fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak parti sultangazi - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak parti sultangazi

sultangazili
11-19-2008, 13:04
Sultangazili arkadaşlar sultangazi ak olarak grup oluşturdum fkirlerimizi burda söylemeye ne dersiniz...

ÜMİT-AK
11-19-2008, 13:13
eskişehirdeki ak sultanlar siz miydiniz byaz tişörtte yazıyodu ak sultanlar diye

Beritan
11-19-2008, 13:52
:) biz bir gençliğiz...hemde sultangazi..:güzel:

ÜMİT-AK
11-19-2008, 13:54
:) biz bir gençliğiz...hemde sultangazi..:güzel:
sorumun cevabını alamadım;1

Beritan
11-19-2008, 14:00
sorumun cevabını alamadım;1
valla ben sultangazi gençlik derken Anadolu Gençlikten bahsediyorum;1
ama ak sultanlar çoook eminim o değildir..:karizmatik: çünkü biz yeni sultangazi olduk..bu sorunun cevabını bende merak ettim?:karizmatik:

ÜMİT-AK
11-19-2008, 14:08
Eskişehirdeki gençlik şöleninde ak sultanlar 4 veya 5 kişi beyaz tişörtlü sırtlarında ak sultanlar yazıyordu bizim kocaeli grubuna katılmışlardı istanbuldan geldiklerini söylemişlerdi baya hareketli arkadaşlardı beraber tezavurat etmiştik beraber oynamıştık kısacası beraber eğlenmiştik.. Merak ettim onun için sormuştum...

Beritan
11-19-2008, 14:11
Eskişehirdeki gençlik şöleninde ak sultanlar 4 veya 5 kişi beyaz tişörtlü sırtlarında ak sultanlar yazıyordu bizim kocaeli grubuna katılmışlardı istanbuldan geldiklerini söylemişlerdi baya hareketli arkadaşlardı beraber tezavurat etmiştik beraber oynamıştık kısacası beraber eğlenmiştik.. Merak ettim onun için sormuştum...
anlıyorum bende merak ettim..:saygılar:

sultangazili
11-19-2008, 14:35
malesef arkadaşlar istanbul sultangazi yeni kurulan ilçemiz

sultangazili
11-19-2008, 15:20
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı.

sultangazili
11-19-2008, 15:23
ewet arkadaşlar sultangazi ile ilgili düşünceleriniz nedir ??? ilçemize biz gençler olarak ne gibi faydamız olcak, yapacağımız ve yapmak istediğimiz hizmetler neler olcak??? düşünceleriniz nelerdir...

sultangazili
11-21-2008, 10:09
"Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün, cuma günüdür. Adem Aleyhisselam O gün Cennet'e konulmuş, O gün Cennetten çıkarılmıştır. Kıyamet de o gün kopacaktır."

HAYIRLI CUMALAR...

reyAKbay
11-21-2008, 11:49
Sultangazi eski adıyla sultançiftliği mi oluyor?

Mustafa_GOP
11-21-2008, 18:51
Sultançifliği diğer adı Sultangazi oldu.

Eskişehirdeki Ak Sultanlar, Sultanbeyli gençlik kollarınındı ...

Yeni kurulan Sultangazi ilçemizdeki Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimine Barılar Diliyorum Şimdiden ...

ultrAstribun
12-01-2008, 01:41
Eskişehirdeki gençlik şöleninde ak sultanlar 4 veya 5 kişi bey tişörtlü sırtlarında ak sultanlar yazıyordu bizim kocaeli grubuna katılmışlardı istanbuldan geldiklerini söylemişlerdi baya hareketli arkadaşlardı beraber tezavurat etmiştik beraber oynamıştık kısacası beraber eğlenmiştik.. Merak ettim onun için sormuştum...

Eskişehirdekiler bizdik değerli arkadaşım.
O gün bizim için muhteşem bir gündü.İstanbul'dan Eskişehir'e 750 civarında kişi ile gitmiştik.

ImHoTeP1907
01-21-2009, 13:18
eskişehirdeki ak sultanlar siz miydiniz byaz tişörtte yazıyodu ak sultanlar diye

ak sultanlar sultanbeyli gençlik teşkilatı oluyor ;)

selamlar Sultangazi'ye..