fatih kısaparmak balon baskılı balon AK Parti Forum'un Google'daki Farkı ! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Parti Forum'un Google'daki Farkı !

Supraliminal
08-15-2009, 15:59
Fark Var demenin zamanı değil mi ?
Ak Parti yazınca hem ilk sayfada , hemde 6.sırada çıkıyoruz.
Daha ne olsun ?;1
http://img174.imageshack.us/img174/8864/farkvarakforum.jpg (http://img174.imageshack.us/my.php?image=farkvarakforum.jpg)

muhafazakargenc
08-15-2009, 16:05
Çok güzel böylesine forumun değerini bilelim tüm muhalif üyeleri temizleyelim...
Vesselam...

Supraliminal
08-15-2009, 16:14
Neden muhalifleri temizleyecekmişiz ?
sence bu yaklaşım demokrasi'ye uyuyormu ?

Muhalifler olacak olmalı Demokrasi olan ortamlarda farklı görüşlere yer verilmelidir.

muhafazakargenc
08-15-2009, 16:15
Benim demokrasi anlayışım bu burası AK PARTİ FORUMSA AK PARTİ ÜYELERİ AK PARTİ'YE GÖNÜL VERENLER OLMALI TARAFSIZ FORUMDA GİTSİNLER ORADA KOZLARINI PAYLAŞŞSINLAR BURASI YERİMİ ... BURADA MUHALİF SESE YER YOK...
VESSELAM.

Supraliminal
08-15-2009, 16:19
Yorum yok...

BlueMoon
08-15-2009, 16:21
burada çoğunluklu olarak AK Partili kardeşlerimiz olmalı.

Muhalifler eğer edep ve ahlak sınırlarını aşmayacaklarsa bizimle tartışabilirler

ne yazık ki onlarda ahlak ve seviye olmadığı için birkaç mesaj sonra ban yiyorlar

o yüzden yukarıdaki muhafazakargenç arkadaşım böyle demiş

bana göre de muhalifleri pek fazla konuşturmamak gerek, çünkü konuşmaları hakaret seviyesinde

bizim çeyreğimiz kadar demokrasiyi içlerine sindirebilselerdi şimdi onlar da bizim çatımız altındaydı

evet burası bir küfür veya hakaret yeri değildir. Kin ve öfke dolu mesajların atıldığı bir yer de değildir.

burası sevgi forumudur, kardeşlik ve muhabbet forumudur. burası AK bir forumdur

diğerlerinin böyle güzel bir ortamı kirletmeye ne hakları var ?

daha doğrusu "bu ne cür'et"

muhafazakargenc
08-15-2009, 16:25
sAĞOLUN OLCAY ATAY BEY... BU FORUMDA MUAHLİFE YER YOK.. BURASI AK PARTİ FORUM DEMOKRASİ BU FORUMLARDA BİZE ONLARA YOK PROVAKATÖRE YOK.. MUHALİFE YOK...
VESSELAM

Supraliminal
08-15-2009, 16:25
burada çoğunluklu olarak AK Partili kardeşlerimiz olmalı.

Muhalifler eğer edep ve ahlak sınırlarını aşmayacaklarsa bizimle tartışabilirler

ne yazık ki onlarda ahlak ve seviye olmadığı için birkaç mesaj sonra ban yiyorlar

o yüzden yukarıdaki muhafazakargenç arkadaşım böyle demiş

bana göre de muhalifleri pek fazla konuşturmamak gerek, çünkü konuşmaları hakaret seviyesinde

bizim çeyreğimiz kadar demokrasiyi içlerine sindirebilselerdi şimdi onlar da bizim çatımız altındaydı

evet burası bir küfür veya hakaret yeri değildir. Kin ve öfke dolu mesajların atıldığı bir yer de değildir.

burası sevgi forumudur, kardeşlik ve muhabbet forumudur. burası AK bir forumdur

diğerlerinin böyle güzel bir ortamı kirletmeye ne hakları var ?

daha doğrusu "bu ne cür'et"

Bilin ki...
Edep ve ahlâk sınırlarını aşan mesajların sahibi her kim olursa olsun siliniyordur bundan emin olalım.
Gerektiğinde şahıslar cezalandırılıyordur.

Muhafakazakara gelince onun yorumu daha farklı bir yorum.:güzel:

LeyaL
08-15-2009, 16:29
:)

Bence herkese kapı açık olmalı..Muhaliflere yer yok demek bize yakışmaz..
Kim bilir bizim hoşgörümüz ve buradaki bilgiler onun AK PARTİ'Yİ seçmesine vesile olur :)
Cidden güzel bir ortam bu şekilde düşünmek de bu güzel ortama pek yakışmıyor açıkcası :)

BlueMoon
08-15-2009, 16:32
[o]bjektif

demek istediğim muhalifler buranın temizliğini ve saflığını bozuyor attığı mesajlarla

sonuçta mesajlar silinse bile yine de bir huzursuzluk ortamı yaratılmaya çalışılıyor

ha bir de seviyeli ve güzel tartışma onların kitabında yazmıyor ne yazık ki..

bu muhalif kişiler bize destek olmak için girmiyor sonuçta bu foruma

mavihayal
08-15-2009, 16:32
:)

Bence herkese kapı açık olmalı..Muhaliflere yer yok demek bize yakışmaz..
Kim bilir bizim hoşgörümüz ve buradaki bilgiler onun AK PARTİ'Yİ seçmesine vesile olur :)
Cidden güzel bir ortam bu şekilde düşünmek de bu güzel ortama pek yakışmıyor açıkcası :)

Arkadaşıma katılıyorum baya güzel düşünüyosun leyalcim maşallah

Supraliminal
08-15-2009, 16:41
Konu ile ilgili yorumlar yapılırsa daha iyi olacaktır.
Selam ile..

redyellow
08-15-2009, 17:09
muhalifler olmasa bu forum googlede o sırada olur mu?

*AZRA*
08-15-2009, 18:31
Evet bende bugün farkettim tebrik ederimm ee güzel bişey tabii..

Supraliminal
08-15-2009, 18:32
Güzel değil...
Süper .
Mufaliflerin hitimizi arttırdığı kesin(!) zaten.

xhidayet
08-15-2009, 18:39
muhalifler olmasa bu forum googlede o sırada olur mu?

Katılmamak elde mi?!!..:güzel::saygılar:

Özgür Çağrı
08-15-2009, 19:04
Muhalifler foruma girmesin yaklaşımı çağdışı anti demokratik bir yaklaşım . O zaman kabuğumuza çekilelim . Böyle olurmu ?

Olmaz

Bu Arada İşte Gerçek Fark Benim Pc de :)

http://i0908.hizliresim.com/2009/8/15/5055.jpg

Supraliminal
08-15-2009, 19:18
Muhalifler foruma girmesin yaklaşımı çağdışı anti demokratik bir yaklaşım . O zaman kabuğumuza çekilelim . Böyle olurmu ?

Olmaz

Bu Arada İşte Gerçek Fark Benim Pc de :)

http://i0908.hizliresim.com/2009/8/15/5055.jpg

nasıl oldu böyle bende yazdım orada çıkmadı ???

FarukARSLAN.
08-15-2009, 20:10
bjektif;656712']Yorum yok...

Bu konuda bende aynısını söylemiştim.
"Kendimiz çalalım kendimiz oynayalım"cıların da çoğunluğunda olduğunu görüyoruz..
Bu parti ve bu forum arasında her düşünce var yahu..
Cidden artık alıştım yani (:
Yok yorum.

--
Google meselesi ise;
"Gerçekler tasdik istemez".
Mevlâ çalışana veriyor gölgelere, kuyruklara, çakmalara değil..

Supraliminal
08-15-2009, 20:15
''Bing'' Arama motorundada durum farklı değil buyrun;
http://img199.imageshack.us/img199/812/farkvarakforum1.jpg (http://img199.imageshack.us/my.php?image=farkvarakforum1.jpg)

xhidayet
08-16-2009, 20:45
Ben Ak Partiyi seviyorum.. Çok arkadaşım ve candan kardeşlerim var. Ama bazen uygulamadaki eksiklikleri ve yanlışlıkları belirtmek neden 'yalnış' olsun ki?..
Unutmayalım ki İslam dini de müşavere üzerine kurulu bir dindir ve Allah Rasulünün (sav) yaşantısında, sürekli danışılarak hareket edildiği görülmüştür.
Tek düşünce sistemi diktatorya ve hegoman faşist anlayışın bir ürünüdür...vesselam.

barayev
06-02-2012, 18:38
AK Parti 90 Yıllık Yasakları Yasaklıyan ve sessiz çoğunluğu esir halinden Özgürlüğe taşıyan partidir...
Herkese Özgürlük saygı ve edep içinde tartışma ortamı...