Orijinalini görmek için tıklayınız : Adnan Polat'tan Erdoğan'a da '10 numara Başbakan'
Benide_Kapatın
04-08-2008, 20:07
Başbakan Erdoğan ise esprili bir biçimde ''Siz hep 10 numara dağıtıyorsunuz. Dün Abdullah Bey'e de 10 numara vermişsiniz'' sözleri üzerine Polat, ''10 numara cumhurbaşkanımız, 10 numara başbakanımız var'' şeklinde cevapladı.
http://img522.imageshack.us/img522/8870/97512qs4.jpg (http://imageshack.us)
10 Numara başkan diyorum bende:)
politikaci
04-08-2008, 20:09
GELDE TAKIMIMIZI SEVME ŞİMDİ
I LOVE CİMBOM
I LOVE YOU POLAT
I LOVE YOU R TAYYİP ERDOĞAN
I LOVE YOU GÜL
herkesie seviyom bende :D
politikaci
04-08-2008, 20:12
RERERE RARARA GASSARAY GASSARAY ERDOĞAN :D
Hüdaverdi
04-08-2008, 20:13
Helalalalal yakışır :-*
Benide_Kapatın
04-08-2008, 20:14
RERERE RARARA GASSARAY GASSARAY ERDOĞAN :D
:D süperdi +1!
oturanboğa
04-08-2008, 20:14
bak yaa...bu adnan benim gözümü boyamaya çalışıyo..ama yemezler
politikaci
04-08-2008, 20:16
evet sana kendisni sevdirmeye çalışıyo oturanboğa :)
politikaci
04-08-2008, 20:17
HADİ AZİZ SENDE GİİİT...
Anlasilan adnan bey florya projesinin hizlandirilmasi icin calismalara erken baslamis 8)
Benide_Kapatın
04-08-2008, 20:18
Anlasilan adnan bey florya projesinin hizlandirilmasi icin calismalara erken baslamis 8)
Art niyet aramayalım lütfen >:( :)
Evet adnan bey nezaket ziyaretinde bulunmus bizde hemen artniyet ariyoruz :).. yarinda ibb baskanini ziyaret edecek onada bir 10 numara verir herhalde 10 numara belediye baskani diye ama sakin lincoln duymasin alinir ha ;)
yeniden sağolsun adnan polat.. çok iyi yapmış..
politikaci
04-08-2008, 20:24
rerere rarara gassaray gassaray erdoğan..dedim + aldım başka veren varmıı?? :D :D :D :D
Hüdaverdi
04-08-2008, 20:24
HADİ AZİZ SENDE GİİİT...
Sri Lanka yagidecek dedim ya :D
Benide_Kapatın
04-08-2008, 20:26
Evet adnan bey nezaket ziyaretinde bulunmus bizde hemen artniyet ariyoruz :).. yarinda ibb baskanini ziyaret edecek onada bir 10 numara verir herhalde 10 numara belediye baskani diye ama sakin lincoln duymasin alinir ha ;)
TS Eski Başkanı Faruk Özak ta hükümetin içine kadar sızmış diyorlar?
Yorum alalım? :D
politikaci
04-08-2008, 20:36
E AZİZ DE GİTSİN OZAMAN DEDİĞİM GİBİ...AMA AZİZİN YIĞINLA İŞİ VARDIR NAPICAK DMİ BAŞBAKANLA CUMHURBAŞKANINI...
Basbakan Trabzonun bir sekilde gönlünü almak istiyor hatirlarsiniz son yerel secimler öncesi basbakanin Trabzon hakkinda bir söylemde bulundu ve Trabzonu chp aldi ondan sonrada basbakan Trabzonun üstüne titriyor ;)
Benide_Kapatın
04-08-2008, 23:46
[/quote]
Basbakan Trabzonun bir sekilde gönlünü almak istiyor hatirlarsiniz son yerel secimler öncesi basbakanin Trabzon hakkinda bir söylemde bulundu ve Trabzonu chp aldi ondan sonrada basbakan Trabzonun üstüne titriyor ;)
[/quote]
DSP demek istedin sanırsam, onların ahı gitti vahı kaldı zaten.
yok yok chp aldi ;)..bilirsin karadeniz halki inactidir basbakanimiz trabzonu kaybetmesinin üzüntüsünü annesine telefonda "anne trabzonu kaybettik" diyerek belirtmistir ama son yillarda aradaki buzlar eridi ;)
Benide_Kapatın
04-08-2008, 23:56
yok yok chp aldi ;)..bilirsin karadeniz halki inactidir basbakanimiz trabzonu kaybetmesinin üzüntüsünü annesine telefonda "anne trabzonu kaybettik" diyerek belirtmistir ama son yillarda aradaki buzlar eridi ;)
400 oyla kaybetmiş şimdi baktım:)
Bakalım bakalım artık,
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.