fatih kısaparmak balon baskılı balon Ahmet Necdet Sezer - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahmet Necdet Sezer

akp4ever
09-18-2007, 20:38
Tc nin 9.cumhurbaşkanı. başka da yazmaya değer bir özelliğe sahip değil..

sümeyye
09-18-2007, 20:46
Başka özellikleri olmaz olur mu? Mesela islam düşmanlığı.....Son derece ileri bir din düşmanıdır kendisi, bunu bu 7 yıllık sürede gayet güzel ispatladı...

Parantez
09-18-2007, 20:47
Başka özellikleri olmaz olur mu? Mesela islam düşmanlığı.....Son derece ileri bir din düşmanıdır kendisi, bunu bu 7 yıllık sürede gayet güzel ispatladı...

;D bencede haklısın
yada her her gönderilen yasayı iptal etmeyi adet haline getirip adeta tbmm ile alay etmesi de olabilir bence :)

akp4ever
09-18-2007, 21:09
ben olumlu özellikleri kastetmiştim ;D ;D yoksa bi ton saçma sapan icraatlerini yazardım burda da hadi neyse... >:(

Başbakan
09-18-2007, 23:03
A.N.Sezercik:2000-2007 yılları arasında görev yapan, rekor sürede yaptığı rekor vetolarla kendi alanında bir ekol olan anti islam hareketinin militanlığını yürüten ve iktidar partisinin her dediğine rest çeken ve malesef Türkiye Cumhuriyetinin 10. cumhurbaşkanı... Sanırım bu kadarı yeterli. >:(

akp4ever
09-19-2007, 12:27
A.N.Sezercik:2000-2007 yılları arasında görev yapan, rekor sürede yaptığı rekor vetolarla kendi alanında bir ekol olan anti islam hareketinin militanlığını yürüten ve iktidar partisinin her dediğine rest çeken ve malesef Türkiye Cumhuriyetinin 10. cumhurbaşkanı... Sanırım bu kadarı yeterli. >:(

evini türbanlı bir vatandaşımıza vermek istemeyen biris aynı zamanda >:( >:( >:( >:(

akzeinebu
09-19-2007, 12:27
ASIK SURAT BAY KASINTIII ASKERİN YAMAĞII

SAHILL35
09-23-2007, 15:44
İSTENÇ-GÖNENÇ-OYDAŞMA..
HA BİRDE KIRMIZI IŞIKTA DURURDU..
İŞTE 7 SENELİK CUMHURBAŞKANLIĞINDAN GERİYE HATIRLADIĞIM SADECE BUNLAR...

ahmet63
10-28-2007, 14:19
abdullah gülün tam zıddı

ademay
02-14-2008, 17:41
Hayatımda gördüğüm en gıcık kişilik.

oturanboğa
03-21-2008, 21:27
7 yıllık cumhurbaşkanlığı süresince irticadan başka laf söylemeyen,yatıp kalkıp irtica diye sayıklayan,irticadan başka hiçbişeyden korkmayan adam...bi de o ilk cumhurbaşkanı olduğunda ben daha 10 yaşındaydım,anlamıyodum pek,demirel gidiyo diye sezerin gelmesine sevinmiştim...ne salakmışım

Hıfz-ı lisan
03-21-2008, 21:31
Cumhurbaşkanlığı sürencinde bir veya ikiden fazla yüzünde tebessüm görülemeyen şahsiyet..

oturanboğa
03-21-2008, 21:35
Cumhurbaşkanlığı sürencinde bir veya ikiden fazla yüzünde tebessüm görülemeyen şahsiyet..

sadece deniz baykala bakarken yüzünde güller açıyodu

Hıfz-ı lisan
03-21-2008, 21:36

sadece deniz baykala bakarken yüzünde güller açıyodu
kişilikler benziyor ondan dır:D :D

YavuzSultanSelim
03-21-2008, 21:36
buzdolabı :D

EpiVaTeS
03-21-2008, 21:37
bay kamusal alan

ENGİNEER
03-21-2008, 21:41
Halk düşmanı, kendini modern sanan ve Anadolu insanını sadece birer asker fabrikası olarak gören ancak onlara okumayı bile fazla gören elit kesimin son hamlesidir Ahmet Necdet Sezer!

Neyse ki artık onun gibiler gelmeyecek...

ümran
03-21-2008, 21:42
hatırlanmayacak kadar değersiz

Feyza
03-21-2008, 21:45
Arkadaşlar ne olursa olsun Bir zamanlar Türkiye' nin Cumhurbaşkanı ydı o yüzden dikkatli eleştiri yapalım . Bir iki mesajı sildim haberiniz olsun ;)

akdok
03-21-2008, 22:56
her yaptığını propaganda için bas bas bağırarak yapmadı o kadar.Atatürk ve İsmet İnönü'den sonra Türkiye'nin görüp göreceği en iyi cumhurbaşkanlarından biri bence..

maviinsan
03-21-2008, 23:00
her yaptığını propaganda için bas bas bağırarak yapmadı o kadar.Atatürk ve İsmet İnönü'den sonra Türkiye'nin görüp göreceği en iyi cumhurbaşkanlarından biri bence..

OLumlu hangi icraatini gördün söyler misin..? .ÇAnkaya'da yan gelip yatmaktan başka ne yaptı...?

ENGİNEER
03-21-2008, 23:04
[i][b]Nasıl CHP'nin varolmasının sebebi Ak Partü düşmanlığıysa, Ahmet Necdet Sezer'ide gözünüzde büyüten tek şey Ak Parti ile zıtlaşmış olmasıdır...

Bugüne kadar zerre kadar icraat yapmamış, adam gibi dünyayı dolaşıp ülkemiz adına diplomasi yapmamış ve donuk yüzüyle milletin asla sevgisini kazanmamış olan Sayın Ahmet Necdet Sezer'in bana sayabileceğin bir tek yararlı yönü yoktur...

RDönmezs
03-22-2008, 02:40
Din düşmanı
veto kralı

TÜRK IRKI
03-22-2008, 15:06
Terörist affetme makinesi

oturanboğa
03-22-2008, 15:26

;D bencede haklısın
yada her her gönderilen yasayı iptal etmeyi adet haline getirip adeta tbmm ile alay etmesi de olabilir bence :)

valla arkadaşlar laik demokratik türkiye cumhuriyetinde yaşıyoruz..
bu ülkenin başına geçen cumhurbaşkanını siz halife olarak görüyorsunuz ne yazıkki..
ben a.n.sezerin islama aykırı bir tutum sergilediğine inan mıyorum..ispat eden varsa lafının arkasında durur ve ispat eder..dolayısıyla ben insanlara iftira ve gaybetten korkarım..en büyük korkum ise allah korkusudur..dolayısıyla bir lafı söylemenden önce çok düşünürüm..sizin yanlışınız sizi yönetenlere düşünmeden katıksız bağlı olmanızdır..bundan dolayı sizi başkalarının hakkında şu dost şu düşman tarzındaki laflara hiç düşünmeden inanmanızı sağlıyor..öyleki hz.muhammet döneminde bile hz muhammet kendisinin insan olduğunu ve hatalarının kim olursa uyarması gerektiğini belirtmiştir..bu insanı kendini büyük görmesinden uzak tutar..bu kendi düşüncem.. teşekürler.. 8)

fazla laikliğe aykırı bi yorum olmuş peygamberimizden örnekler falan... :)ülkesinin dinine bağlı insanlarını irticai terör unsuru olarak görmesi din düşmanı olduğuna bi örnek olamaz mı acaba...

Neşe
03-22-2008, 15:31
sinir bi kişiliğe sahipti türbana bile çok karşıydı bu yüzden sevmediğim bi karakter...

akrebin kıskacı
04-02-2008, 12:25
TÜRKÇEYİ YOZLAŞTIRACAK KADAR İYİ BİR ÖZTÜRKÇECİ..
ANAYASA FIRLATMA ÜSTADI...
TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAKANINA ALMAN BAŞBAKANININ YANINDA OLUMSUZ SÖZLER SÖYLEYECEK KADAR ULUSALCI(!)
DÜNYA VETO ETME REKORTMENİ!
HALKTAN UZAK GÖNÜLDEN IRAK..
GÖREV SÜRESİ BOYUNCA TELEVİZYONLARA ÇIKMAYAN,HALKIN ARASINA İNMEYEN,İLHAN SELÇUK,TUNCAY ÖZKAN GİBİLER DIŞINDA BAŞKA GAZETECİLERLE GÖRÜŞMEYEN,YAN GELİP YATAN...
KADROLAŞMADA DÜNYAYA ÖRNEK(!) OLAN..
BENZERİ AZ BULUNUR BİR İSLAM DÜŞMANI...

Hüdaverdi
04-02-2008, 12:34
bknz: sezar ahmetius

Benide_Kapatın
04-04-2008, 20:07
Vetoman

Kemalist59
04-04-2008, 20:24
Kemalist kişiliğimle bazı vetolarını destekleyen biri olarak kesinlikle şunu söylerim ki AB ye karşı çıkamayan ve ikiz sözleşmelere imza atmış kişi Kemalist olamaz...

mavera
04-04-2008, 20:32
Kemalist kişiliğimle bazı vetolarını destekleyen biri olarak kesinlikle şunu söylerim ki AB ye karşı çıkamayan ve ikiz sözleşmelere imza atmış kişi Kemalist olamaz...

Yoksa sen sezeri sevmiyor musun? 8)

Kemalist59
04-04-2008, 20:43
Dediğim gibi bazı vetolarını desteklesemde kesinlikle sevmediğim ve türkiye sevdalısı olduğuna inanmıyorum.

mavera
04-04-2008, 20:44
Dediğim gibi bazı vetolarını desteklesemde kesinlikle sevmediğim ve türkiye sevdalısı olduğuna inanmıyorum.

yani bir piyon du?

Kemalist59
04-04-2008, 20:48
Aslında piyon diyemeyiz.İlhan Selçuk-Tuncay Özkan ve Sezer beraber farklı yollarla ülkeyi yönetimi ele geçirmek istiyor.O yüzden çıkarcı ve AB cı çıkarıcı diyebiliriz.

mavera
04-04-2008, 20:49
Aslında piyon diyemeyiz.İlhan Selçuk-Tuncay Özkan ve Sezer beraber farklı yollarla ülkeyi yönetimi ele geçirmek istiyor.O yüzden çıkarcı ve AB cı çıkarıcı diyebiliriz.

ama hep abd karsiti söylemler kullaniyorlar bir tezat yok mu?

EpiVaTeS
04-04-2008, 20:50

ya şu kullanıcı adını değiştirsen çok iyi anlaşacağız senlede neyse....

Kemalist59
04-04-2008, 20:58
Zaten Amerika'ya karşılar ama avrupa birliğine değil.

Kemalist59
04-04-2008, 21:01
Kullanıcı adını değiştirmem tamam ak partili değilim her ak partiliye dinci yobaz satıcı diye de bakmıyorum.Gerçek bir kemalistim.Bunu savunuyorum.

mavera
04-04-2008, 21:02
Kullanıcı adını değiştirmem tamam ak partili değilim her ak partiliye dinci yobaz satıcı diye de bakmıyorum.Gerçek bir kemalistim.Bunu savunuyorum.

Peki gercek kemalist ne oluyor kardes bunun sahteleride mi var?

Kemalist59
04-04-2008, 21:06
Kemalistim diyen halk aslında sahte değildirçAncak yukarda saydığımız adamlar kemalizmden pirim kavgasında adamlar....

Benide_Kapatın
04-04-2008, 21:07

Önyargılı olmayalım Alemdar kardeşim :)

Arkadaşımız belki Pekerci Kemalist değil, Muhafazakar Kemalist tir :)

mavera
04-04-2008, 21:12
Kemalistim diyen halk aslında sahte değildirçAncak yukarda saydığımız adamlar kemalizmden pirim kavgasında adamlar....

Peki sizi, onlardan ayiran nedir?

EpiVaTeS
04-04-2008, 21:14

Önyargılı olmayalım Alemdar kardeşim :)

Arkadaşımız belki Pekerci Kemalist değil, Muhafazakar Kemalist tir :)

amma güldüm benide_kapatın
muhafazakar kemalist ha.... ;D ;D

Kemalist59
04-04-2008, 23:41
Kemalist bir insan kişi olarak muhafazakar ilkelere sahip olablir.Ancak kavram olarak kemalizm muhafazakar değildir.
Beni onlardan ayıran temelde bağımsızlıkçı felsefemdir.Kemalizm 6 ilkeye dayanırçDoğrudur.Ancak 6 ilkede ulusal bağımsızlığa dayanır.İdeoloji olarak kemalizmin temelini bağımsızlıkçılık oluştururur.Ancak kemalistim diyen hiçbir parti hatta diyemeyenlerde bağımsızlıkçı değildir.Hailyle Türkiye'de gerçek anlamda Kemalist parti yoktur.

fazlrahmet
04-04-2008, 23:53
Evet muhafazakar kemalistlerde var...İş yerindeki arkadaşım kemalisttir onunla her konuda konuşuruz gerçekten beni şaşırtan söylemleri oldu...Gerçekten takdir ettiğim yanları da oldu bence insanın samimiyeti bu konuda çok önemli...

hrnkrk
05-24-2008, 15:39
hemşerim olur ama utanıyorum böyle bi hemserim olduguna