Orijinalini görmek için tıklayınız : Adolf Hitler
Benide_Kapatın
08-09-2007, 05:15
Yaşasaydı ,22 Temmuzda meydanlarda ip sallayan bahçeli ye kesin oy verir di dediğim diktatör... ;D
Benide_Kapatın
08-09-2007, 05:17
Adamın biri bir gün bir falcıya gider.
Falcı ona milyonlarca insanın ölümüne sebep olacağını söyler.
Bu aradada üç aylık ömrün kalmış der.
Falcıdan çıkan adam üç aylık ömrünün kalmasına üzülemez bile ben nasıl milyonlarca insanı öldürürüm.
Ben karıncayı bile incitmem der kendi kendine...
Düşünürken ilerde tren raylarında bir çocuk görür.
Çocuk raylarda oyun oynuyordur ve tren görünür.
Adam koşar çocuğu kaptığı gibi trenin önünden alır.
çocuğa sorar adın ne küçük. ???
çocuk cevap verir.
adolf.
akzeinebu
08-12-2007, 14:49
BAŞARILI VE ZEKİ BİR ASKER ASLINA BAKARSANIZ YAHUDİLERİN ŞUANDA MÜSLÜMANLARA YAPTIKLARINI GÖRDÜĞÜMDE KEŞKE DAHA FAZLASINI YAPSAYMIŞ ONLARA DİYE DÜŞÜNÜYORUM!
maviinsan
08-13-2007, 18:40
BAŞARILI VE ZEKİ BİR ASKER ASLINA BAKARSANIZ YAHUDİLERİN ŞUANDA MÜSLÜMANLARA YAPTIKLARINI GÖRDÜĞÜMDE KEŞKE DAHA FAZLASINI YAPSAYMIŞ ONLARA DİYE DÜŞÜNÜYORUM!
Hitler'in başında bulunduğu devlet 6 milyon yahudiyi öldümüştür.Ancak bunun 4 katından fazla (25milyon civarı) Sovyet vatandaşını katletmiştir.Ki bunların içinde milyonlarca asyalı müslüman türk te vardır..Yani adam sadece yahudileri ortadan kaldırmadı..
Hitler'in başarılı ve zeki bir asker olduğuna da inanmıyorum.Sadece kısa süreli başarılar elde etmiştir.Ama nihayetinde yenildi.Ve yaptığı en büyük yanlış ta; daha batı cephesi kapanmadan Rusya'ya saldırması olmuştur.(1941).
maviinsan
08-13-2007, 18:43
Paris'ten Moskova'ya kadar Avrupayı dümdüz ettikten sonra yahudilerin yarısını ortadan kaldırması ve Saddam'dan daha erkekçe hayatına son vermesi hafif sempati yaratsa da (Ki kavgam adlı kitabı bir ara müthiş satıyordu) psikopat olduğunu bildiğimiz bir dikdatör...
fbayezit
08-17-2007, 16:25
Dünya'nın zeki ve acımasız liderlerinden..Tarihi değiştiren Avrupa'nın idolojisinde büyük değişikliklere sebep olmuş bir isim.. Daha önce Polonya'da Aushwitz ve Birkenau toplama kamplarını görmüş biri olarak Dünya'nın gelmiş geçmiş en gaddar ve bencil insanı diyebilirm.. Orada Yahudi ve Çingenelerin tam anlamıyla etinden sütünden ve yününden faydalandığını gözlerimle gördüm.. Saçlarını kazıdıkları Yahudilerin üzerlerine örttüğü battaniyeler kendi saçlarından yapılmış.. Hpsi gözler önünde.. İnsanlar binbir türlü bilimsel yada ilkel deneylere maruz kalmışlar.. Kısırlık için buldukları bir kimyasalı Yahudi kadınların rahimlerine yerleştirerek yumurtalarını yaktıkları bunlardan sadece biri..
Fakat Avrupa'da Adolf Hitlerin baslattıgı savas bugünkü yarı birleşmiş ve ortak hareket eden bir Avrupa doğmasına sebep olmuştur... Belki de tek olumlu yanı budur..
adam öldü kemikleri sizlıyo mu acaba..
maviinsan
08-17-2007, 17:11
adam öldü kemikleri sizlıyo mu acaba..
bence daha beteri.Cehennemde kimbilir napıyodur şimdi?
kabir azabında iyi eğlenceler ona o zaman....
KARAHANLI
08-17-2007, 19:40
bildiğim kadarıyla kendisinin cesedi yakılmıştı, evi de harabe gibiymiş, kendisi bir "deli" idi bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır
Saygılarımla...
[quote=BandırmaKadınKolları ]
BAŞARILI VE ZEKİ BİR ASKER ASLINA BAKARSANIZ >:(
bence adolf hitler kötü bir insandır ve insanlığa kötü şeyler yapmıştır.
ama bu, yahudilerin bugün dünyaya özellikle ortadoğuya çektirdiklerinin karşılığı olarak kabul edilmemelidir.
hakemler bir önceki pozisyonu düşünerek sonraki pozisyon hakkında yorum yapamazlar. dünya konjöktürü de böyle izlenmelidir.
geçmişin çokça zarar gören masum sivili bugün geçmişte ona kötülük yapan insanın izinde ilerlemektedir ne yazık ki...
A tarafı kötü olunca B tarafı iyi olmak zorunda değildir! A'da B'de kötüdür.
maviinsan
08-17-2007, 20:23
ÇÖKÜŞ adlı filimde hayatının son 1 haftası ayrıntılarıyla anlatılmıştır
ben bundan 2 ay once dahoo sachsenhausen kampına gıttıgımde v oradakı o işkence fotolarını gordukten sonra bı fatıha okuma geregı bıle duymadım ona...
maviinsan
08-17-2007, 20:28
o hristiyan bile değil pagan.Nesine fatiha okucaktın ki?
ben bundan 2 ay once dahoo sachsenhausen kampına gıttıgımde v oradakı o işkence fotolarını gordukten sonra bı fatıha okuma geregı bıle duymadım ona...
hrstyan pagan yahudı vs n olursa olsun bız muslumanız dolayısıyla okumaya sevkedıo yanlız sıfat bulmıyrm o sahsa....
http://img260.imageshack.us/img260/6963/img0248yk1.jpg (http://imageshack.us)
Shot with Canon PowerShot A640 (http://profile.imageshack.us/camerabuy.php?model=Canon+PowerShot+A640&make=Canon) at 2007-08-17
http://img265.imageshack.us/img265/6741/img0290xw7.jpg (http://imageshack.us)
Shot with Canon PowerShot A640 (http://profile.imageshack.us/camerabuy.php?model=Canon+PowerShot+A640&make=Canon) at 2007-08-17
akzeinebu
08-18-2007, 11:26
adamın yaptıkları yenilir yutulur cinsten değilmiş tamam ama Allah bile yahudiler için lanetlenmiş ırk diye bahsediyo ayrıca yahudilerin şimdi müslümanlara ne işkenceler yaptığını herkes çok iyi biliyo ve dünya buna sessiz kalıyor keşke hitler kökünden temizleseymiş!!! saygılarımla...
maviinsan
08-18-2007, 15:56
adamın yaptıkları yenilir yutulur cinsten değilmiş tamam ama Allah bile yahudiler için lanetlenmiş ırk diye bahsediyo ayrıca yahudilerin şimdi müslümanlara ne işkenceler yaptığını herkes çok iyi biliyo ve dünya buna sessiz kalıyor keşke hitler kökünden temizleseymiş!!! saygılarımla...
Haklısın Bir işi yapçaksan ya hiç yapma yada sonuna kadar bitir
KARAHANLI
08-18-2007, 18:49
delidir ne yapsa yeridir derler ama :D
fbayezit
08-21-2007, 16:13
Dün bu zulmü yapanlar bize insanlık dersi vermeye calısmaktadır.. Ermeni soykırımına yönelik çalışmalara da önem vermeliyiz diye düşünüyorum... Bu sorun dış politikada en güçlü hükümet olarak bizim dönemimizde çözülmelidir aksi takdirde cok kötü sonuclarla karsılasabiliriz.. Zencileri köle yapan, Kızılderilileri reservationlara gönderen Amerika bile elinde bu tasarıyı koz olarak tutmaktadır...
maviinsan
08-21-2007, 16:16
kendi gözündeki merteği görmez.başkasının gözündeki çöpe bakar.
İşte batın anlayışı budur...
KARAHANLI
08-21-2007, 21:41
...
subcomandante
08-25-2007, 05:57
kendiside safkan olmayan zırtapoz...
fbayezit
09-09-2007, 01:04
Birgüğn yazarın biri Fransız arkadaşlarından birinin kendisine Fransanın milli sembolünün neden horoz olduğunu bilip bilmediğini sorar.. Yazarımız bilmediğiniz söyleyince "Kendi ayakları *** içindeyken başklarına karısan tek millet olduğu için" diye cevap vermiştir.. Almanlar da Fransızlar da kendilerini en az bizim onları bildiğimiz kadar bilmektedirler..
maviinsan
09-09-2007, 23:53
israil'in içinde bile hayranı olan birisi
aktürkiye
09-10-2007, 03:13
bence dünyanın en akıllı adamlarından biriymiş biliyomuş yahudilerin ilerde ne pislikler yapacağını temizlemek istemiş ama kökünden temizleseymiş keşke :D
süleyman-bin-muhammed
09-10-2007, 03:14
bence dünyanın en akıllı adamlarından biriymiş biliyomuş yahudilerin ilerde ne pislikler yapacağını temizlemek istemiş ama kökünden temizleseymiş keşke :D
ewet gayri müslimlerden en çok sevdiğim tarihi kişilik...
maviinsan
09-10-2007, 03:15
savaşı kazansaydı yapacaktı Ama sovyetlere saldırması sonunu getirdi
maviinsan
09-10-2007, 03:16
Kardeş.Hitler aynı zamanda milyonlarca orta asyalı müslüman türkü katletmiştir.ve bugünkü neonaziler yahudilerle beraber en çok müslümanlardan nefret eder
süleyman-bin-muhammed
09-10-2007, 03:20
Kardeş.Hitler aynı zamanda milyonlarca orta asyalı müslüman türkü katletmiştir.ve bugünkü neonaziler yahudilerle beraber en çok müslümanlardan nefret eder
ne kadar katlederse etsin yahudiler kadar etmemiştir yüz yıllardır 10'larca peygamber milyonlarca masum insnı katletmişler den ona kıyasla söyledim sonuçta gayri müslim... küfür tek millettir..
maviinsan
09-10-2007, 03:28
2.dünya savaşında yaklaşık 50 milyon insan öldü.bunların sadece 6 milyonu yahudidir.Ve bu sayının yarısına yakını da(25-26 milyon) sovyet vatandaşıdır.Ve bunların içinde milyonlarca asyalı müslüman türk vardır
Öte yandan mesela polonya.nın 5'te 1'i öldü.Diğer doğu avrupa halklarını ,fransızları,ingilizleri ise saymıyorum Güzelim kentler varşova,minsk,kırım,kiev, sen petersburg,berlin , hepsi dümdüz oldu.milyonlarca suçsuz insan öldü. Onlar müslüman değildiler tamam ama sonuçta insandılar dimi? ???
süleyman-bin-muhammed
09-10-2007, 03:31
2.dünya savaşında yaklaşık 50 milyon insan öldü.bunların sadece 6 milyonu yahudidir.Ve bu sayının yarısına yakını da(25-26 milyon) sovyet vatandaşıdır.Ve bunların içinde milyonlarca asyalı müslüman türk vardır
Öte yandan mesela polonya.nın 5'te 1'i öldü.Diğer doğu avrupa halklarını ,fransızları,ingilizleri ise saymıyorum Güzelim kentler varşova,minsk,kırım,kiev, sen petersburg,berlin , hepsi dümdüz oldu.milyonlarca suçsuz insan öldü. Onlar müslüman değildiler tamam ama sonuçta insandılar dimi? ???
kesinlikle.. katılıyorum ... bir itrazım yok..
EpiVaTeS
09-11-2007, 00:04
Bir numaralı YAHUDİ düşmanı aynı benim gibi kankiyiz Hitlerle
maviinsan
09-11-2007, 03:47
Hitler sadece yahudi düşmanlığı ile ele alınmamalıdır.sosyal darvinizimi. ırkçılığı ve neler yapmak istediği ile ele almalıyız
KARAHANLI
09-11-2007, 03:58
...
maviinsan
09-11-2007, 04:09
zaten 2. dünya savaşı dünya açısından çok büyük bilimsel gelişmeye sebep olmuştur.atom bombası, penisilin vs..
süleyman-bin-muhammed
09-11-2007, 04:42
bu tank meselesi sonucu ülkemizin yetiştirdiği en büyük makine teknik prof. Necmettin Erbakanın İcadını almanlar geçmişten ders alarak patenti ile almışlar...
yahudileri sevmez ki,bunu kavgam kitabında her zaman yineler.
" eğer yahudileri öldürürsem hem ülkeme hemde tanrıya iyilik yapmış olacağım. çünkü ülkemde ve bütün dünyadaki pisliklerin başını pisliğe girmeden önderlik eden tek millet yahudilerdir. "adolf hitler
akzeinebu
09-19-2007, 12:31
despot disiplinine hayran olduğum kişi her ne kadar cani olsada katliamlarına sıcak bakmasamda yahudileri hiç sevmediğimden iyi yapmış diyorum
akp4ever
09-19-2007, 12:34
kendisi avusturyalı olmasına rağmen-2.sınıf alman ırkı- hayatını saf alman ırkı oluşturmak için adamış bir insan. sonunu da kendi hazırlamıştır.
süleyman-bin-muhammed
09-19-2007, 17:18
kendisi avusturyalı olmasına rağmen-2.sınıf alman ırkı- hayatını saf alman ırkı oluşturmak için adamış bir insan. sonunu da kendi hazırlamıştır.
çok ilginç bunu bilmiyorfum teşekkürler...
SAHILL35
09-23-2007, 15:42
ASLINDA FENA BİRİ DEĞİLDİ YAHU...
YAHUDİLERLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİ SEMPATİK GELİYOR BANA...
HİHOHHHAAAA...
KAHROLSUN TERÖR DEVLETİ İSRAİL ;D
maviinsan
09-23-2007, 15:44
Yahudilerden olduğu kadar türklerden,araplardan yani müslümanlardan da nefret ederdi
SAHILL35
09-23-2007, 16:09
ben sadece yahudiler ile ilgili görüşleri dedim..dikkatli okuyalım yazıları öyle cevap verelim..
tamam..?
maviinsan
09-29-2007, 18:06
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f3/Adolf_Hitler.png
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f0/Benito_Mussolini_and_Adolf_Hitler.jpg/447px-Benito_Mussolini_and_Adolf_Hitler.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/56/Stars_%26_Stripes_%26_Hitler_Dead2.jpg
maviinsan
09-29-2007, 18:08
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/59/Baby-hitler.jpg/484px-Baby-hitler.jpg
Resimdeki bebeğin Dünya'yı kana bulayan dikdatör olacağını kim tahmin edebilirdi ki????
scheriff30
10-02-2007, 14:03
arkadaşlar tarih tekerürden ibarettir. napolyon nasıl başaramadıysa o karda kışta değil banzer ne olursa olsun o yeri feth edemezdi akıllı olsa tarihi bilirdi fakat yahudi konusu önemi keşke devamı gelseydi biz müslümanların düşmanı olan onlar her zaman allahın lanetiyle karşı karşıyalar kanatındayım bilmem siz ne dersiniz?
maviinsan
10-02-2007, 18:17
en büyük hatasını sovyetlere saldırmakla yaptı.Eğer Amerikaya da saldırmasaydı ingiltereyi hayli hayli yenerdi diye düşünüyorum
yasasın hitler baba adam ;D ;D ;D ;D ;D
yahudilere yaptıkları için saolsundur
aksavaşçı
10-28-2007, 02:15
Dünya'nın zeki ve acımasız liderlerinden..Tarihi değiştiren Avrupa'nın idolojisinde büyük değişikliklere sebep olmuş bir isim.. Daha önce Polonya'da Aushwitz ve Birkenau toplama kamplarını görmüş biri olarak Dünya'nın gelmiş geçmiş en gaddar ve bencil insanı diyebilirm.. Orada Yahudi ve Çingenelerin tam anlamıyla etinden sütünden ve yününden faydalandığını gözlerimle gördüm.. Saçlarını kazıdıkları Yahudilerin üzerlerine örttüğü battaniyeler kendi saçlarından yapılmış.. Hpsi gözler önünde.. İnsanlar binbir türlü bilimsel yada ilkel deneylere maruz kalmışlar.. Kısırlık için buldukları bir kimyasalı Yahudi kadınların rahimlerine yerleştirerek yumurtalarını yaktıkları bunlardan sadece biri..
Fakat Avrupa'da Adolf Hitlerin baslattıgı savas bugünkü yarı birleşmiş ve ortak hareket eden bir Avrupa doğmasına sebep olmuştur... Belki de tek olumlu yanı budur..
ilk defa duyuyorum süper +1
İnsanlık düşmanı kişilik. Unutmayınki bir cana bile kıyamak kişi kim olursa olsun çok büyük bir günahtır. Umarım öbür tarafta şeytanın en lüks odalarından birinde acı çekmektedir.
Eger Resim Akademisine kabul edilseydi buyuk ihtimal hersey cok farkli olacakti
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.