fatih kısaparmak balon baskılı balon ADNAN Aybaba artık fenerbahçeli :) - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ADNAN Aybaba artık fenerbahçeli :)

ATmaCA53
03-31-2008, 23:47
adnan aybaba beşiktaş, fenerbahçe maçının galibini beşiktaş kazacağını söyledi, eğer fenerbahçe kazansın ben fenerbahçe formasını giyerim diyen adnan aybaba fox tv`de yayınlanan verkaçta zorda olsa adnan aybabaya fenerbahçe formasını giydirebildiler.
işte o anları izleyiniz...

http://www.youtube.com/watch?v=T-Z_aMfgm_8

kayısıkentli44
03-31-2008, 23:49
bu adnan aybaba yaaa..başlıgı düzeltelim...

RDönmezs
04-01-2008, 00:46
Fenerbahçe ile alay edilmez :D

mavera
04-01-2008, 00:56
Ne fenerbahceymis be kimine forma giydiriyor, kimine bikini..herkes haddini bilecek kardesim..
Fenerbahceli degilim ama gözlerim görüyor, futboldan anliyoruz o halde niye büyük konusalim ki.. burada bazi arkadaslar gecen hafta bana 3 ten, 5 ten bahsediyorlardi evet onlar duygusal yaklastilar ama futbolda duygusalliga yer yok..
Bu arada Fener chalseyi elesin bende takim elbise giyecegim 8)

oguzdesouza
04-01-2008, 18:00
Ne fenerbahceymis be kimine forma giydiriyor, kimine bikini..herkes haddini bilecek kardesim..
Fenerbahceli degilim ama gözlerim görüyor, futboldan anliyoruz o halde niye büyük konusalim ki.. burada bazi arkadaslar gecen hafta bana 3 ten, 5 ten bahsediyorlardi evet onlar duygusal yaklastilar ama futbolda duygusalliga yer yok..
Bu arada Fener chalseyi elesin bende takim elbise giyecegim 8)

:D :D :D

Hüdaverdi
04-01-2008, 18:08
Çürükler hakkettiği yeri bulur elbet :D
bjk bir çürüktendaha kurtulmuş :D