fatih kısaparmak balon baskılı balon AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz?

Demokrat_
05-12-2008, 01:55
AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz? Yalan söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Açık konuşmayı severim. Çoğu konuda aynı fikirde olabiliriz. LDP li birini içinize alır mısınız?

Demokrat
05-12-2008, 01:56
buyur kardes, ak partili olmana gerek yok, seviye ve saygi kurallari icerisinde forumumuzda yazabilirsin ;) bende besim tibuk zamaninda ldp ye ilgi duyardim az cok fikir alisverisinde bulunuruz..
bu arada ismin karizma 8)

Hıfz-ı lisan
05-12-2008, 01:59
Hoşgeldiniz.. :)

( :D)

Demokrat_
05-12-2008, 01:59
Çok teşekkür ediyorum. Beni aranıza aldığınız için.

Demokrat
05-12-2008, 02:00

ama simdi iki tane demokrat oldu gel seni liberal demokrat yapalim, bizi karistirirlar tamam ben morarmisim ama simdi benim fikirlerde de liberallik oldugu icin simdi sen icki serbest olsun dersin, sonra vay mavera da ayyas cikti diye basima üsüsürler :)

Berika
05-12-2008, 02:00
hoşgeldiniz :)

bir tane yetmiyodu artık iki demokrat var :D

akgenclik56
05-12-2008, 02:01
DİN DİL IRAK MESHEP VE PARTİ AYIRIMI YOK BİZDE .KARDEŞÇE KARŞILARIZ.KARDEŞ GELDĞİ GİBİDE KARDEŞÇE CEVAPLARI VERİR VE UĞURLARIZ.

TEK BAYRAK TEK VATAN TEK MİLLET
HERŞEY TÜRKİYE İÇİN
DURMAK YOK YOLA DEVAM

Hıfz-ı lisan
05-12-2008, 02:01
isimler nasıl aynı oldu ki bir isim iki kere kullanılabiliyor mu :-\

akgenclik56
05-12-2008, 02:02
BEN BİR DEMOKRATLA BAŞA ÇIKAMIYORDUM ŞİMDİ 2 OLDU GELDE BAŞA ÇIK :s

Abrek
hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim :-*

tayyipleyiz
Hoşgeldiniz ... :)

Demokrat
hoşgeldiniz :)

bir tane yetmiyodu artık iki demokrat var :D

Ben demokrat mavera yim 8)

ENGİNEER
Çin malı olayı gerçek oldu (:

Çin'den buraya kaç saatte geldin kardeş tam olarak yapımın felan ne kadar sürdü bilgi ver biraz (:

Şaka bi yana hoşgeldin sefa getirdin...
Sitede herkes var sen mi olmıcan sanki (:

Yaklaşık 15 yaşlarında LDP başkanı Besim Tibuk başımı okşamıştı Kayseri'de hiç unutmam... :'(

Demokrat
05-12-2008, 02:03
kardes bak bir anda ünlü oldun :)..görüyorsun degil mi ak partililer nasil bagirlarina basiyor herkesi ;) burasi Mevlana ocagi ne olursan ol gel ama önyargilarini birakarak gel...

Demokrat_
05-12-2008, 02:04

ama simdi iki tane demokrat oldu gel seni liberal demokrat yapalim, bizi karistirirlar tamam ben morarmisim ama simdi benim fikirlerde de liberallik oldugu icin simdi sen icki serbest olsun dersin, sonra vay mavera da ayyas cikti diye basima üsüsürler :)

tamam. Kullanıcı adım Liberal_Demokrat olsun.

ENGİNEER
05-12-2008, 02:05
Gülsn yeni üye olan Demokrat'ın yanına bi tanede alt tire koymuş... (:

Demokrat
05-12-2008, 02:05

tamam. Kullanıcı adım Liberal_Demokrat olsun.

Tamam ben onu yarin hallederim kardes, sonra kaza kursununa kurban gitmeyelim :)..

ENGİNEER
05-12-2008, 02:07
Bence konuyu açan gerçek Ahmet abi...bu mor renkli olan kandırdı bizi 8)

akgenclik56
:D

Berika

olabülme ihtimali pek yüksek :D

Hıfz-ı lisan
05-12-2008, 02:08
Gülsn yeni üye olan Demokrat'ın yanına bi tanede alt tire koymuş... (:
küçük ayrıntı olunca farkedemedim.. :) Mavera abiyi ararken çizgi varmı diye bakarız :D (konumundan biliriz zaten de =)

Duygu'Seli~
İlginç ve değişik bir giriş..Ve akabinde yine ilginç bir karşılama töreni.. ;) Ne diyelim..Hoşgeldiniz..Memnun oluruz inşALLAH..Saygı ve seviyenize mukayyet olduktan sonra ben kefilim size kimse karışmaz burda.. ;)

Demokrat

Ben gercegin, buyrun imzam 8)

Demokrat_
Hoşbulduk. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Daha önce CHP lilerin forumuna gitmiştim. Orada CHP ve Kemalizm aleyhine yazılar yazdığım için kovulmuştum. Beni bu kadar sıcak karşılayacağınızı hiç tahmin etmiyordum. AK Partiliyim deyip, sizi kandırmaktansa gerçekleri söylemek en iyisi.

ENGİNEER
05-12-2008, 02:09
Duygu Alemdar konuştu (:

Berika
05-12-2008, 02:10

Demokrat
05-12-2008, 02:10
Hoşbulduk. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Daha önce CHP lilerin forumuna gitmiştim. Orada CHP ve Kemalizm aleyhine yazılar yazdığım için kovulmuştum. Beni bu kadar sıcak karşılayacağınızı hiç tahmin etmiyordum. AK Partiliyim deyip, sizi kandırmaktansa gerçekleri söylemek en iyisi.

Kardes buyur kendi fikirlerini en iyi sekilde savun, propagandaya varmadan buyur kendi dogrularini anlat acikcasi cok bir fark oldugunu tahmin etmiyorum ;)
Bu arada chp forumlarinda ben ikinci mesajdan sonra atildim, atilma sebebimde chp nin solculugunu sorgulamam!

akgenclik56
05-12-2008, 02:11
POLAT DUYMASIN

ENGİNEER
Kardeş ayıp ettin bu sitede Ak Partiliden çok Saadetçi ve kemalist var zaten...Bide sen gel tam meclise döndü bırası...Hem farklı fikirler heycan katıyor...Liberal Demokrat partililer akıllı adamlar oluyor genelde ve bizle aynı kafa yapıları var zaten...

Duygu'Seli~
Duygu Alemdar konuştu (:

??? ;) bana mı dediniz..?

Demokrat
İlginç ve değişik bir giriş..Ve akabinde yine ilginç bir karşılama töreni.. ;) Ne diyelim..Hoşgeldiniz..Memnun oluruz inşALLAH..Saygı ve seviyenize mukayyet olduktan sonra ben kefilim size kimse karışmaz burda.. ;)

Arkadas karizma isim secmis, arkadasa yanlis yapan karsisinda beni bulur 8) bu arada ldp nin baskani hala daha cem beymi kardes ;)

Necip Fazil
Bana da öyle geliyor ki, bir Ak Parti'li Ldp liyim diyerek ilgi çekmeye çalışıyor ... Bana öyle geliyor yani, öyle olduğundan değil ;)

VesseLam

ENGİNEER
05-12-2008, 02:12
Duygu Alemdar konuştu (:

??? ;) bana mı dediniz..?
Evet (:

Demokrat_
05-12-2008, 02:12

Arkadas karizma isim secmis, arkadasa yanlis yapan karsisinda beni bulur 8) bu arada ldp nin baskani hala daha cem beymi kardes ;)

LDP nin Genel Başkanı Cem Toker. Teşekkürler.

ENGİNEER
05-12-2008, 02:13
[i]Milletin yazmaya ihtiyacı varmış ve bu konuda tam denk geldi...(:/i]

Duygu'Seli~
05-12-2008, 02:13
Bakalım kimin hisleri baskın çıkacak..Forumda gizli bir teşkilat kursak mı..Ak forum özel ajanları.. :P kimin ne olduğunu anlarız belki.. ;) başkanlığa adayım.. ::) :P

Demokrat
05-12-2008, 02:14
Bana da öyle geliyor ki, bir Ak Parti'li Ldp liyim diyerek ilgi çekmeye çalışıyor ... Bana öyle geliyor yani, öyle olduğundan değil ;)

VesseLam

Yusuf kardes sende var birseyler :)

Demokrat
05-12-2008, 02:15

LDP nin Genel Başkanı Cem Toker. Teşekkürler.

Cem Beyin bir kac konusmasini dinledim gayet mantikli konusuyor, seside cok gür, aslinda degerlendirilebilir, besim tibuk ne yapiyor bu arada onun ofsayti kaldiracagim, futbola zevk gelecek fikrini destekliyordum :)

Necip Fazil
Ben hiçbir zaman boş olmadım Ağabey, her zaman bişeyler vardır bende ;)

VesseLam

Demokrat_

VesseLam

Vallaha AK Partili değilim. AK Partiyi en çok eleştiren biriyim. Ayrıca ilgi çekmek gibi bir amacım da yok. Zaten zamanla yaptığım yorumlardan AK Partili olmadığımı ve LDP li olduğumu anlarsın. Saygılar.

ENGİNEER
Bu iş derin devletin işine benziyor abi...Yusuf abinin dediklerinden sonra şüphelendim...Ergenekon felanda olabilir bu..Ben kaçıyorum konudan (:

Demokrat
05-12-2008, 02:16

VesseLam

Vallaha AK Partili değilim. AK Partiyi en çok eleştiren biriyim. Ayrıca ilgi çekmek gibi bir amacım da yok. Zaten zamanla yaptığım yorumlardan AK Partili olmadığımı ve LDP li olduğumu anlarsın. Saygılar.

Kardes yemin etmene gerek yok..bizim bu konuda deneyimlerimiz cok oldugu icin, yogurdu üfleyerek yiyoruz..ak partili olmak zorunda degilsin ;)

Demokrat_
05-12-2008, 02:17
Bu iş derin devletin işine benziyor abi...Yusuf abinin dediklerinden sonra şüphelendim...Ergenekon felanda olabilir bu..Ben kaçıyorum konudan (:

Ergenekoncuları bu işe karıştırmasak iyi olur. Zaten ülke darbelerden, çetelerden çok çekti.

akgenclik56
05-12-2008, 02:17

Necip Fazil
05-12-2008, 02:18
Neyse Haluk Bey, ne görüşte olduğunuz beni çokta enterese etmiyor aslına bakarsanız, o nedenle mevzuyu ben açtım ama, uzatmıyorum.

Hayırlı forumlar dilerim.

VesseLam

Demokrat
05-12-2008, 02:19

Ergenekoncuları bu işe karıştırmasak iyi olur. Zaten ülke darbelerden, çetelerden çok çekti.

onlarin karismadigi is mi var kardes, peki sormak istiyorum ldp nin ak partiden farki nedir?

Demokrat
Neyse Haluk Bey, ne görüşte olduğunuz beni çokta enterese etmiyor aslına bakarsanız, o nedenle mevzuyu ben açtım ama, uzatmıyorum.

Hayırlı forumlar dilerim.

VesseLam

isminin Haluk oldugunu nereden biliyorsun kardes?

ENGİNEER
Veli Küçük olmasın bu?

Berika
05-12-2008, 02:20
Haluk :-\

Demokrat_
05-12-2008, 02:20
Veli Küçük olmasın bu?

Yok daha neler ;D

Demokrat
05-12-2008, 02:21

biran eronon aklime geldi, onun adi neydi?

akgenclik56
05-12-2008, 02:21
BEN ÇIKIYORUM ARKADAŞLAR ALLAHA EMANET OLUN.ALLAH RAHATLIK VERSİN.KENDİNİZE İYİ BAKIN GÖRÜŞÜRÜZ .SAĞLICAKLA KALIN LİBERAL ARKADAŞADA İİ BAKIN :) ;)

Demokrat
05-12-2008, 02:22
BEN ÇIKIYORUM ARKADAŞLAR ALLAHA EMANET OLUN.ALLAH RAHATLIK VERSİN.KENDİNİZE İYİ BAKIN GÖRÜŞÜRÜZ .SAĞLICAKLA KALIN LİBERAL ARKADAŞADA İİ BAKIN :) ;)

burasi vedalasma basligimi abicim >:( >:(

Berika
05-12-2008, 02:23

doğrusu ilk o sandım :D :D :D haluk değil :D :D

Hüdaverdi
05-12-2008, 02:23
ne ak parti ne ldp nede lpg alayı yalan gelin Gs de birleşelim :D

Demokrat
05-12-2008, 02:24

zaten o ldp li degil ak partiliydi, burasi iyice kurtlar vadisine döndü ha :)

Demokrat_

onlarin karismadigi is mi var kardes, peki sormak istiyorum ldp nin ak partiden farki nedir?

LDP'nin AKP den çok farkı var. Öncelikle biz daha liberal ve daha demokratız. Sağ ve liberal politikalar temelde ekonomik özgürlükler açısından birbirine yakındır. Mesela AKP’nin liberal olup olmadığını anlamak için 5 yıllık politikalarına bir bakalım.

Her yıl yüz binlerce memur alınacağını “müjde” diye ilan eden AKP’nin liberal olduğunu kim iddia edebilir?

Yeni vergiler koymakla övünen, oğlunun sattığı ürünlere vergi indirimi yapan maliye bakanına göz yuman AKP’nin liberal olduğunu kimse söyleyemez.

AKP kamu kuruluşlarında özelleştirmeden çok kadrolaşmadı mı?

Öyleyse AKP ekonomik olarak nasıl liberal olabilir?

Özgürlükler konusuna gelince

TRT’yi kapatmayıp kendi borazanı haline getiren, Medyada kendi aleyhine uğraşanlara liberal diyebilir miyiz?

Üniversitelerdeki konferansları engellemeye çalışan bu adalet bakanı nasıl liberal olabilir?

İnsan Hakları konusunda sadece dışardan talep gelince adım atan samimiyetsizlerin liberalizmle ne alakası vardır?

Karikatüristlere dava açmak ve isyan eden vatandaşa hakaret etmekten başka ifade özgürlüğü adına ne yapılmıştır? AKP döneminde RTÜK kapatılmış mıdır, sansür azalmış mıdır?

Kendimizi kandırmayalım LDP'den başkası liberal değil.

akgenclik56
burasi vedalasma basligimi abicim
DEĞİLSE ÖZÜR

Berika
05-12-2008, 02:25

artık anti akpartili :D :D :D :D

ENGİNEER
Bu ne biçim konu anlamadım ki...

Karıştı herşey..

Necip Fazil
Üyelerin açık profillerini görebiliyoruz arkadaş, ismi o nedenle biliyorum. ;)

VesseLam

Demokrat
05-12-2008, 02:26
iyi demek ki bos birine benzemiyorsun, burasi tanisma basligi burada cok tartismak istemiyorum ama söyle birsey söylemeden edemeyecegim..
nereye kadar liberalizm?

Necip Fazil
Arkadaşları anti- akpartili yapıyoruz anlaşılan, işi bayanlara bıraksaydık, partimiz oy kazanacaktı demek ki ...

VesseLam

CeVHeR
Selamınaleykum arkadaşlar... :-X
Veda eden varsa, yeni gelen de var... :D :D
Konu zaten karışmış, birazda ben karıştırayım dedim... :D :D

Demokrat

artık anti akpartili :D :D :D :D

yok daha neler.. :)

Demokrat
05-12-2008, 02:27
bu arada kardes bu tanisma basliklari arasinda rekor kiran bir konu oldu, isminin kiymetini bil :)

ENGİNEER
05-12-2008, 02:28
Erenon sitede son yaşadığı kavgalardan sonra bence Ak Partiden nefret etmiştir...Gitmesinide ona bağlıyorum aslında...

Berika
05-12-2008, 02:28
ne alaka şimdi :-\

Demokrat
05-12-2008, 02:29
Erenon sitede son yaşadığı kavgalardan sonra bence Ak Partiden nefret etmiştir...Gitmesinide ona bağlıyorum aslında...

Pireye kizip, yorgan mi yakti diyorsun..ben ne ara gittigini hic farketmedim bile ;)

Berika
sebebini merak ediyorsanız hiç bayanları karıştırmayın sebebi size çok yakın :D :D

Demokrat_
iyi demek ki bos birine benzemiyorsun, burasi tanisma basligi burada cok tartismak istemiyorum ama söyle birsey söylemeden edemeyecegim..
nereye kadar liberalizm?

Sonuna kadar liberalizm. Eğitim, sağlık vb. herşey özelleşmelidir. Özgürlükler konusunda da şiddet içermediği sürece tüm fikirler serbest olmalıdır. Örneğin, 301, 318 vb. faşist maddeler kaldırılmalıdır.

Türkiyede tam liberal bir ülke olunca ve sonrasında da liberalizm.

Necip Fazil
05-12-2008, 02:30
İnsanlar alaka kuramayacakları konulara neden girer, herşeyi neden gırgıra alır bir türlü anlamam. Vatandaş söver, sayar ... Sonra nefret etmesi bile mesele haline gelir ...

Bir alemsiniz yahu ... Hiçbir zaman anlamayacağım ...!

VesseLam

Demokrat
05-12-2008, 02:31
nereye kadar liberalizm?

Sonuna kadar liberalizm. Eğitim, sağlık vb. herşey özelleşmelidir. Özgürlükler konusunda da şiddet içermediği sürece tüm fikirler serbest olmalıdır. Örneğin, 301, 318 vb. faşist maddeler kaldırılmalıdır.

Kardes sonu -izm biten rejimlerin hic biri tam anlamiyla ihtiyaci karsilamaz..sen sonuna kadar liberalizm dersin, diger komunizm bir digeride fasizm der..
Evet bazi noktalarda liberalligin faydasi vardir ama nufusunun cogunlugu müslüman olan bir ülkede topluma ters düser..
Mesela icki konusunda, escinsellik konusunda, eroin konusunda ne düsünüyorsun?

Demokrat_
05-12-2008, 02:32
bu arada kardes bu tanisma basliklari arasinda rekor kiran bir konu oldu, isminin kiymetini bil :)

Öylemi. Çok memnun oldum. Herkese teşekkür ederim. Biraz kapitalistçe ve reklam kokan bir giriş oldu ama olsun.

Duygu'Seli~
05-12-2008, 02:33
Tanıştk görüştük memnunda oluruz inşAllah..Bence bırakalımda kardeşimiz forumu bir gezsin dolaşsın..Daha konuşacak çok zamanımız olacaktır ölmezde sağ kalırsak.. ;)

ENGİNEER
05-12-2008, 02:33
Herkes kendi hayatını yaşar...
Onlara müdahale etmekse kimsenin hakkı değildir...

En iyisi konuyu uzatmamak...Herkese hayırlı geceler...

Demokrat_
05-12-2008, 02:37
nereye kadar liberalizm?

Kardes sonu -izm biten rejimlerin hic biri tam anlamiyla ihtiyaci karsilamaz..sen sonuna kadar liberalizm dersin, diger komunizm bir digeride fasizm der..
Evet bazi noktalarda liberalligin faydasi vardir ama nufusunun cogunlugu müslüman olan bir ülkede topluma ters düser..
Mesela icki konusunda, escinsellik konusunda, eroin konusunda ne düsünüyorsun?

Ben öyle düşünmüyorum. Liberalizm günümüzde ihtiyaçlara cevap veren tek düşünce. Çoğunluğu Müslüman bahane bence. İçki konusunda isteyen içer, istemeyen içmez. Buna kimse karışamaz. İçki yasaklarına karşıyım. AKP li belediyelerde uygulanan içki yasağı çok yanlış.

Eşcinsellere hak verilmesinden yanayım. Bence eşcinsellerin evlenmeleri serbest olmalıdır. Eroin konusunda yine aynı şekilde serbest olmalıdır. Örneğin Hollanda uyuşturucu maddeler eczanelerde bile satılır. Yasaklar cazip gelir. Yasaklarla bir yere varamayız.

Demokrat
05-12-2008, 02:40
iste bu noktada sizinle ayri düsüyoruz...siz resmen uyusturulmus bir nesil istiyorsunuz simdi siz hayvan katli oluyor diye kurbanada karsisinizdir..
Bakiniz özgürlügü savunun ama eger o özgürlük toplumu dejenere ediyorsa orada bir yanlislik vardir, özgürlükler toplumun yapisina göre sekillenmelidir yoksa öyle körü körüne ona özgürlük, buna özgürlük diyerek toplumu dejenere etmenin hic bir anlami yok diye düsünüyorum ;)

Demokrat_
05-12-2008, 02:43
iste bu noktada sizinle ayri düsüyoruz...siz resmen uyusturulmus bir nesil istiyorsunuz simdi siz hayvan katli oluyor diye kurbanada karsisinizdir..
Bakiniz özgürlügü savunun ama eger o özgürlük toplumu dejenere ediyorsa orada bir yanlislik vardir, özgürlükler toplumun yapisina göre sekillenmelidir yoksa öyle körü körüne ona özgürlük, buna özgürlük diyerek toplumu dejenere etmenin hic bir anlami yok diye düsünüyorum ;)

Hayır uyuşturulmuş değil, kendi kararını kendisinin verdiği özgür nesiller istiyoruz. Kurbana karşı değilim. Özgürlükten korkmamak gerekir. Özgürlük hiçbir toplumu dejenere etmez, etmemiştir de. Korkularımızla yaşamayız. Özgürlük, demokrasi bir gün herkese lazım olacak. Topluma şekil verilmesine karşıyım. Yıllarca Kemalistler bunu denedi ama başarısız oldu. Bırakalım da birey doğru yolu kendisi bulsun.

Demokrat
05-12-2008, 02:49

Hayır uyuşturulmuş değil, kendi kararını kendisinin verdiği özgür nesiller istiyoruz. Kurbana karşı değilim. Özgürlükten korkmamak gerekir. Özgürlük hiçbir toplumu dejenere etmez, etmemiştir de. Korkularımızla yaşamayız. Özgürlük, demokrasi bir gün herkese lazım olacak. Topluma şekil verilmesine karşıyım. Yıllarca Kemalistler bunu denedi ama başarısız oldu. Bırakalım da birey doğru yolu kendisi bulsun.

Simdi o noktada duralim..Bir birey kendi basina dogru yolu nasil bulabilir!..Bir ülkede kurallar olmayinca o ülkede düzen nasil saglanabilir!..
Sunu asla unutma senin özgürlügün benim alanima müdahale etmeye baslayinca bitmistir yani özgürlük göreceli bir kavramdir ve asla sinirsiz degildir..
Uyusturucu, Alkol ve Escinsellik gibi konular belki avrupada normal karsilanabilir sonucta o toplumlar buna müsait olabilir ancak Türkiye nin gerek aile yapisi gerekse toplum yapisi buna müsait degildir ve bu gibi faktörler toplumu dejenere eder..
Evet bende insanlarin belli bir kaliba sokulmasina karsiyim, bende insanlara birseylerin dikta edilmesine karsiyim ama "saldim cayira, mevlam kayira" mantiginida asla kabul etmiyorum, o zaman devlet ne is yapar..
Devlet bireyin özgürlügünüde güvence altina almalidir, devlet bireyin gereksinimlerini karsilarken zararli aliskanlardan men etme konsunda yaptirimda bulunmalidir..

LüGaT
05-12-2008, 06:11
Öncelikle beni genelde en çok düşündürenler Liberaller olmuştur. Yıllarca kendi politikalarını bize demokrasi budur, laiklik budur diye yutturan kemalist cepheye göre çok daha akıllıca düşünürler. Madem demokrasiyi laikliği ithal ettik kemalistlerin elindeki yalanlarıyla değil liberallerin elindeki gerçekleriyle uygulayalım daha iyi.

Kendilerine katıldığım noktalar;

İdeolojiler bireyi "öğüt"memeli. İnsan "devlet" gibi, "laiklik" gibi, hatta "demokrasi" gibi soyut, içi herşeyle doldurulabilen kavramlar için yaşamaz, bu kavramlar insan için, insana hizmet için yaşar.

Düşünceye gem vurulamaz. Doğrudur; şiddete yönelmeyen her düşünce ifade edilebilmeli. Müslümanların geleneğinde "Allah var mıdır? yok mudur ?" tartışması bile yapılmıştır. Kur'an müminleri şöyle tarif eder: "Onlar "her" sözü dinler, güzel olanı tercih eder"

LDP başkanının harika bir yaklaşımı vardı. "Madem demokrasi var bu ülkede şeriat partisi de kurulabilir, şiddete yönelene kadar kimsenin birşey demeye hakkı yoktur ama şiddetin başladığı yerde devlet ensesinde biter"

Öyle değil mi? Madem düşünceyi serbest bırakacağız, herşey ama herşey düşünülsün. Hatta madem liberaller bu kadar cesur, demokrasinin bile akılcılığını tartışalım.

Madem milli irade esastır, milli irade kaynağını aldığı demokrasiyi istemezse onu bile kaldıralım. (Ahmet abi kabul etmese de 8) )

Katılmadığım yönleri;

Devlet diye bir ideal peşinden koşmayalım ama. Akıllı, vicdanlı bir bireyin toplum hakkında "ahlaki kaygıları" olması gerekir. "Toplum" diye bir idealin peşinden koşmak zorundayız. Toplumu dikkate almadığımız noktada "ideolojik devlet" toplumu "öğütmesin" derken toplumu "liberalizme" öğüttürmüş oluruz.

Bir liberal arkadaş buraya gelip. "İnsanlar yanlarında bilmem ne yapanlara karışmamalı, rahatsız olmamalı..." vs gibi inciler dökmüştü. Kusura bakmayın da hani "bireylere" müdahale etmeyecektik. Türk insanının kültür genlerinde bu var, sen ne hakla insanlara "...." olmayı bir ideoloji adına dayatıyorsun, kemalistlerden ne farkın kaldı ? Hani ideolojiler ahlak dayatmazdı. Otobüste bilmem ne yapanların özgürlüğü var da orda rahatsız olan bir otobüs dolusu insanın rahatsız olmama özgürlüğü yok mu?

Dolayısıyla sloganımızı "özgürlük" yerine "adalet" koymalıyız. Adalet özgürlüğü içerir ama özgürlük adaleti içermez. Her uygulama halkın hassasiyetlerini gözetmelidir.

Şimdi eşcinsel evlilik bir hak olur. Ama Türk toplumunda değil. Liberaller istiyor ki Avrupada'ki uygulamaların hepsini aynen taklid edelim. Bir Avrupalıyla bir Türk'ün eşcinselliğe bakışı aynı mıdır? Burada "kamu vicdanı, kamu sağlığı, kamu yararı" gibi olguları nasıl gözardı edebiliriz ?

Özgür düşünceye sonuna kadar evet ama özgürlük her isteyenin her istediğini yapabilmesiyse buna hayır.Zaten bu namümkündür ve terör doğurur, şer'e döner. Laik hukuk bile birtakım ahlaki değerler edinmiştir kendine: "Genel ahlaka aykırı sözleşme yapılamaz." "Kamu yararı gerekiyorsa bireyin belirli hakları, karşılığı ödenmek karşılığı devlet tarafından gasbedilir."

Liberal demokrat(!) Avrupa devletlerinde uyuşturucu satmak hala yasak, buna ne diyeceğiz? Devlet insanlara zulum mu ediyor ? Bırakalım içsinler, bırakalım alsınlar.. diyebilir miyiz ?

Bir örnek daha. Devlet içki yasağı koyar mı? Kamu yararı varsa koyabilmeli. "Özgürlükçü" Amerika koymuş: buyurun. (http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=40208.0)

Bence demokrasi iyi birşeyse demokrasi budur :) : halkın hassasiyetlerine önem vermek. Halkın yüzde 70'i kamuya açık alanda mesela bir parkta potansiyel tehlike, rahatsız edici sarhoşları görmek istemiyorsa, halkın yüzde 5'i sarhoşlar bir zahmet gitsin başka yerde içsin içkisini. Benim çocuklarımı sarhoşsuz bir parka götürme hakkım yok mu?

Tarihle sabit ki ahlakla denetlenmeyen özgürlükler şer'e dönmeye, toplumu kökünden dinamitlemeye hazır bir bombadır.

Vesselam...

LüGaT
05-12-2008, 06:32
Örneğin Hollanda uyuşturucu maddeler eczanelerde bile satılır.

Hollanda'da özgür demek diğer tüm ülkelerde (özgürlükçü Amerika İngiltere.. dahil) yasak demektir. ;) Zaten liberal demokratsan demokrasiye inanıyor olman lazım, bu millet seçme hakkını uyuşturucu maddeyi serbest bırakacak bir siyasi parti üzerine kullanmayacağı için, mesele yok :)

isimsiz
05-12-2008, 11:26
ilk başta konuyu ahmet abi açtı zannettim yine bir ironi yapıyor diye düşündüm :D

kardeş bende akpli değilim ama burdayım saygı çerçevesi içinde fikir alışverişinde bulunursak sorun çıkmaz inşALLAH. hem farklı görüşten insanların olması foruma fikir zenginliği farklı bakış açıları katar :-* HOŞGELDİN :-*

Berika
05-12-2008, 11:50
Lügat süpersin :-*

ethemkara1
05-12-2008, 13:24
bizim farkımız bu zaten mevlana misali ne olursan yine gel hoşgeldiniz :)

Demokrat
05-12-2008, 14:12
Eyüp döktürmüssün ;) söylediklerinin altina imza atmamak elde degil, birde halk istedikden sonra demokrasiden bile vazgeceriz ;)..
birde arkadasin bir yanlisi var hollanda da uyusturucu eczanelerde bile satiliyor demis ama böyle birsey yok sadece hollanda da "kirmizi bölge" denilen alanlarda belli dozda, cok zararli olmayan uyusturucu maddelerin satisina izin verilmistir, buda devlet denetimindedir ;)

Saltuk Buğra Han
05-12-2008, 14:35
Ben öyle düşünmüyorum. Liberalizm günümüzde ihtiyaçlara cevap veren tek düşünce. Çoğunluğu Müslüman bahane bence. İçki konusunda isteyen içer, istemeyen içmez. Buna kimse karışamaz. İçki yasaklarına karşıyım. AKP li belediyelerde uygulanan içki yasağı çok yanlış.

Eşcinsellere hak verilmesinden yanayım. Bence eşcinsellerin evlenmeleri serbest olmalıdır. Eroin konusunda yine aynı şekilde serbest olmalıdır. Örneğin Hollanda uyuşturucu maddeler eczanelerde bile satılır. Yasaklar cazip gelir. Yasaklarla bir yere varamayız.

Bir sürü özgürlükten bahsedip hata ve hatta şeriat ,türban gibi konularda bile yumuşak tavırlar sergileyip hoş görünüp prim yapmaya kalkdıktan sonra kendi ucube özgürlüklerinizi de piyasaya sürüp ne ahlakın ne dinin ne türbanın nede şeriatın darma dağın olacağı bir sistemle ülke yönetmeye talip
olursunuz.%47 ye bile zor inanılan bir ülkede size sıra gelinceye kadar kıyametin kopacağından şüphem olmadığı için bu yönden pek fazlada korku çekmediğimi söyleyebilirim.

LüGaT
05-12-2008, 18:57

Bir sürü özgürlükten bahsedip hata ve hatta şeriat ,türban gibi konularda bile yumuşak tavırlar sergileyip hoş görünüp prim yapmaya kalkdıktan sonra kendi ucube özgürlüklerinizi de piyasaya sürüp ne ahlakın ne dinin ne türbanın nede şeriatın darma dağın olacağı bir sistemle ülke yönetmeye talip
olursunuz.%47 ye bile zor inanılan bir ülkede size sıra gelinceye kadar kıyametin kopacağından şüphem olmadığı için bu yönden pek fazlada korku çekmediğimi söyleyebilirim.

Kardeş başörtüsü konusunda Mhp'nin tavrıyla liberallerin tavrını karşılaştırmıyorum bile.

Deniz Bölükbaşı söylediğinde ciddiyse senin burda başörtüsü konusunu ağzına bile almaman lazım.

Eğer Bölükbaşı doğruysa Liberal kanat başörtüsü konusunda sizden otuz kat daha "Türk"çe tavır sergilemiş demektir. Türk demek mert demektir ya ;)

Aynı şey Ergenekon gibi çeteler üzerindeki üç maymuncu tavrınızda da geçerli. Hiçbiriniz Liberaller kadar cesur olamıyorsunuz. Belki siyasi çıkarlarınız zedeleniyor ama partinizden biraz mertlik istemek suç değil herhalde? Bence bu konuları fazla karıştırmayın Mhp'li olarak ;)

Meftun
05-12-2008, 22:48
Dolayısıyla sloganımızı "özgürlük" yerine "adalet" koymalıyız. Adalet özgürlüğü içerir ama özgürlük adaleti içermez. Her uygulama halkın hassasiyetlerini gözetmelidir.

:-* :-* :-*

budur!!! bütün liberallerin bu cümle üzerine uzun uzadıya düşünmeleri gerekir...
teşekkürler lügat....

Yâren
05-12-2008, 22:54
Liberal denince aklıma Erenon gelir oldu. Ama barınamadı aramızda...

Düşünce ve fikir bakımından forumda iz bırakan bir üyenin forumdan ayrılması, biz Akpartililerin öğrenecek çok şeyimizin olduğunu gösterir

Berika
05-12-2008, 22:55
Liberal denince aklıma Erenon gelir oldu. Ama barınamadı aramızda...

Düşünce ve fikir bakımından forumda iz bırakan bir üyenin forumdan ayrılması, biz Akpartililerin öğrenecek çok şeyimizin olduğunu gösterir

bir milyon kez katılıyorum 8)

maviinsan
05-12-2008, 22:58
Erenon niye ayrıldı?

Meftun
05-12-2008, 22:59
Erenon niye ayrıldı?

kavga ettiler yanlış hatırlamıyorsam..
içkinin serbest olmasını eşcinsel evliliklerini savunuyordu bazı arkadaşlar dindar olmadığı için fazla yüklendiler...

Berika
05-12-2008, 23:01
Erenon niye ayrıldı?

dindar olmayan bir ak partiliydi.artık bu forum yüzünden hem dindar değil hem ak partili değil

maviinsan
05-12-2008, 23:02
Erenon niye ayrıldı?

dindar olmayan bir ak partiliydi.artık bu forum yüzünden hem dindar değil hem ak partili değil

Ak Partiden de mi vazgeçti yani?

Meftun
05-12-2008, 23:03
Erenon niye ayrıldı?

aslında onun sebebi biraz farklı...şu 1 mayıs olaylarından dolayı da kızıyor partiye...301 değişince oyum akpartiye dedi ama sonra 1 mayıs kötü oldu...

Berika
05-12-2008, 23:04
Erenon niye ayrıldı?

;D evet.. uzun hikaye..ak partinin çıkarttığı içki yasağı çıldırttı :D

Berika
05-12-2008, 23:05
ayyy neyse giden gitmiştir kalan sağlar bizimdir :D :D

Yâren
05-12-2008, 23:05
Erenon niye ayrıldı?

Dindar değildi ama başörtüsüne sonsuz saygısı vardı, üniversitelerde serbest olmasını en çok o istiyordu. Bunun yanı sıra "kral çıplak" tarzında görüşleri çok ilginçti. Forumda kalsaydı çok katkısı olabilirdi

KAmusal mışş
05-12-2008, 23:07
liberal demokrat hoşgeldiniz :)

HuRReM
05-12-2008, 23:33
Erenon niye ayrıldı?

erenonla görüşüyorum söylediğine göre bazı aşırı arkadaşların tavırları yüzünden gelmiyor artık.

murat kurt
05-12-2008, 23:45
Ben forumdan ayrılmadan önce kendisiyle çok tartışmışlığımız vardı.(Erenon)Ben tekrar geldiğimde onun ayrıldığını görünce çok üzülmüştüm.Aykırı ama anlayışlı bir kardeşimizdi.Tekrar gelmesi beni sevindirir.Eğer görüşen arkadaşlar varsa gelmesini istediğimizi iletmelisiniz.

ENGİNEER
05-12-2008, 23:59
Bir Tuna ile birde Erenon'la tartışmayı çok severdim ama gidenede yalvarılmaz...

HuRReM
05-13-2008, 20:26
Bir Tuna ile birde Erenon'la tartışmayı çok severdim ama gidenede yalvarılmaz...

bu sıralar nete giremiyor ama ilk görüştüğüm zaman ileteceğim bu güzel temennilerinizi : )

ATmaCA53
05-14-2008, 21:14
AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz? Yalan söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Açık konuşmayı severim. Çoğu konuda aynı fikirde olabiliriz. LDP li birini içinize alır mısınız?

aramıza hoşgeldin, her partiden, dil, din, ırk, mezhep ayırmamak sızın herkes burda dilediği gibi yorum yapabilir.

ayrıca ben birşey söylemek istiyorum liberal demokratı destekleyen komünist ve siyonüst gençler varmıdır, varsa ben bunlardan bizzat nefret ettiğimi dile getirmek isterim...

Liberal_Demokrat
05-15-2008, 00:20

aramıza hoşgeldin, her partiden, dil, din, ırk, mezhep ayırmamak sızın herkes burda dilediği gibi yorum yapabilir.

ayrıca ben birşey söylemek istiyorum liberal demokratı destekleyen komünist ve siyonüst gençler varmıdır, varsa ben bunlardan bizzat nefret ettiğimi dile getirmek isterim...

Hoşbulduk. Bizlerin komünistlerle siyonistlerle işimiz olmaz. Biz Türkiye için en uygun neyse onu savunuruz. Biz komünizme karşıyız. Komünizm bir ütopyadır.

ENGİNEER
05-15-2008, 02:24

Hoşbulduk. Bizlerin komünistlerle siyonistlerle işimiz olmaz. Biz Türkiye için en uygun neyse onu savunuruz. Biz komünizme karşıyız. Komünizm bir ütopyadır.
Pardon ne diyosun anlamıyorum Liberal?

Cevap ver sesin gelmiyor?

(:

Berika
05-15-2008, 02:25
:D :D :D :D

TUYEM
05-15-2008, 02:27
:D :D :D

dEngesüzz yaa hak etti ama... :D

_Yeniden_
05-15-2008, 02:28
Şöhretin iyisi kötüsü olmazmış... 8)
Hadi iyisin...Ak Parti forumda liberal (!) sıfatınla kazıdın kendini zihinlere.. ;)

ATmaCA53
05-15-2008, 12:50

vallahi bunu duyduğuma sevindim, bu güzel cevabın için sağol... :-*

By_ÇAKIR
05-15-2008, 19:51
tabiki glebilirsiniz. Ortalığı fazla karıştırmamak, üyeleri bir birine sokmamak, ve hakaret etmemek şartıyla.

Not: Konu başlığına ve ilk meaja göre cevap verdim.

Akmehmet_Akif
05-15-2008, 20:30
hoşgeldin

Akmehmet_Akif
05-15-2008, 20:34
sizin laikliğe bakış açınız ney

Hıfz-ı lisan
05-15-2008, 20:38
Arkadaş cezalı Mehmet =)

Akmehmet_Akif
05-15-2008, 20:40
Arkadaş cezalı Mehmet =)
ne demek istediniz annamadım

Hıfz-ı lisan
05-15-2008, 20:42
Laikliğe bakış açınız derken Liberal Demokrata sordun sanırım..onun için dedim cezalı arkadaş diye..(yada yanlış anladım kusura bakma) :-\

Akmehmet_Akif
05-15-2008, 20:43
Laikliğe bakış açınız derken Liberal Demokrata sordun sanırım..onun için dedim cezalı arkadaş diye..(yada yanlış anladım kusura bakma) :-\

annadım ne demek istediğiniz çok iyi annadım özür dilerim

Akmehmet_Akif
05-15-2008, 20:44
[quote=hıfz-ı lisan ]

annadım ne demek istediğiniz çok iyi annadım özür dilerim rahatsızlık verdiğim için

Hıfz-ı lisan
05-15-2008, 20:45
estagfrullah onu demek istememiştim..cevap veremez diye yanlış anlamayın lütfen :(

Saltuk Buğra Han
05-15-2008, 20:50
x

Akmehmet_Akif
05-15-2008, 20:50
estagfrullah onu demek istememiştim..cevap veremez diye yanlış anlamayın lütfen :(

tamam annadımda.ben zaten neden ceza aldığımıda bilmiyorum şu an hiç birşey yapamıyorum konuda yanlış yazsam bile düzeltemiyorum artı veremiyorum sitede sadece cevap verme yetlkim var bende annamadım neden ceza aldığımı ne küfürüm var elhamdülillah niye verdiler ceza annamadım.Mesaj attım kimse cevaplamadı bir kişi cevapladı oda arkadaşlara soracağım diye kaldı.

(Emre'nin Not'u : Mehmet kardeşim yazı kurallarına aman dikkat...''Annadım'' yerine ''anladım''...Cümle büyük harfle başlar...)

Hıfz-ı lisan
05-15-2008, 20:54
sadece cezalı dedim yanlış söz sarfettim sanırım kusura bakmayın..bilmediğim konularda yazmayı uygun bulmuyorum zaten (neden yazdımsa) >:(..

Hun Yabgu bana cevap vermenizi anlayamadım..ben olmayanı değil olanı söyledim okadar,arkadaşın hakkında ileri geri konuşan biride değilim zaten haddimde değil ..

Akmehmet_Akif
05-15-2008, 20:56
sadece cezalı dedim yanlış söz sarfettim sanırım kusura bakmayın..bilmediğim konularda yazmayı uygun bulmuyorum zaten (neden yazdımsa) >:(..

Hun Yabgu bana cevap vermenizi anlayamadım..ben olmayanı değil olanı söyledim okadar,arkadaşın hakkında ileri geri konuşan biride değilim zaten haddimde değil ..

estafurullah

ENGİNEER
05-15-2008, 20:57
Gülsün kadar nazik bir insanı kızdırmak için ne yaptınız merak ediyorum (:

Hani gerçekten çileden çıkarmanız lazım onun üzülmesi kızması için (:

Saltuk Buğra Han
05-15-2008, 20:57

Yok sana cevap olarak değil ama haklısın kardeş bir an düşünemedim.kusura bakma haksızlık etmeyelim.Yazıyı sildim.

Akmehmet_Akif
05-15-2008, 20:58
ben onu demek istemiyorum ceza konusunda yardım edebilirmisiniz annamında söyledim.

nar
05-15-2008, 21:01
Ortada iki tane cezalı arkadaş var, o yüzden cezalılar birbirine karıştı, akmehmet üzerine alındı sanırım. Burada yazılanlar Liberal Demokrat'a yönelik. Yanlış anlamayalım birbirimizi....

Hıfz-ı lisan
05-15-2008, 21:02
Özür diliyorum.. (konu sanırım benim yüzümden uzadı) selametle..

saolun

Akmehmet_Akif
05-15-2008, 21:03
yardım edermisiniz niye ceza aldım

ENGİNEER
05-15-2008, 21:04
Mehmet bunu forum yöneticilerine sorman gerek.Fakat burada yazılanlar kesinlikle sana değil kardeş...

Akmehmet_Akif
05-15-2008, 21:06
Mehmet bunu forum yöneticilerine sorman gerek.Fakat burada yazılanlar kesinlikle sana değil kardeş...

yok ben hiçbirşeyi üzerime alınmadım yöneticilerin hepsine sordum kimse daha cevap yazmadı.

Hüdaverdi
05-15-2008, 21:12

yok ben hiçbirşeyi üzerime alınmadım yöneticilerin hepsine sordum kimse daha cevap yazmadı.
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=17280.45

buraya bak belki istediğini bulabilirsin

politikaci
05-15-2008, 21:17
ldp partimi ? hiç duymadım araba LPG si flnmiki? :D :D

Akmehmet_Akif
05-15-2008, 21:20

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=17280.45

buraya bak belki istediğini bulabilirsin

biliyorum 5 gün ceza aldım şimdi niye cezalıyım

tayyipleyiz
05-15-2008, 21:23
Liberallemi sohbet ediyorsunuz, arkadaşlar ... :)

Akmehmet_Akif
05-15-2008, 21:28

liberal demokrat parti

politikaci
05-15-2008, 21:28

liberal demokrat parti
espri yaptım :D :D hiç adı duyulmamış oy alamayan parit anlamında :D

Demokrat
05-15-2008, 22:07
Allahtan bu gereksiz kisinin ismini degistirdik yoksa güzelim ismime leke sürecekti :) bu arada bu pravakatör mesajlarinizi okuyabiliyor ama yazamiyor :)

ENGİNEER
05-15-2008, 22:08
Allahtan bu gereksiz kisinin ismini degistirdik yoksa güzelim ismime leke sürecekti :) bu arada bu pravakatör mesajlarinizi okuyabiliyor ama yazamiyor :)
Daha güzel Ahmet abi..Acı çeker böylece (:

Akmehmet_Akif
05-15-2008, 22:23

o adam provakatörmüymüş :D :D
bende bu adamı birşey sandım :D ;D

Demokrat
05-15-2008, 22:50

mehmet sen bu konu disinda baska konuya yazamiyorsun herhalde :)

Benide_Kapatın
05-15-2008, 23:53
hoşgeldiniz....

ENGİNEER
05-15-2008, 23:59
hoşgeldiniz....
Arkadaş banlandı üstad (:

Benide_Kapatın
05-16-2008, 00:09
hoşgeldiniz....

Hoşgelmiştiniz diyelim madem :\

sümeyra
05-16-2008, 00:10
hoşgeldiniz....

Mavera abinin burnu bu sefer iyi koku alamamış

Beritan
05-16-2008, 00:13
anam çok bile sürdü keşke avatarını değiştirme vakti verilseydi :D

Akmehmet_Akif
05-16-2008, 00:14

mehmet sen bu konu disinda baska konuya yazamiyorsun herhalde :)

ahmet abi bu saatten sonra yazsam ne olacak yazmasam ne olacak

Akmehmet_Akif
05-17-2008, 15:10
tamam ben arkadaşın demek istediğini annadım lpg liyim benzinim bitti biraz benzin verebilirmisiniz diyor lpg liyim ama benide yanınıza alın diyor

AK_Türk
05-17-2008, 15:15
LDP ne ya hic duymamistim :(

ENGİNEER
05-17-2008, 15:29
Liberal Demokrat Parti (:

Ama ne kader etkili bir adammış ki banlandıktan sonra bile hala konusu tavan yapıyor..Hay maşallah (:

Akmehmet_Akif
05-17-2008, 16:55
Liberal Demokrat Parti (:

Ama ne kader etkili bir adammış ki banlandıktan sonra bile hala konusu tavan yapıyor..Hay maşallah (:

Liberal_Demokrat
05-23-2008, 13:19
Bana söven ve öven arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Demokrat
05-23-2008, 13:20
bakalim bu sefer ne kadar danayabileceksin terbiyesiz insan!

ENGİNEER
05-23-2008, 13:21
Vay liboş geldi (:

Neyse sana artık sataşmak istemiyorum gel bakalım konuş forumda farklı fikre ihtiyacım var 8)

Liberal_Demokrat
05-23-2008, 13:23

Terbiyeni takın lütfen.

Liberal_Demokrat
05-23-2008, 13:23
Vay liboş geldi (:

Neyse sana artık sataşmak istemiyorum gel bakalım konuş forumda farklı fikre ihtiyacım var 8)

Seni de affettim. Hangi konuda fikrimi merak ediyorsun? Link ver yazayım.

Demokrat
05-23-2008, 13:25

Terbiyeni takın lütfen.

burada terbiyeden bahsedecek en son kisi sensin..söyledigin küfür ve hakaretler hala daha duruyor!..senin gibilerin gercek yüzü daha iyi anlasildi..
Böyle kibarlik ayagina filanda yatmayin senin gibiler benim gözümde fasistten daha asagidadir!..buyur sen forumda devam et ama bundan sonra her kelimen denetim altinda, ikinci kez terbiyesizlik yapmana izin verilmeyecek!

ENGİNEER
05-23-2008, 13:25
Hadi ya...affettin mi gerçekten ben...Allah razı olsun çok duygulandım :(
Sen ne kadar iyi birisin aslında ama sana yaptıklarımda ötürü özür diliyorum beni tekrar affet :(

Gel kardeş gel...Ben şimdi namaza gitmem lazı malum cuma günü...Geldiğimde fikiri alış verişinden tut her türlü olaya gireriz merak etme...
(:

Liberal_Demokrat
05-23-2008, 13:27
Hadi ya...affettin mi gerçekten ben...Allah razı olsun çok duygulandım :(
Sen ne kadar iyi birisin aslında ama sana yaptıklarımda ötürü özür diliyorum beni tekrar affet :(

Gel kardeş gel...Ben şimdi namaza gitmem lazı malum cuma günü...Geldiğimde fikiri alış verişinden tut her türlü olaya gireriz merak etme...
(:

Allah kabul etsin kardeş.

Kırık_Çocuk
05-23-2008, 13:28
Forum bu libas a kalırsa duman eder hehehe:P

ENGİNEER
05-23-2008, 13:30
Çok duygluyum...Namazda liberalede biraz dua etcem :'(

Müntesip
05-23-2008, 13:31
Bana söven ve öven arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Gerçekten engin hoşgörüye sahip bir arkadaşımız sanırım.Ne kadar güzel !!!

Terbiyeni takın lütfen.

:-X

dursundogan
05-27-2008, 01:44
liberal demokrat sözlerinin ve yazılarının hüç tutarlılığı yok biraz daha net yazsanız burada akp yi karalayın demediler size fikir alışverişi biz daha çok muhafazakar ız şu gençliğe her gencimiz bir efsane bir tayyip bir gül

Akmehmet_Akif
05-30-2008, 16:27
liberela bende diyordum bu adama niye böyle diyor ne olduğunu annadım deşifre oldu bu adam artık liberalin taktıği şu önce Zekeriya Beyazlık üzerine provakatörlük sonrada küçüük Emrah (abi ben birşey yapmadım)ama iyi rol yapıyorsun seni ayın enlerine en iyi rolcüsü seçeceğim he bide ayın komiyi siyaset yapıyım derken milette kendini rezil ettin o konuyu yetkililere söylüyim mizah bölümüne koysunlar zahmet olmassa.Muhalefet yapıyım derken Atademirellik Yaptın bizi güldürdün ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN

Akmehmet_Akif
05-30-2008, 16:30

Emre abi peki beni afettinmi?

Akmehmet_Akif
05-30-2008, 16:31

et dua belki ALLAH hidayet eder inşallah

mustafa42
06-03-2008, 21:51
BU PARTİDE YALAN YOK HIRSIZLIK YOK NE VAR BİLİYORMUSUNUZ SEVGİ VAR ARKADAŞLIK VAR SAYGI VAR GEL KARDEŞİM SENDE GEL.....

Demokrat
06-03-2008, 21:52
BU PARTİDE YALAN YOK HIRSIZLIK YOK NE VAR BİLİYORMUSUNUZ SEVGİ VAR ARKADAŞLIK VAR SAYGI VAR GEL KARDEŞİM SENDE GEL.....

yok o gelmesin biz böyle iyiyiz :)

Kafes
06-03-2008, 22:07
:D :D

Akmehmet_Akif
06-04-2008, 16:08

ilk geldiğinde herkez anayışla karşıladı ama adam pravakatör terbiyesiz.Görüşlerini kibarca savunmasını bilmiyor.
Yoksa doğru duzgün görüşlerini dile getirse uyarı bile almaz.Ama dikkat edin.Adamın taktiği şu.

Zekeriya Beyazlık yapıyor üstüne pravakatörlük sonrada küçük Emrah.