILMAZ

BEĞENMEDİKLERİ OY VERMEDİKLERİ İHANET ETTİKLERİ HAMZA AKBAŞ GELİRİM PARTİM İÇİN ÇALIŞRIM DİYORMUŞ İŞTE OMURGALI İNSAN BÖYLE OLUR
EN ÇOK KIZMASI GEREKEN İNSAN BUNU YAPIYORSA BİZEDE İHANET EĞİL PARTİMİZE SADAKAT DÜŞER

ONLAR UTANSIN AMA BİZ BAŞI DİK OLANLARDAN OLALIM

ONLAR OMURGALI OLSA İDİLER GEÇEN DÖNEM İHANET ETTİKLERİ ADAMDAN EMAN DİLEMEZLERDİ EMAN DİLEYENE EMAN VERMEK
ER KİŞİNİN ERKEK ADAMIN İŞDİR EMAN DİLEMEK TE KORKAKLARIN İŞİDİR

HEPİNİZİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ SİZ SADAKAT EHLİ İNSANLARSINIZ
MAKAM VE MEVKİİ İÇİN EĞİLİP BÜKÜLMEZSİNİZ VE SIRTINDAN VURDUĞUNUZ İNSANLARDAN EMAN DİLEMEZSİNİZ

sertakpartil
01-06-2009, 03:27
valla biri bana böyle konuşşasa yada yazsa adaylıktan vazgeçerim

BEN YAYINLADĞIM ANKETİ BİR ARAŞTIRMA ŞİRKETİNDEN ALMIŞTIM ADINI VEREMEM AMA BANA GARİP GELMİŞTİ ÇOKTA İNANMAMIŞTIM

AMA YORUMLARA BAKINCA ANLAŞILYORKİ ANKATTE DOĞRU ALTINDAKİ YORUMDA

EVET EÇMENİN BİRKISMI TEPKİLİ
HEMDE NE TEPKİ
AMA YİNEDE OYUNU VERCEK BU ANLAŞILIYOR

OBALI
01-06-2009, 11:52
SEVGİLİ ELBİSTANLI KARDEŞLERİM BU SEÇİM AK PARTİNİN KADER SEÇİMİ EVET ADAYA KIZA BİLİRSİNİZ AMA SİZE TAVSİYEM HERŞEYE RAĞMEN PARTİNİZDEN BAŞKA PARTİYE OY VERMEMENİZDİR

VEKİLE KIZABİLİRSİNİZ AMA BU SİZİN AK PARTİDEN GİTMENİZE SEBEP OLMASIN ÇÜNKÜ KİŞİLER GELİP GEÇİCİDİR KALICI OLAN BU MİLLETE OLAN SADAKAT YEMİNİMİZDİR
ONLAR SADAKAT GÖSTERMESEDE BİZ SADAKAT GÖSTERLİM ONLAR DAHA ÖNCE SATMIŞ OLSADA BİZ SATMAYALIM HERKES HEYBESİNDEKİNİ DÖKECEKTİR
SİZİN HEYBENİZDE PARTİNİZE KARŞI SADAKAT VAR AMA ADAY OLACAK ARKADAŞIDA DESTEKLEYENLER VAR MUTLAKİ OLACAKTIR EĞER SİDE AYNI YANLIŞI YAPARSANIZ GELECEKTEDE SİZ BU KEZ SUÇLANIRSINIZ
GERÇİ BAZEN BENDE SİZLER GİBİ DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİM
SATALIM YIKALIM GELECEK DÖNEM BANADA SIRA GELSİN AMA
AMA YANLIŞ İHANETLE BİR YERE VARILMAZ

BEĞENMEDİKLERİ OY VERMEDİKLERİ İHANET ETTİKLERİ HAMZA AKBAŞ GELİRİM PARTİM İÇİN ÇALIŞRIM DİYORMUŞ İŞTE OMURGALI İNSAN BÖYLE OLUR
EN ÇOK KIZMASI GEREKEN İNSAN BUNU YAPIYORSA BİZEDE İHANET EĞİL PARTİMİZE SADAKAT DÜŞER

ONLAR UTANSIN AMA BİZ BAŞI DİK OLANLARDAN OLALIM

ONLAR OMURGALI OLSA İDİLER GEÇEN DÖNEM İHANET ETTİKLERİ ADAMDAN EMAN DİLEMEZLERDİ EMAN DİLEYENE EMAN VERMEK
ER KİŞİNİN ERKEK ADAMIN İŞDİR EMAN DİLEMEK TE KORKAKLARIN İŞİDİR

HEPİNİZİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ SİZ SADAKAT EHLİ İNSANLARSINIZ
MAKAM VE MEVKİİ İÇİN EĞİLİP BÜKÜLMEZSİNİZ VE SIRTINDAN VURDUĞUNUZ İNSANLARDAN EMAN DİLEMEZSİNİZ

Bakın arkadaşlar Ben şahsen Tayyip beyciyim zaten herkeste öyledir Akp yi satmakmı asla şakası bile hoşdeyil ama birde şu var siyaset gönül işi bedava yapılıyor ben 1987 yılından beri içindeyim akp kuruldu geldim ve hala burdayım bedava yapılan siyasette insanların gönlünü almazsan iyi bir ekip kurmazsan adayın kim olursa olsun kazanamazsın.Kişilerin çalışma mantığı adaya bağlıdır gönülden sevdiği adaya adeta can siperane çalışır.94 seçimlerinde gönüllerin adayının 2 nci döneminde ceketi kalınlar kaçtı sebebi baltutan parmagını yalamadı elini vurmak istedi ama parmakları kesildi ve dedenin ipini çekmek istediler ama yapamadılar.ogün dede başkanın arkasında mazlum gariban kişiler kaldı simit ve çayla seçime gidildi.ve seçim kazanıldı.

Şimdi sen halkın tercihini görmezden geleceksin aday etmediğingibi tercihen verilecek ön oylamada karalama kampanyası yapacaksın kapımız açık herkes aday olsun burdaki diğer adaylara saygılı olsun diyeceksin AMA NEYAZIKKİ BİR YIL ÖNCE DURMUŞ BEYE ADAYLIĞIN SÖZÜNÜ vereceksi ve halkı teşkilatı yönlendireceksin bunun adına ne SÖYLENİR......................TAKDİR ARKADAŞLARIN

suvari4682
01-06-2009, 17:48
değerli ak partililer ben bana ihanet eden adama neden oy veriyim. nerden bileceğim bana halen ihanet etmediğini? geçen dönemin acısı hala içerde ben canımı ortaya koyup çalışıyım adam gitsin karşı partiye çalışsın olan da bana olsun oh ne güzel ne hoş. yok öyle yağma...

orhan_bey
01-06-2009, 21:27
süvari kardeşime katılıyorum beni satana oy vermem yok öyle yagma adam gibi aday cıkmazsa vermem cevreme verdirmem birileri canını ortaya koyacak akp ye çalışacak biri satacak sonrada ben bir hata etdim ben adayım hata yaptın önce nefer olarak çalış kendini affetdir milletvekili ol ama böyle gelirsen kusura bakma oyu bırak kazanmaman için elimden geleni yaparım

y.alptekin
01-07-2009, 15:02
Sayın süvari4682. Ak Partinin Elbistan da %56 oyu var derken genel seçimlerde alınan oyu kastedmiştim. %56 oy Avni Doğan için mi çıktı Ak Partiye. Haşa. Hiç tanınmamış, bilinmedik bir aday olsaydı Ak Parti daha fazla alırdı, bundan da eminim.
Belediye seçimleri için de söylemek istediğim budur. Avni Doğan'a rağmen %56 oy almış parti belediyeyi yeni bir adayla kazanır. Daha önce siyasete bulaşmamış, geçmişi, çevresi, kişiliği ile uygun bir aday.

orhan_bey
01-08-2009, 00:52
y.alptekin kardeşim mevcut başkanı elbistnda bir tek sayın h.abdullah dede yıkar neden dersen sayın dede iki dönem başkanlık yaptı kimsenin kalbini kırmadı yetimin malını yemedi dürüst inançlı adam gibi adam yeni adaya gerek yok dedemiz yeter gardaş herkes bunu biliyo mevcutda bir tek dededen korkuyo ama bunu sayın akp yöneticileri görmüyo bunu anlamakta güçlük çekiyom inşallah iş işden gecmeden anlarlar yoksa elbistana yazık olur kendilerde vebalde kalır

MURAT BEY
01-08-2009, 18:32
Zurna sahibi avni her aday adayına sen kazındın temayulde seni yokladılar (pazar karpuzu mu yokluyorsun zurnacı?) sen çıktın dedi. birer adet mavi boncuk dağıtarak en son kamuoyu yoklamasından -ne edeyim kardeşim falanca aday çıktı- diye hele yaşınız genç yolunuz uzak nasipse öbür seçimlerde yine aday adayı olursunuz bende sizi yine bu zurnanın önünde peşrev çektiririm. SİZLERDE BU OYUN BENDE DE BU NEFES VE ZURNA OLDUKCA DAHA ÇOOOOOOOK SİYASET HALAYI ÇEKERİZ... haydi iyi oyunlar.

suvari4682
01-08-2009, 21:17
galiba ak parti adaylığı durmuş küçük e vermiş. burdan şu sonuç çıkıyor ABDULLAH PAKSOYA 3. DÖNEMİ HAYIRLI OLSUN. SEÇİMİ KAYBETTİK.

orhan_bey
01-09-2009, 17:39
eger adaylıgı dediginiz şahıs aldı ise çiçek göndermeye başlayın yoksa ya biter ya zam gelir siz biran önce çiçeklerinizi belediyeye gönderin

suvari4682
01-09-2009, 19:45
orhan bey kime göndereceğiz çiçekleri?

orhan_bey
01-11-2009, 13:52
çicekleri biz degil akp yöneticileri paksoya göndersinler.

sadıkpartili
01-14-2009, 02:11
arkadaşlar elbistanın adaylığ yeniden değerlendirilmeye alınmış konu mkyk ya taşınmış avni bey tek kalmış ben durmuşa söz verdim illa o olacak derken diğerleri o olmaz diyormuş

inşallah dedeye verirler

sadıkpartili
01-14-2009, 02:17
DEDE DÜRÜS BİR İNSAN
DEDE SADIK BİR DOST
DEDE ADİL BİR İDARCİ
DEDE İKSATÇI BİR HARCAMACI
DEDE SABIRLI BİR SİYASETÇİ
DEDE YİĞİT BİR DÜŞMAN

DEDE SEVİLEN VE SAYGI DUYULAN BİR İNSAN
ONUN İÇİN BU HIRSIZLARI DEDE YIKMALI VE KÖKLERİNİ KAZIMALI
BUNLARLA 10 YIL İŞBİRLİĞİ YAPAN BİR ADAY KAZANSADA YİNE ONLARLA HAREKET EDER VEDE SATILIR YADA KORKUTULUR

orhan_bey
01-14-2009, 17:22
sadık partili rumuza katılıyorum akp elbistanda seçim kazanmak istiyosa sayın HACI ABDULLAH DEDE yi aday göstermelidir.yoksa bir beş yıl daha yapılacak hırsızlıga ortak olur vebalde kalırlar İNŞALLAH dede yi aday eder vebalden kurtulursunuz.saygılar

suvari4682
01-14-2009, 17:33
DEDE BAŞKAN VARSA BİZ VARIZ. DEDE BAŞKAN YOKSA BİZDE YOKUZ. bunu sadece ben söylemiyorum. bunu tüm elbistan söylüyor. ak parti yönetimi ne yapmaya çalışıyor. ben anlamıyorum. durmuş 2004 seçimlerinde ak partiye ihanet etti ve paksoya çalıştı niye dayatıyorlar anlamıyorum ki. avni doğan ne yapmaya çalışıyor bir memlekette zorla seçim kaybettirilmez ki. anlayan varsa Allah rızası için buraya yazsın lütfen

suvari4682
01-14-2009, 17:37
hem durmuş küçük paksoyu yıkabileceğine kendisi bile inanamz ki çünkü 2004 seçimlerinde paksoyun emrine girmemişmiydi bu ne iş anlamak zor biraz. hele yorumlamak imkansız.

orhan_bey
01-14-2009, 23:59
eminim bunlardan sayın başbakanımızın haberi yok eger olsa idi akp yönetimini fesh ederdi adam her yere yetişemezki ALLAH yardımcısı olsun sayın dede yi aday etmezlerse elbistanda belediyeyi rüyalarında bile göremezler

suvari4682
01-15-2009, 02:45
orhan bey rüya da bir yere kadar. bakın iki tane denklem var. birincisi ve şu anda muhtemel olanı: durmuş küçük aday edilir ve seçim kaybedilir ikincisi dede aday edilir seçim alınır. olay bu yav çok bilinmeyenli bir denklem yokki ortada çözülmesi gereken bir x var formul de bu işte. şimdi ilk denklemi ele alalım durmuş küçük aday edilirse dede yine küçüğe çalışır ama küçüğü dede bile kurtaramaz. ikinci denklemi de şöyle yorumlayalım: dede aday gösterilirse küçüğün desteklemesine de gerek yok KÖSTEK OLMASIN YETER.(anlayan anlar).

devran46
01-18-2009, 15:49
uzun lafın kısası durmuş küçük başkan adayı hayırlı olsun

devran46
01-19-2009, 00:35
iyi geceler bu gün itibarı ile belli oldu genciyle yaşlısıyla açıkcası her kesimden oy alacak durmuş küçük geliyor duyrulur!!!

devran46
01-19-2009, 00:38
torileriniz boş uğraşmayın boşa arkadaşlar :))

devran46
01-19-2009, 00:41
:Deminim bunlardan sayın başbakanımızın haberi yok eger olsa idi akp yönetimini fesh ederdi adam her yere yetişemezki ALLAH yardımcısı olsun sayın dede yi aday etmezlerse elbistanda belediyeyi rüyalarında bile göremezler
:hihi2::olmaz:yanılıyorsun dostuum iddia ediyorum yazdığına pişman olcaksın bu yazıları:D:karasız::karasız:

ishakyilmaz
01-19-2009, 12:25
Arkadaşlar bölgenizdeki siyasetin dişatını biraz akıcı ve açıklayıcı bir şekilde izah ederseniz bizlerde anlam vermiş oluruz.Şu şekilde iki grup arasında;bizim,sizin aday durumu sözkonusu.Kısırdöngü siyasetinden uzak durmaya çalışalım.Özelikle adaylarımız Ak parti çatısı altında siyaset yapıyorlarsa dediğim şekilde yorumlamaya çalışalım..!

ELBİSTANLI
01-19-2009, 13:07
sevgili arkadaşlar elbistanda durum şu

dede adayolmuş olsa idi seçimi şimdiden kutlardık

ancak durmuş beyde seçimi kazanabilir
şimdilik iyi gidiyor eğer yemekte buluşan 1500 genç iyi değerlendirilir ise seçimin rengi değişir
durmuş bey şimdilik iyi gidiyor ama şimarmamalı senin 1oyun olmasa nolurki demememli
il genelde ve belediye meclis yazımında nede olsa kazandım kimseyi başıma maymun etmeyeim parmakçıları yazıyım dememmeli
nede olsa kazanıyorum kimseye borçlu kalayım kimseye bir söz vermeyeyim dememeli
ev ev gezmeli dükkan dükkan gezmeli
ve herkesi motive edip çalışmasını sağlamalı kendine tepki dutanları gezmeli ve ikna etmeli evet seçimi kazanır ama böyle kazanır

devran46
01-21-2009, 03:34
hem durmuş küçük paksoyu yıkabileceğine kendisi bile inanamz ki çünkü 2004 seçimlerinde paksoyun emrine girmemişmiydi bu ne iş anlamak zor biraz. hele yorumlamak imkansız.
görücez :olmaz::olmaz::olmaz::çiçek:

suvari4682
01-26-2009, 04:25
görelim devran46 ben 30 marta kadar birşey yazmam buraya. 30 martta yazarım ama.

sertakpartil
01-27-2009, 02:39
aelbistanda yapılan en son anketi yayınlıyoruz

partilerin adayları belli oldu

akparti %43
mhp %29
bbp%12
chp%9
diğer /7

bu ankar elbistanda 389 denek üzerinde her mahallde ve mahallenin seçmen sayısı oranıda sondajlama usulü yapılmı cevap vermek istemeyenler ve kararsızlar değerlendirme harici bırakılmıştır

kararsızlar ve cevapvermek istemeyenlerin oranıdğerlendirimeye alınsa idi %24 olacaktı

d(v)elisemo
01-28-2009, 16:50
A-Ben bir Ak Partili olarak Elbistan'nımızın hiçbişeyi unutacağını düşünmüyorum. Zira Hamza Beyin (ki bana göre Elbistan'da gelmiş geçmiş en başarılı başkandır) icraatı esnasında kasdi olmasa bile usluben fakur fukara işbortacı ile yaptıgı dialoğ hataları unutulmamış ve ve bu hatalar kendisine 1989, 1994, 1999, 2004 seçimlerinde seçim kaybettirmiştir.

B-Gelelim şimdiye, Durmuş Küçük'ün (bildiğim kadarıyla) Ak parti kurucu ilçe başkanı ve 2002, 2004 seçimlerinde de aday adayı olmasına rağmen (yani mantiken Ak Partililiği tescillenmesine rağmen) aday adayı olduğu 2004 seçiminde rakip partiye çalışmıştır. Aday yapılmayan bir aday adayı 4 şey yapabilir. Olması gerenden olmaması gerekene doğru sıralayacağım.

1.Motivasyonunu kaybetmez adaya destek verir,
2.Motivasyonunu kaybeder ama partisinin şeçimi kazanmasını gönülden ister.
3. Gider başka partiden aday olur.(şahsından dolayı kesin alacağını düşünen ve/veya partisinden umudunu kesen herkes bunu yapar ve yapmalıdır da)
4.Partisine küser alenen ve gizli olarak partisne destek vermez.
5.Gider rakip adayı destekler
6. Partisine çalışır gibi görünür ama adayın kazanmaması için elinden geleni yapar.

4 şey dedik altı oldu o da Elbistan'ın özelliğinden dolayı böle oldu sanırım. :karasız:

gelelim Hamza Bey'in yaptıklarıyla Durmuş Bey'in yaptıkları arasındaki analitik bağlantıya;
millet Hamza bey'in yıllar önce bir kaç kişiye sölemiş oldukları sözler yüzünden 4 defa seçim kaybettirerek ceza verdi. İkisinin yaptıklarının kişisel zaafiyeti derecesini düşünün ve sonucu tahmin edin.(Avni Bey'in sosyoloji bilgisi iyidir. Bunun hesabını yapmıştır.)

Durmuş Bey de bunları hesap edebilecek kadar zeki bir insan kuşkusuz. Ama hırsları kendisini frenlemeye ve akıbetini görmesine engel oldu ve olmaya devam ediyor sanırım.

Ama bütün bunlara rağmen Durmuş Bey'in şansı başka Durmuş Küçük'ün adaylık dışında kalmaması.:merhaba:

Dede'ye gelince; Kişilik olarak kalite bir adam ama yönetici dediğin adam kılıcı sürekli keskin tutmalı. Etliye sütlüye karışmayan adam yönetici olmamalı. Bu tutumundan dolayı da Şehre (bana göre) 10 yıl kaybettirmiştir.

günün sözü: Çark evinde oynayan çark yuvasına düşer.

kral3882
01-29-2009, 03:07
arkadaşlar adayımız durmuş küçük ü şahıs olarak tanımadığınız yazdığınız satırlardan anlaşılıyor syn av durmuş küçük bey karekteri yaşayış tarzı bakımından nadir görülebilecek bir kişiliğe sahiptir.... onu tanıyanlar bilir eğer bu işe talip olmuşsa en ufak menfaatini dahi göz önüne getrmeyeceğini de yine onu tanıyanlar bilir... bu güzel insan bu işe talip olmuşsa memleketi içindir seçildiği takdirde de memleketi menfatine işler yapacağından şahsımdan emin olduğumdan daha fazla eminim...gelin sz de adayımız sayın av dyrmuş küçüük ü tanıyın.. yorumlarınıza ona gre yön verin... murat

d(v)elisemo
02-05-2009, 00:14
kafama takılan bir tek konu var. durmus küçük geçen seçimde oyları kime yönlendirdi. bu sorunun cevabı 3 harf. ben başkasının verdiği cevabı degil kendi cevabını merak ediyom. zira yakın akrabalarının da söledikleri benim yorumumu destekler nitelikte.

alırsa yıllarca siyaset yaptıgı mhp den çalacagı oylarla alır. yoksa avni nin canına minnet bir muhtemeli daha bertaraf etmiş olur.

suvari4682
02-07-2009, 02:56
dedenin zaten kılıcı keskini pkk sponsorlarını elbistandan gönderdi adam canını ortaya koyarak bunu hangi belediye başkanı yaparkı elbistana 450 km kanalizasyon alt yapı döşetti 200 km şehir içine ve dışına asvalt döşetti ve asvalt plentini kurdu elbistan ekonomisi için et kombinasını yaptırdı ve büyük baş hayvan sayısı elbistanda ve köylerinde 1200 ken 32000 e çıktı tabi dede başkan bu yaptıklarını hiç bir zaman reklam yapmadı daha çok kalem hizmet yazabilirim bunları yakınen biliyorum Allaha emanet olun.

murro1
02-07-2009, 03:10
bir açıklama yapıyım. devran46=Abdullah paksoy. Abdullah Paksoy=very very hard thief. merak eden ingilizce türkçe sözlüğe 'thief' e bakar. ve şunu devran46 nick li kardeşimin yüzüne haykırıyorum . ARTIK PAKSOY KENDİ PARTİSİNDE SİYASET YAPSIN AK PARTİNİN CEBİNDEN ELİNİ ÇEKSİN. BİR DE NOT= PAKSOY GÜCÜNÜN YETTİĞİNİ CINCIK OSMAN'A GÜCÜNÜN YETMEDİĞİNİ DE ALLAH'A HAVALE EDİYOR. İNSAF LÜTFEN.

turker
02-19-2009, 03:51
Web sayfamıza 100 TL + KDV / ay fiyatlandırma ile reklamlarınızı verebilirsiniz.

Endüstriye yönelik hizmet veren internet sitemizin ziyaretçi istatistik bilgilendirmesi istenildiği takdirde gönderilecektir.

İyi çalışmalar.

--
Erol TÜRKER
Plastik-TR [Plastik Teknolojileri Sitesi]
http://www.plastik-tr.com/
destek@plastik-tr.com
Tel: 90 554 404 1381

(Not: Forum Kurallarında herhangi bir kısıtlamaya rastlamadığımdan ötürü bu mesaja yer vermiş bulunuyorum.)

mehmet arif
04-14-2009, 02:15
Mevcut başkan benden dolayı, adamın Elbistandan haberi yok diyor. Benim Elbistandan haberim var. Elbistanın insanları aç. Sen aç bırakılmasına sebep olmuşsun. Şimdi bu arkadaşımız, birkaç kişi ile bir saadet zinciri kurmuş. Belediyenin içine dükkân açmış, dükkân. Belediyeden milletin malını yiyorlar, sizde bunu biliyorsunuz. Acık ta fazla yiyorlar, burunları da bata bata yiyor. Bir şey oldu mu ancak mübarek geçmişlerine sığınıyor. O geçmişleri benim de geçmişim. Sana müsaade etmeyecek o geçmişimiz inşallah. Benim Elbistandan değil, senin her attığın adımdan haberim var. Şimdi sen çıkmışsın bir son gün siyasetinden bahsediyorsun, artık tutmaz. Her attığı adım suç, yaptığı her iş ağır cezalık. Bütün ihalelere fesat karıştırmış durumda. Bütün şirketleri paravan. Ya kendisi alıyor dolaylı olarak, ya ortaklarına aldırıyor. Ya da yakın arkadaşlarına. Adliyeye intikal etmiş dosyaları var. Aklandı mı? Hayır, yargılama devam ediyor. Kamuoyu bunları biliyor, ben terbiyem gereği söylemek istemiyordum, mecbur bıraktırıyor, söylettiriyor. Artık dosyaların takipçisi ben olacağım. Bakalım nasıl kurtulacak, takipçisi olduktan sonra. Bizler siyasetin düşük seviyede yapılmasına karşıyız. Ancak, kendi belediye personellerinden bazılarına sahip olamıyor. Kendi aleyhine bizim dışımızda yazı yazıyorlar. Biz bu tür siyaset anlayışını tasvip etmiyoruz. Başkan son güne çok ümit bağlıyor. Ne yapsın başka bir şey kalmadı elinde. Ama çok arzu ediyorsa benimde kendisine bir son gün sürprizim var. Hem de dedikodu değil. Biz devletin resmi belgesi ile konuşuyoruz. Devamı da var. Şimdi beni konuşturma başkan, devamı da var. Birazda başka şeylerden bahsedelim. Mesela bir Mehmet Ali Güneş olayı var. Her işlemi ağır cezalıktır. Mesela bu petrol ihalesi var. Göstermelik olarak yapılan petrol ihalesi var. Mesela bir imar işleri müdürü var ondan bahsedelim. Göstermelik olarak birkaç ay önce geriye çektiğin müdür. Müdür mü müteahhit mi herkes biliyor ne olduğunu. Saraykent bürosu açılışı vesilesi ile bazı konulara devam etmek istiyorum. Mevcut başkan senin her tarafın dökülüyor. Bir tavsiyem var, bu işi bırak. Memleketi germe, hizmete engel olma. Havayı temizleyelim, suyu temizleyelim, işsizlerimize hükümetimizle beraber iş bulalım. Elbistanımızı modern bir şehir haline getirelim. 10 yıl boyunca ne yaptın, ne yaptı arkadaşlar? Bir park yaptı, onu da 280 dönüm arsasının önüne yaptı. Asfalt plenti senden önce vardı. Ne yaptın? Belediyenin işleyen ocaklarını kapattın
BU SÖZLERVE İDDİALAR ŞİMDİ BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLEN DURMUŞ KÜÇÜK'E AİT.ÖYLE ANLAŞILIYOR Kİ BUNLARI YUTACAK.HİÇ BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ,KALDIĞI YERDEN AYNEN DEVAM.VAH ZAVALLI MEMLEKETİM.EŞEK AYNI EŞEK,SEMER FARKLI...

yavuz alptekin
04-14-2009, 23:06
öncelikle cümleten selamun aleykum. uzun ve yorucu bir çalışmadan sonra durmuş küçük belediye başkanı oldu. Allah hayırlı uğurlu eylesin. fakat seçimlerde durmuş beyden daha çok çalışan bir isim vardı oda DEDE BAŞKAN. inşallah dede başkanımızda vekil olur bu memleket daha ileri gider. nihayetinde hepimiz biliyoruz durmuş beyin öğretmeni rehberi dede başkandır. siyaseti durmuş beye dede başkan öğretmiştir. ŞİMDİ

yavuz alptekin
04-14-2009, 23:07
ŞİMDİ AHTE VEFA BORCU DURMUŞ BEYDE. BİZ DEDE BAŞKANI VEKİL OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ

amor3
07-21-2009, 07:03
Seçim bürolarında çay, kahve, meşrubat çeşitlerini içerek seçim kazanamazlar söyleyeyim !

d(v)elisemo
08-11-2009, 04:39
Sayın Başkanımıza yeni görevinde hayılı olsun diyoruz. Bunun yanında bişey daha demek istiyorum. Gidenler hanedanlık kurdukları için gitti. Hanedan siyaseti güdülürse başkan biletini şimdiden keser... Sadece belediyedekini degil siyasetti biletini...

SarR52
10-25-2009, 02:39
o bu değildee bir dahahki seçimde melih gökçek olursa bu partide ankarada hiçir yeri kazanamicak giibi duruyoo ..

KHENDAL
04-24-2013, 16:56
Güzel bilgiler teşekkürler