fatih kısaparmak balon baskılı balon AK PARTİ NİKSAR HEYETİ BAŞBAKANLA GÖRÜŞTÜ - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AK PARTİ NİKSAR HEYETİ BAŞBAKANLA GÖRÜŞTÜ

Yavuz_ErTürk
01-04-2008, 16:30
AK Parti Niksar Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları beraberlerindeki heyetle Ankara ziyaretinde bulundular. Niksarlı gençlerin ve kadınların sorunlarını, Tokat Milletvekilleriyle görüşen heyet; Genel Başkan Yardımcısı Dr. Şükrü AYALAN’ı Makamında ziyaret ederek; dileklerini ilettiler.

Niksar heyetini Genel Merkezdeki makamında kabul eden Başbakan ERDOĞAN’a heyet üyeleri, Niksar adına teşekkürleri sundular ve yeni dönemde başarılar dileyerek, verilecek görevleri eksiksiz yerine getirme kararlılıklarını vurguladılar.

Niksar Heyetinde; AK Parti Niksar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Selim ERTÜRK, İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla SOBACI, Şafak DİPOVA, Suzan ULAŞOĞLU, Nurdan GENÇ ve Muhammet YILMAZ yer aldı.

AA

http://img82.yukle.tc/images/2993niksar.jpg

Necip Fazil
01-04-2008, 16:34
Önceden bilseydik, bizden selam götürmenizi söylerdik ağabey ama, habersiz oldu bu seferki ... Bir sonraki ziyaretten önce haberimiz olsun inşaAllah.

VesseLam

Meftun
01-04-2008, 17:04
vayy başkanım süpersiniz ;)

ak_mavish
01-04-2008, 17:07

bence de ;) başarılar başkanım Allah kolaylık versin :)

Yavuz_ErTürk
01-04-2008, 21:29
Önceden bilseydik, bizden selam götürmenizi söylerdik ağabey ama, habersiz oldu bu seferki ... Bir sonraki ziyaretten önce haberimiz olsun inşaAllah.

VesseLam

Yusuf kardeşim ben dahi görüşebileceğimizi tahmin etmiyordum. Yüce Mevlama şükürler olsun görüşebildik. İnşallah tahsilini bitirdikten sonra sen hep beraber olacaksın..

Yavuz_ErTürk
01-04-2008, 21:29

bence de ;) başarılar başkanım Allah kolaylık versin :)

Amin kardeşim. Allah razı olsun.

ümitli_bekleyis
01-04-2008, 21:34
Başkanım başarılarınız daim olsun inşaAllah :) Çok güzel bir tablo.Allah nazardan saklasın

Yavuz_ErTürk
01-04-2008, 21:40
Başkanım başarılarınız daim olsun inşaAllah :) Çok güzel bir tablo.Allah nazardan saklasın

Amin kardeşim Allah (cc) razı olsun

fatih_44
01-04-2008, 21:47
Başkanım Allah yolunuzu açık eylesin başka başarılarınızın devamını dilerim

Yavuz_ErTürk
01-04-2008, 21:54
Başkanım Allah yolunuzu açık eylesin başka başarılarınızın devamını dilerim

Amin Fatih kardeşim Allah razı olsun.

Necip Fazil
01-05-2008, 20:46

VesseLam

Yusuf kardeşim ben dahi görüşebileceğimizi tahmin etmiyordum. Yüce Mevlama şükürler olsun görüşebildik. İnşallah tahsilini bitirdikten sonra sen hep beraber olacaksın..

Başbakanımız her zaman ki gibi mütevaziliğini göstermiş. İnşaAllah temennilerin yerine gelirde, aktif siyasette Başbakanımızın yanında yer alırız Ağabey ...

VesseLam

Yavuz_ErTürk
01-05-2008, 20:51

VesseLam

Başbakanımız her zaman ki gibi mütevaziliğini göstermiş. İnşaAllah temennilerin yerine gelirde, aktif siyasette Başbakanımızın yanında yer alırız Ağabey ...

VesseLam

İnşallah kardeşim

Ak_Kelebek
01-09-2008, 13:21
İşte Başkan!!!Helal olsun Yavuz Başkanım ne güzel girişimlerde bulunuyorsunuz Allah muhaffak etsin sizleri.Türkiye sizin gibi gençlerle daha da ileriye gideceğine ben eminim...
Başarılarınızın devamını diler Saygılar sunarım...

güliş
01-11-2008, 16:21
Değerli başkanım başarılarınızın devamını diliyorum...