fatih kısaparmak balon baskılı balon Aklıma birden MHP-DSP-ANAP koalisyonu geldi ! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aklıma birden MHP-DSP-ANAP koalisyonu geldi !

Benide_Kapatın
05-18-2008, 18:58
neydi o günler ya rabbi

bülent ecevit başbakanlık merdivenlerinde sendeledi diye döviz birden fırlamıştı

neydi o günler ya rabbi

rahşan hanım ülkücülere katil derdi devlet bahçeli ayıp oluyor rahşan hanım özür dileyiniz derdi,rahşan hanımda neden özür dileyecekmişim doğruyu söylüyorum deyince devlet bahçeli tamam rahşan hanım uzatmaya gerek yok derdi)

neydi o günler ya rabbi

bize katil diyenlerle koalisyon kurmayız diyen devlet bahçeli,zamanla rahşan hanım'ın sağ kolu olmuştu

neydi o günler ya rabbi

cumhurbaşkanı sezer bülent ecevit'in önüne anayasa kitapçığı attı diye ecevit çocuk gibi toplantıyı terkedip ortakları devlet bahçeli ve mesut yılmazda arkadan mahalle çocukları gibi bülent ecevitin peşine takılmış borsa dibe vurmuş,döviz fırlamış ve kriz çıkmıştı

çok şükür şimdi asker muhtıra veriyor ama ekonomi taş gibi

neydi o günler ya rabbi

devlet bahçeli erken seçim olacak diye ısrar ediyor ecevit ve yılmaz olmaz diyordu. mahalle çocukları gibi kavga ediyorlardı.sonunda bahçeli erken seçim için ecevit ve yılmazı kandırdı
sonuç malum :D

neydi o günler ya rabbi

Hıfz-ı lisan
05-18-2008, 20:26
çok hoş olmuş cidden..Neydi O günler.. :) saolun..+

Katil
05-18-2008, 20:31
Güzel yazı

Ancak yazının güzelliği alıntı olduğu belirtilse idi daha bi güzel olurdu

http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=459760&page=1

Paylaşım için Allah sizden çok mersi.

tayyipleyiz
05-18-2008, 20:35
Rota ve Rotayı çizenler mi değişti ne ... ;)

Demokrat
05-18-2008, 20:37
Güzel yazı

3 tür farkindayim resmen "Moderatör" cülük oynuyorsunuz..Neden genel ortamda acik arar gibi arkadaslara gönderme yapmak yerine, özelden durumu izah etme geregi duymuyorsunuz!..
Farkli olmak güzeldir ama farkliligi abartmamak gerekir ;)

Hıfz-ı lisan
05-18-2008, 20:44
Allah Sizden çok mersi.. :o

hiç duymamştım bu sözü..Bildiğimiz konumda yazmak daha uygun olur sanırım.. ::)

Katil
05-18-2008, 20:47
Güzel yazı

3 tür farkindayim resmen "Moderatör" cülük oynuyorsunuz..Neden genel ortamda acik arar gibi arkadaslara gönderme yapmak yerine, özelden durumu izah etme geregi duymuyorsunuz!..
Farkli olmak güzeldir ama farkliligi abartmamak gerekir ;)

Farklı değilim.

Oyun oynama yaşımı geçeli ise çok oldu.

Nazikane bir ihtar idi bizimkisi.

Her neyse

Arkadaşımızın konusunu daha fazla "şey" etmeyelim.

Emanetin sahibine emanetsiniz...

Demokrat
05-18-2008, 20:51
O zaman bizimkinide nazikane! bir ihtar olarak algilayiver ;)

tayyipleyiz
05-18-2008, 20:55
Allah Sizden çok mersi.. :o

hiç duymamştım bu sözü..Bildiğimiz konumda yazmak daha uygun olur sanırım.. ::)

Bana da ilginç geldi ... ;)

Benide_Kapatın
05-20-2008, 00:46
Güzel yazı

Alıntı; "dradam" :)

Saltuk Buğra Han
05-20-2008, 01:19
İnsanı güldürebilen bir yazı güzelde fakat ne olursa olsun
İnsanlarla alay edilmez.Doğrudur hepimiz o geminin içindeydik ve suya gömülmek üzereydik,zor kurtulduk.
Geminin ayni gemi olduğunu ve sadece kaptanı deryanın değiştiğini ve o geminin içinde sadece sizin değil bizimde olduğunu düşünerek ve dalga geçen kişinin ayni şey kendi başına da geldiğinin deryalar kadar örneğini varsayıp ,bu deryanın içinde kaybolup yeniden top yekün denizin dibini boylamak kuvvetle muhtemel olur.
Bu sefer bırak kemal dervişi ,kemal derya olsa kimse kurtaramaz.

dursundogan
06-07-2008, 00:33
neydi o günler ya rabb esnaf başbakana yazar kasa atıyor neydi o günler ya rabb bahçeli asılmasın diye imza atıyor neydi o günler ya rabb başbakan kumar masasında yumruk yiyor hele o büyük ve unutulmaz vaatler kii gerçek sandık çok sevindi herkese iki anahtar ben anahtarlığı almıştım bile rodosa kadar yüzecem bende kendime şort aldım eşlik edecektim daha niceleri özgürlük istiyorum diyenler özgürlüğümü elimden alıyor