Orijinalini görmek için tıklayınız : AK PARTİCİ KARADENİZLİLER
ofluhanife
03-21-2008, 21:11
MRB SELAMUN ALEYKÜM HOŞ GELDİNİZ
KARADENİZ HAKKINDA VE KARADENİZLİ NASIL BAĞLIDIR MİLLETİNE VE BAYRAĞINA İSTERSENİZ BUNLARDAN BAHSEDELİM HE TABİİİİ BAŞKA KONUŞARA DA AÇIĞIZDIR :)
Oflu kardesim öncelikle hos geldin ;)..bende arakliliyim ama sizin kadar meshur degiliz of dedinmi orada duracaksin 8)..
konuya gelince evet milliyetcilik damarimiz agir basar o yüzden arife, tarif gerekmez..
fenerinneferi
03-21-2008, 22:49
Selamlar bende Sinopluyum
Hüdaverdi
03-22-2008, 08:37
ve aleykumselam hoş geldin :)
nihal.1990
03-22-2008, 11:42
ben de sinopluyum:)
Karadenizin incisi SiNOPPP !!!! :-*
ümitli_bekleyis
03-22-2008, 20:07
Aleyküm Selam .Hoşgeldiniz :)
as hg kardeşim aramıza bende konya lıyım :D
Evet karadezin incisi konya güzel bir sehirdi..konyaya karadenizi kim getirmisti demirel mi, ecevit mi 8)
vallah bilmiyorum ahmet abi ama herhalde ecevit olabilir mi
:)
vallah bilmiyorum ahmet abi ama herhalde ecevit olabilir mi
:)
Yasin genc oldugu icin konyaya deniz vaad eden siyasetcileri hatirlamaman cok normal..simdiler deniz bitti, kara göründü o yüzden o siyasetcilerde güniz sokakta birilerine irani adres gösteriyorlar!..
vallah abi konya çok deniz getirecek olan olmuş dur herhalde ama bi deniz bile getiren olmadı abi :D ;D
vallah abi konya çok deniz getirecek olan olmuş dur herhalde ama bi deniz bile getiren olmadı abi :D ;D
O zaman dur deniz baykalin kulagindan tutup getireyim..deniz denizdir gerci bu biraz kartlasmis ama idare edeceksiniz 8)
aman abi deniz baykalı elimizde olsa konya sokmaycaz adam konya bi geliyor ortalı kaynadım kavga çıkartım gitiyor hemde kendi parti deki adamlar bunu şimdi bu adam deniz felan getirirse konya vay gonya haline vay gonyam vay :)
aman abi deniz baykalı elimizde olsa konya sokmaycaz adam konya bi geliyor ortalı kaynadım kavga çıkartım gitiyor hemde kendi parti deki adamlar bunu şimdi bu adam deniz felan getirirse konya vay gonya haline vay gonyam vay :)
Bu olmadi iste..kim olursan ol, ne olursan ol gel diyen mevlanin sehrine deniz baykalda gelmeli belki feyz alir diyecegim ama ne gezer..gerci son günlerde Kurani yorumlamaya basladi, yakinda basimiza müfessir kesilirse hic sasmam.. 8)
Bu olmadi iste..kim olursan ol, ne olursan ol gel diyen mevlanin sehrine deniz baykalda gelmeli belki feyz alir diyecegim ama ne gezer..gerci son günlerde Kurani yorumlamaya basladi, yakinda basimiza müfessir kesilirse hic sasmam.. 8)
ODA OLUR YAKINDA DÜŞÜNSENE ABİ BAYKALIN MÜFESSİR OLDUNU VALLAH BEN DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM ABİ BAYKALIN O HALİYLE :)
ODA OLUR YAKINDA DÜŞÜNSENE ABİ BAYKALIN MÜFESSİR OLDUNU VALLAH BEN DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM ABİ BAYKALIN O HALİYLE :)
Olmaz olmaz diye birsey yok..baykal gelecek haftaki grup toplantisinda chp lilere bizi kandiriyorlar, islam dininde namaz yoktur iste buyrun ayet okuyayim "...namaza yaklasmayin" deniliyor, aksini idda eden varsa buyursun derse hic sasmayin 8)
murat kurt
03-23-2008, 18:30
Bu arada ben de KONYALIYIM ama Karadenizin her bir tarafını gezmişliğim var ne alaka ise :D
Necip Fazıl
03-24-2008, 19:15
YEŞİİLL RİZEEEEEEEEEEEE
ofluhanife
03-30-2008, 20:19
:D
ömerfarukyandik
03-31-2008, 21:36
s.a ben ŞEBİNKARAHİSARLIYIM karadenizli olarak herkese selam
MRB SELAMUN ALEYKÜM HOŞ GELDİNİZ
KARADENİZ HAKKINDA VE KARADENİZLİ NASIL BAĞLIDIR MİLLETİNE VE BAYRAĞINA İSTERSENİZ BUNLARDAN BAHSEDELİM HE TABİİİİ BAŞKA KONUŞARA DA AÇIĞIZDIR :)
ARKADASLAR KARDENİZİN TOPRAGINA KURBAN OLAYIM BU ULKEYE HIZMET DAİMA ORAYA MAHSUS OLDU SIZI SEVIYORUM ALLAHA EMANET OLUN
ARKADASLAR SITEYE UYE SAYISINI ARTIRALIM TESEKKURLER BEN DE YENI UYEYIM
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.