Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Parti'nin İzmir mitinginde kaç kişi vardı?
tozkaldiran
07-09-2007, 11:26
13 Mayıs'ta Cumhuriyet Mitingi'nin yapıldığı meydanı dolduran 150 bin İzmirli “Türkiye seninle gurur duyuyor”, “Vur vur inlesin Baykal dinlesin” sloganları attı.
Dışişleri Bakanı Gül ile bazı bakanların da katıldığı mitingde Erdoğan, “Biz bölge mitingi yapmıyoruz. Baykal'ın da İzmir'e gelmesi lazım. Ama gelip İzmir mitingi yapsın. Bindirilmiş kıtalarla değil. Her ilde ayrı miting yapıyoruz. Bizim mitinglerimizde bindirilmiş kıta yok” dedi.
Erdoğan, konuşmasında, bütün vatandaşların tercihlerine saygılı oldukları mesajını verdi, şunları söyledi: “Demokrasi içinde birlikte yaşama iradesini güçlendireceğiz. Cumhuriyetin değerlerini, demokrasimizin kazanımlarını sadece kendilerinin değil, herkesin hakkı olarak gören her vatandaşımızı kucaklamak asli görevimizdir. Vatandaşlarımızın kişisel tercihlerine saygılı olacağız” dedi.
Hasan ERBEK
07-09-2007, 12:00
maşşallah.rabbim daha çok artırsın.
maşşallah.rabbim daha çok artırsın.
aminnnn aminnn
süper ya izmirdede böyleyse artık ;)
maşallah gerçekten.izmirde bu kadar beklemiyordum açıkçası :)
Necip Fazil
07-09-2007, 15:49
İzmir halkı artık futbol takımı tutar gibi parti tutmamak gerektiğini idrak etmiş olsa gerek. Doğru olanda budur.
2002 seçimlerinde Genç Parti'yi ikinci parti olarak çıkaran İzmir bu seçimlerde Ak Parti'nin kalesi olacaktır İnşaAllah.
VesseLam
urfalı63
07-09-2007, 16:39
inşaallah kardeş tek başına iktidar
altan akdeniz
07-09-2007, 16:54
izmir'de mitingin kalabalık olcağını biliyodum ama açıkçası bu kadar beklemiyordum.
izmir'e de bu yakışır zaten helal olsun
DURMAK YOK YOLA DEVAM...
kalabalıkmıs baya izmire yakısır
maşallah ALLAH nazarlardan saklasınnnnnnnnnnn ;)
maaşallah yaklaşık kaç kişi acaba???
çok güzel bir manzara Allah nazarlardan saklasın...
ibrahim44
07-09-2007, 18:43
VUR VUR İNLESİN ............. DİNLESİN İstanbulda 1 milyon kişi olacak inşaallah
Maşaallah SubhanAllah İzmir de hiç bu kadar beklemiyodum çok şaşırdım.Rabbim arttırsın inşaallah Türkiyemin her yerinde.
Chpnin Kalesini AkParti Fethedecek inşAllah...
Hasan ERBEK
07-10-2007, 13:14
inş. kardeş.türkiyede tek parti ak parti olacak inş.
VUR VUR İNLESİN ............. DİNLESİN İstanbulda 1 milyon kişi olacak inşaallah
inşallah
Aynı gruba ait iki gazetenin meydanlardaki kalabalığı farklı göstermesi ve Cumhuriyet mitingleri kıyaslaması farklı yorumlara sebep oldu.
Hürriyet Gazetesi'ndeki fotoğrafta Ak Parti
Gündoğdu meydanını hıncahınç doldururken Milliyet'in fotoğrafında oldukça az bir kalabalık gözüküyor.
İki haber yan yana geldiği zaman yoruma ihtiyaç bırakmıyor.
Samanyoluhaber.com
http://www.samanyoluhaber.com/index.php?khide=1&ghide=1&hid=58825&sec=50
Ben İzmir mitinginin organizasyonunda bizzat görev almış biri olarak açık yüreklilikle söylüyorum ki, mitinge 200 bin insan geldi. Ancak kavurucu sıcak dolayısı ile insanlar meydandan ara sokaklara kaçmak durumunda kaldı. Başbakanımız da 2 saat gecikince meydanda 150 bin kişiye konuştu. Ama mitinge gelen insan sayısı 200 bin vardı.
Hasan ERBEK
07-11-2007, 14:30
maşallah.mesele meydan kalabalığı değil oy çokluğu.23 temmuzda görürler.
By.Dreem
07-11-2007, 15:25
Chp Zihniyetini savunan miliyet gazetesi okadar yanlı haber yapıyor ki anlatamam,Cumhuriyet mitingi ile Akp mitinginin arasında ne gibi bir bağ var ? Ayrıca bizden sadece babam gitti mitinge eğer hepimiz gitseydik çoğu akpli arkadaşlarımız gibi 1milyonuda geçerdik...
Ama izmirde Akp birinci çıkması zor tahminim Chp %55 dolaylarında oy alacak Akp %25-30 üstü alırsa iyidir..
değerli kardeşim ne yaptın sen yahu? chp izmirde % 55 demişsin. imkansız. bak iki bölge var izmirde. 1.bölgede ak parti birinci olacak. 2. bölgede ise chp birinci olacak.
Ben İzmir mitinginin organizasyonunda bizzat görev almış biri olarak açık yüreklilikle söylüyorum ki, mitinge 200 bin insan geldi. Ancak kavurucu sıcak dolayısı ile insanlar meydandan ara sokaklara kaçmak durumunda kaldı. Başbakanımız da 2 saat gecikince meydanda 150 bin kişiye konuştu. Ama mitinge gelen insan sayısı 200 bin vardı.
Allah Senden Razı olsun kardeşim...
Ömer_Furkan
07-11-2007, 18:55
baykalın kalesini elinden alcaz inş. 22 temmuzda...giden herkesin ayaklarına sağlılkk..sıcak nedeniyle gidemeyen bence binlercee kişi vardırrr... ;)
Sağolun, Allah sizlerden de razı olsun...
Sağolun, Allah sizlerden de razı olsun...
Sağolasın Ömer Başkan...
selsebil
07-12-2007, 10:46
İzmir CHP nin kalesi diye konuşup duranlar gördümü kalabalığı...
İzmiride kurtarıcaz...yakındır... ;)
Ömer_Furkan
07-12-2007, 18:52
DURMAK YOK YOLA DEVAMMMM
sanırım izmirdeki en kalabalık mitingti! teşekkürler izmir ;)
HER SEY TURKIYE ICIN
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3rUKqpzhIfI"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3rUKqpzhIfI" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
350.000 Bin Kişi
Hesaplayalım...
Alan 75.000 Metre kare.75.000*4 desen 300.000 hadi 50.000 etrafta insan olsa 350.000
Çaglayan 180.000 metre kare 180.000*3 desen 540.000 bin 50.000 de üstüne koy nerden baksan 600 bin insan vardı...
Seaadet ve selametle...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.